Maru 123 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 dzierzaGST, jego syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronsia_123 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no maru. twoja skodzina odszykowana to teraz czas na moją polówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 a ja widzę, że z tego garażu niezła dyskoteka może być w razie potrzeby - sprzęt już wisi pod sufitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phrix Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Piękna robota, ale jak mam być szczery to żaba bardziej mi się podobała (lepiej było na niej widać blask) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 10 Stycznia 2011 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Maru 123: no i photobucket powiedział stanowczo DOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 kecav, no niestety... 17. dnia każdego miesiąca odnawiają limit na moim koncie wiec od 18 będą znów działał fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Marek, mógłbyś napisać kilka zdań o każdym z wosków jakie masz w swojej kolekcji,i porównać je trochę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Evo, za jakiś czas postaram się zrobić porównanie wszystkiego co mam i wtedy wszystko opiszę już wcześniej chciałem to zrobić ale oczywiście ciągle brak czasu na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jak patrze na twoją Skodę to aż mi oddechu brak. To jest niesamowite co można zrobić aby auto było tak sprawne i miało wygląd lepszy niż jak wyjeżdża z fabryki. Szary kolor w połączeniu z pakietem idzie w parze. Piękna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No akurat ta czeszka też mi się baaaaaardzo podobe auto zrobione z stylem i myśleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wczoraj korzystając z tego że niespodziewanie trafił mi się wolny wieczór obmyłem trochę swojego szkodnika choć temp. na zewnątrz niezbyt przyjazna do takich czynności to jednak w garażu u brata było już trochę przyjemniej :wink: i parę fotek z dzisiejszego poranka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wieczór w garażu.. super, fajny odpoczynek i relaks (przynajmniej dlanas nienormalnych ) Auto cóż, extra, fajnie że przy zwykłym myciu dbasz także o najdrobniejsze szczegóły ps. jak możesz to zdejmij tą chromowaną ramkę z dolnej kratki chłodnicy oczywiście to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 No cóż,jak zwykle ładnie Widzę,że jednostkę centralną zmieniłeś I jak ten kenwood się sprawuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 fajne wiadro robota jak zwykle profi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ps. jak możesz to zdejmij tą chromowaną ramkę z dolnej kratki chłodnicy na wiosnę pomaluję ją na czarno bo też mi nie leży zbytnio. Widzę,że jednostkę centralną zmieniłeś I jak ten kenwood się sprawuje?? tak zmieniłem. to model dedykowany do grupy VAG- Kenwood dnx-520 vbt. trochę trudny w obsłudze za to w porównaniu z columbusem gra o niebo lepiej, pozatym musiałem go zmienić bo tworzę teraz CA więc musiałem to zmienić z oczywistych względów-tamto radio nie dałoby rady fajne wiadro takie akurat było pod ręką ale przynajmniej grit guard się zmieścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jak zawsze super robota aż miło pooglądać, też bym chętnie umyła swojego ale nie mam garażu widze, że masz ten sam sztyft do uszczelek co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To się nazywa podejście do tematu nie straszny mróz zimny wieczór zimowy. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Konkretnie zboczony kolego jesteś bo wiadomo że takie dokładne mycie zimą(a szczególnie silnika) to sztuka dla sztuki i taki błogosławiony stan potrwa od kilku godzin do kilku dni. A ogląda się fajnie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Gdzie mozna taka naklejke SV dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Uuu, kazdy by chciał takie warunki do mycia, ja teraz to mycie rozkładam sobie na 2 dni, i nie jest takie 'wow' bo zamarza wszystko : < Ale samopoczucie jazdy czystym autem gdy wszyscy maja zaaćkane jest bezcenne, zwłasza teraz w te słoneczne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Super fajnie , tylko mnie razi ten hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Powiedz mi czy czyściłeś końcówki wydechów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Tym co na zdjęciu z czyszczenia jest-Autosol metal polish... Maru,a czemu nie zdejmiesz chlapaczy??O wiele lepiej auto wygląda bez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 piotrl z tego co widzę na 21 zdjęciu to Autosol Metal Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Znów mega mycie. Wszystko na wysokiej dokładności. Co do chlapaczy to lepiej je mieć bo nie leci tyle syfu na boki auta i zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi