Moderator Streat Opublikowano 19 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 RRC Plastic Dressing Cytat Wydajny preparat silikonowy przeznaczony do konserwacji zewnętrznych elementów plastikowych auta. Nadaje efekt głębokiego i czystego koloru, który utrzymuje się na powierzchni plastiku do kilku myć samochodu. Nadaje powierzchni efekt hydrofobowy. Charakterystyka produktu: preparat do plastików zewnętrznych zabezpiecza przed czynnikami atmosferycznymi przywraca plastikom nasycony kolor konserwuje powierzchnię tworzy powłokę zabezpieczającą z efektem hydrofobowym Sposób użycia: wyczyścić powierzchnię używając Plastic Cleanera nanieść niewielką ilość produktu na aplikator gąbkowy rozprowadzić równomierną warstwę usunąć nadmiar dressingu używając ręcznika z mikrofibry Uwagi: nie stosować do plastików wewnętrznych trwałość uzależniona jest od właściwego przygotowania powierzchni plastiku przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5 – 25℃ nie narażać środka na przemrożenie lub przegrzanie przed aplikacją upewnić się, że czyszczona powierzchnia jest chłodna, nie aplikować w pełnym słońcu przechowywać poza zasięgiem dzieci Wiem, wiem rrc... Dostałem darmowy produkt od nich to wypadałoby go przetestować, zobaczymy co tam pozmieniali. Butelka (korek z ali jakby ktos pytał) Przód klasycznie rrc, butelka zmieniona bo z miękkiego plastiku i przezroczysta. Tył butelki: Ale co ja tutaj widze, brak piktogramów? Konsystencja żelowa: baaardzo wydajna Pacjent klasycznie mercedes sprinter, bardzo duzo plastików nielakierowanych a ze akurat był umyty to postanowiłem zaaplikować ten dressing. Plastik jak to w busie mocno sfatygowany: zaczynamy aplikacje: (odbarwienie na plastiku które widać było przed aplikacją, po prostu bardziej sie uwidoczniło) Aplikacja bez problemu, wydajność baaardzo dobra, to co było widac na aplikatorze to praktycznie cała podstopnice wysmalcowałem małe 50/50 a tak sie prezentuje wysmarowany cały element: M Podsumowując: Mocno przyciemnia oraz nadaje bardzo fajny połysk. Powiem szczerze ze zaskoczył mnie ten produkt i aż postanowiłem zrobić test i pochwalić sie nim z wami. Tak wiem rrc ale mimo wszystko starają sie a po ostatniej akcji widać że zalezy im na kliencie i zmienili troche polityke firmy Teraz bede badał trawłość dressingu Przebieg na dzień testu to : 166237km 2
DZIADZIA Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 31 minut temu, Streat napisał: Tak wiem rrc i co z tego, że RRC... jak produkt jest fajny to dla mnie może to robić firma qpa. Mają fajne jak i beznadziejne produkty... jak każda firma. Po zdjęciach widz, że warto mu się przyjrzeć 1 1
Moderator Streat Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @rygryss to prawda sam korzystam z ich chemi i tak jak niektore to faktycznie słabe na maxa tak pare produktów maja ciekawych, ten jest jednym z nich, wszystko tez zalezy od trwałosci tego dressingu, zobaczymy
MMCzysci Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Wygląda to nie gorzej, niż "markowe" dressingi, czekam na kolejne testy, oby tylko nie wyszły po czasie takie kwiatki, jak z PC.
Moderator Streat Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @MMCzysci patrzac na brak piktogramów oraz zelową konsytencje to raczej nie bedzie powtórki ale zobaczymy Prickbort tez jest uwazany za skuteczny i bezpieczny a sa osoby ktore maja z nim problemy 1
Arkeolowy Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Jest gdzieś karta charakterystyki tego ustrojstwa?
Moderator Streat Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @Arkeolowy nie mam pojecia, mozesz spróbowac napisac do rrc o karte moze Ci udostępnią. Ostatnio stali sie jacyś milsi xD
Moderator Streat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mała aktualizacja Dressing jeszcze zyje Na tym elemencie nie ma lekko bo cały czas jest obkopywany przez buty plus zbiera sie tam bardzo duzo zabrudzeń, ostatnio sól nawet i śnieg. Tak wyglada kropelkowanie: Szału nie ma ale widać że coś jeszcze tam jest bo plastik obok nie ma zadnego zabezpieczenia i widać tafle wody. a tu mały rzut na dressing: Fajne przyciemnienie i widać że jeszcze coś żyje Test trwa 1
Moderator Streat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Dressing jest juz praktycznie na wykończeniu na tym plastiku: I tak jestem pozytywnie zaskoczony tym dressingiem postaram sie zrobić szerszy test juz wkrótce 1
alfarst Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Panowie ktore produkty z RRC polecacie ??? Ktore lepiej omijac ? Mam APC HARDCORE SOFT i STRONG oraz EXTREME ODZYWKE do skory wg mnie najslabsza jest odzywka
Pit_Krk Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 7 minut temu, alfarst napisał: Panowie ktore produkty z RRC polecacie ??? Żadne 2
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Pit_Krk napisał: Żadne 1 godzinę temu, alexander.p napisał: Żadne Godzinę temu, vlodek2532 napisał: Żadne Bez jaj, poważnie ? Nawet zapaszki ? :D 1
alfarst Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 A takich ktore oferuja najlepszy stosunek jakosci do ceny Ktorych producentow polecacie
Michał126 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 7 minut temu, alfarst napisał: A takich ktore oferuja najlepszy stosunek jakosci do ceny Ktorych producentow polecacie Sonax, zwłaszcza seria Xtreme.
vlodek2532 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Domel nie no szampony akurat mają dobre, tire&rubber w sumie też. Tylko tu już nie chodzi o lipna jakość produktów tylko o politykę i podejście firmy do klienta
Bapko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Domel nie no szampony akurat mają dobre, tire&rubber w sumie też. Tylko tu już nie chodzi o lipna jakość produktów tylko o politykę i podejście firmy do klientaZgadzam się! Taire&rubber stosunek cena - jakość to bardzo fajnie wychodzi i działa
jolley Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 11 godzin temu, Bapko napisał: Zgadzam się! Taire&rubber stosunek cena - jakość to bardzo fajnie wychodzi i działa tire&rubber swoje robi, jednak wg mnie ma mocno duszący zapach. Teraz testuję cleantech t&r i jest duuuuużo lepiej pod względem zapachu, a wręcz praktycznie go nie czuć i za to +
DZIADZIA Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 6 minut temu, jolley napisał: Teraz testuję cleantech t&r Słabiutki zawodnik
V1RU$ Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 12 godzin temu, Domel napisał: Bez jaj, poważnie ? Nawet zapaszki ? Kwaśny szampon.
alfarst Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Szanowne grono A jakiego QD polecacie do kwoty 60-80zl za 0.5-1l ) Mam obecnie Sonaxa QD Extreme (27zl za 750ml)
Marcin1992 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 @alfarst nie ten dział kolego
jolley Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 W dniu 4.12.2020 o 11:16, rygryss napisał: Słabiutki zawodnik ee tam, mi przypadł do gustu Który t&R polecasz ?
Rekomendowane odpowiedzi