Jump to content

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo łanie wyszło, nie widzę nic, do czego chciałbym sie przyczepić. doskonała robota z wydechem! mam nadzieje, ze autko dostanie jakiś godny siebie wosk?:)

w sumie jest to pierwsza praca na forum pokazana dokładnie, krok po kroku, z taką dbałością o dokumentacje!

Posted

dzięki :):) ale ja sie przyczepię- muszę sobie kupic lepszą szczotkę do mycia nadkoli :roll: a nad woskiem myślę... mam jeszcze ntx 2.0 megsa ale może coś innego wymyślę :roll:

Posted

jakiś prezent dla nowego autka sugeruje(że dla autka to taka wymówka;) ) może coś z wyższej połki? ja wciąż czekam na collinite, niewygórowana cena a rewelacyjna trwałość i bardzo łądnie wyglądają. mialem #476, był super.

Posted

WashClub, skoda wogóle jest fajna :mrgreen:

macie jakieś uwagi? jaki wosk proponujecie do tego lakieru?

• 2 months later...
Posted
mam nadzieje, ze autko dostanie jakiś godny siebie wosk?:)

po długiej lekturze forum wybrałem wosk dla swojego autka---> colli 915

super się nakłada nie pozostawia białych śladów na plastikach daje ładny blask i w porównaniu z nim megs ntx 2.0 to kupa :lol::lol:

P1200838.jpg

Posted
i w porównaniu z nim megs ntx 2.0 to kupa
to mi się najbardziej podoba;) wybór słuszny, na pewno będzie się dobrze sprawował.
Posted

Octi nie wygląda nawet na 5000km 8-) niektóre nówki z salonu nie maja podejścia do Twojego cukiereczka, topowa robota i wosk też zacny.

Posted

bardzo fajnie :) widzę diody w lampce oświetlenia wnętrza :)

jedyne co mi się nie podoba to te owiewki w przednich drzwiach ;)

Posted

Thomas, mała wygląda teraz już trochę inaczej :D

główne zmiany to

xenony

alu 17 z modelu rs

navigacja i kilka innych dupereli

P1200786-1.jpg

P1200783.jpg

P1200741.jpg

P1200798.jpg

Posted

a nawiązując jeszcze do megsa to pamiętam jak używałem tego wosku pierwszy raz-byłem zachwycony a teraz widzę jak to była kupa- jednym słowem wkroczyłem na wyższy poziom wtajemniczenia 8-)

Posted

Maru 123, ale to jakieś seryjne ksenony , czy też może zestaw HIDów z allegro ?? :)

co do felg, to świetnie się na nich prezentuje ;)

Posted

xenony ori oczywiście :)

co polecacie do felg? tzn. chodzi mi o wosk- może być colli czy jakiś specjalny musi być?

Posted

Colli 476 jest dosyć długotrwałym woskiem ;) więc myślę,że ten by się nadał :)