Jump to content

Detailing Show 2019 - najlepsze szkolenie detailingowe

Recommended Posts

• Administrator
Posted

69235211_2492692790790029_5240438577380196352_o.png.9f4d2e60d45ede66c013b37864e4dea4.png

#detailingshow #bilety #szkolenie #detailing #pierwszapula

Jak już wspominaliśmy📣 będą dwie 2️⃣ możliwości uczestnictwa w evencie. Pierwszą opcję dobrze już znacie. Wejście jest całkowicie darmowe🆓(opcja dla uczestników obserwatorów🧐😎). Mamy też drugi wariant…

Pamiętacie słynne polerowanie straży🚨🚒❓
Dostaliśmy wiele wiadomości📜📭 z prośbami o zorganizowanie możliwości polerowania czegoś dużego w towarzystwie ekspertów 👨‍🏫 No i już, oto druga opcja uczestnictwa w detailingshow 🤩
🔥 Szkolenie podczas detailingu wozu strażackiego Magirus-Deutz Mercur F 125A 🔥

Chcesz wziąć udział❓

Właśnie ruszyła licytacja pierwszej puli biletów 🎫 na szkolenie pod okiem profesjonalnych trenerów. 

https://bit.ly/326iIuf

Kto da więcej📈🤑❓

Przypominamy, że cały dochód ze sprzedaży biletów trafia bezpośrednio na cel charytatywny💸💕

• Administrator
Posted
Teraz, Qlimaxss napisał:

@AreK Poszło😁🙋😊. Zobaczymy czy się uda😊

Bardzo dziękuję. Na bank się uda.

Posted

Rozumiem że nie ma ograniczeń pod względem zaawansowania w technice polerowania ??  W sensie jeśli ktoś amatorsko zrobił jeno autko też może wziąć udział ?? Wstydu  nie będzie 😜

• Administrator
Posted
4 minuty temu, _arek_ napisał:

Rozumiem że nie ma ograniczeń pod względem zaawansowania w technice polerowania ??  W sensie jeśli ktoś amatorsko zrobił jeno autko też może wziąć udział ?? Wstydu  nie będzie 😜

Oczywiście ,że nie ma żadnych ograniczeń. Będą specjaliści wielu firm którzy wprowadzą w zaawansowane techniki ale będą również trenerzy np.  Detailing Academy którzy pokażą wszystko od podstaw.
Nasza oferta skierowana jest do pasjonatów detailingu na każdym stopniu wtajemniczenia. 

• Administrator
Posted
32 minuty temu, Bare Shine napisał:

Oferta zlozona 😄 mam nadzieje ze sie spelni jedno z moich marzen 🙂 

Tego dnia będziemy spełniać marzenia. Zarówno Wasze jak i nasze ale najważniejsze jest spełnienie marzenia Igora. 

Posted

@AreK wiadomo, na pierwszym miejscu jest Igor 🙂 a my wszyscy, obojetnie jak ten dzien spedzimy, i tak wyniesiemy z tego mase wiedzy i spedzimy swietnie czas 😄

Posted

Kusząca sprawa ale nigdy nie miałem maszynki w łapach i może być ubaw, no prawie nie miałem bo kupiłem Rollera i tyle

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Posted
21 minut temu, KryMar1983 napisał:

Kusząca sprawa ale nigdy nie miałem maszynki w łapach i może być ubaw, no prawie nie miałem bo kupiłem Rollera i tyle emoji38.pngemoji848.png

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

...no tym bardziej serdecznie zapraszamy, pokażemy Ci jak okiełznać potwora. Nawet się nie zastanawiaj. Taka szansa może się nie powtórzyć.

• Moderator
Posted
Godzinę temu, AreK napisał:

Przypominam o możliwości licytacji szkolenia.
Do końca aukcji zostały niespełna 3 dni.
https://bit.ly/326iIuf

Sorki za głupie pytanie ale nie jestem obeznany z tym systemem charytatywnym allegro i może ktoś ma podobnie:

obraz.png.e9e7cc0f1e7aa29916a35e5eee6e2f08.png

Trzeba "tylko" zalicytować/zapłacić jeden dostępny item i "wchodzę na szkolenie" ? Czy tylko jeśli wygram licytację ?

• Lubię to 1
  • Administrator
Posted
2 minuty temu, Domel napisał:

Trzeba "tylko" zalicytować/zapłacić jeden dostępny item i "wchodzę na szkolenie" ? Czy tylko jeśli wygram licytację ?

Każda licytacja to miejsce na szkoleniu. Jeśli nikt nie przebije Twojej ceny to wchodzisz. Jeśli przebije to walczysz dalej.
Normalne zasady Allegro.

Posted

Tez mialem zagwozdke z tym. U mnie np na komorce na przez strone to nie dzialalo musialem na kompie to zrobic

Posted
Kusząca sprawa ale nigdy nie miałem maszynki w łapach i może być ubaw, no prawie nie miałem bo kupiłem Rollera i tyle

Nie będziesz jedyny :-)
  • Administrator
Posted

Chcę Was wesprzeć w tzw "pierwszym kroku" . Jak zobaczycie listę trenerów to spadniecie z krzeseł. 
Pamiętajcie ,że ilość miejsc jest ograniczona a cena minimalna w następnej turze nie będzie już tak atrakcyjna ;-)

• Administrator
Posted

Dziś odkrywamy kolejne karty.
Chciałbym przedstawić Wam trenerów pod okiem których będziecie pracować. 

Pamiętajcie ,że to nie wszystko. Zaopiekują się Wami technicy wielu firm .

• Lubię to 1
Posted

Jako czynny strażak OSP czuję się zobowiązany stawić!
Mundur brać? ;-)

Posted

@AreK czy na miejscu można dokupić bilet na to szkolenie z detailingu ? 

w tym momencie nie mam 100% pewności że będę, ale jeśli będę, to czy można też pomiziać autko - ew wbić się w szkolenie i słuchać "wykładów" 

• Administrator
Posted
30 minut temu, xadamx napisał:

@AreK może i głupie pytanie. Uczestnicy będą auto przygotowywać do "miziania" czy dostaną już gotowca?

Tak, samochód będzie przygotowany.

19 minut temu, kursien napisał:

@AreK czy na miejscu można dokupić bilet na to szkolenie z detailingu ? 

w tym momencie nie mam 100% pewności że będę, ale jeśli będę, to czy można też pomiziać autko - ew wbić się w szkolenie i słuchać "wykładów" 

Wszystko zależy czy sprzedamy wcześniej ustaloną pulę biletów.  Widząc zainteresowanie, może być problem z miejscem. 

Ciężko jest mi jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. 

Licytacje będą praktycznie do samego końca. 

• Okay 1