Marek__82 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ale mega wielkie te koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Na nowych kołach wygląda profi:) Naklejeczka nowa tez spoko. Jestem ciekaw ile osób zamówi sobie taką samą. Włożoną prace widać na każdym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Marek skąd masz taką wypasioną naklejkę "HAND WASH ONLY"? nie powiem nie no żart http://www.odjazdowenaklejki.pl/ fajny sklepik i bardzo miła obsługa szybka wysyłka itd. Miałem nadzieję ,że będę pierwszy Rewelacyjnie dobre opony wybrałeś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja, gdy wsiadłem nie trzepiąc uprzednio pantofelków do fury Marka, to aż miałem później przez kilka dni wyrzuty sumienia, że ów przykurzyłem elegancko domyte gumiaki. Fajna fela i te Michałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Marek, twoje letnie 17' byly zacne a te to już po prostu wypas ładnie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Miałem nadzieję ,że będę pierwszy haha, ja też już zamówiłem po oddaniu posta! Świetnie wygląda więc pewnie bedzie sporo zamówień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Świetnie wygląda więc pewnie bedzie sporo zamówień ja jestem przeciwny "oblkejaniu" samochaodu nalepkami, więc nie podzielam zdania, że wygląda świetnie... ale jak komuś się podoba to ok ale naklejkę forumową mam za tylną boczną szybą (bo jest dyskretna) nie mam zdjecia ale zrobie i się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Felga legenda. Teraz skoda wygląda konkretnie No i gratulacje zawieszenia - sam jeżdżę na takim samym zestawie tylko, że felgi 17stki bo i auto ciut mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Marek co ja powiem Czeszka dostała super buciki. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 "wczoraj miałem wolny cały wieczór więc dokładnie wymyłem nadkola i podwozie po zimie, pomalowałem piasty bo trochę ruda wychodziła, ogarnąłem środek auta, umyłem silnik i przepolerowałem autko z zewnątrz" Jaja sobie robisz? wolny wieczór? toć to robota na cały weekend Koło idealne do tego auta to jest ta wersja z demontowalnym rancikiem ochronnym? Co do naklejek to też mam ten problem bo lubie podkreślać swoją przynależność do jakiejś grupki pasjonatów, a nie zawsze te naklejki dobrze sie komponują... Morgan, dobrze gadasz, moje polo też podskakuje na B6+Eibach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsky Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 niby nudna skoda, a jednak naprawde mozna z niej zrobic cos dobra robota z myciem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ciesze się, że wlepka się podoba, co prawda nie myślałem o niej jako o wlepce dla miłośników car detailingu ale co tam, Marku CH to jedne z fajniejszych felg do ładnych kombiaków wiec tym bardziej popieram wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 to jest ta wersja z demontowalnym rancikiem ochronnym? nie. to jest cała jedna felga. skręcane sa np. RSy toć to robota na cały weekend skończyłem przed 3 w nocy co prawda nie myślałem o niej jako o wlepce dla miłośników car detailingu ale co tam ej że niby ja nie jestem miłośnikiem car detailingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie. to jest cała jedna felga. skręcane sa np. RSy nie chodziło mi o to czy skręcane czy nie, tylko widziałem niedawno w opisie takich (albo bardzo podobnych też BBS) że mają rancik-listwe ochronną z nierdzewki na obrzeżu, którą w razie otarcia mozna wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Maru 123, trele Morele u Ciebie grają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Maru 123 napisał/a: nie. to jest cała jedna felga. skręcane sa np. RSy nie chodziło mi o to czy skręcane czy nie, tylko widziałem niedawno w opisie takich (albo bardzo podobnych też BBS) że mają rancik-listwe ochronną z nierdzewki na obrzeżu, którą w razie otarcia mozna wymienić to nawet nie wiedziałem że takie coś jest Maru 123, trele Morele u Ciebie grają? nie. DLS UP8i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Czym je zasilasz, zwrotka pasywna czy aktywna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Pieknie wygląda na tych felasiach. Tylko trzeba uważać na tych naszych dziurawych drogach na takich 18-stkach bo po zimie tragedia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nie przesadzajmy, w Polsce i na 21" (Q7) można spokojnie jeździć i zachować felgi w dobrym stanie, chociaz to też zależy od rejonu naszego kraju. Jaki jest profil opon? 45? Auto na tych kółkach wygląda pierwszorzędnie. Z zewnątrz już nic mu nie brakuje. Gleba jest wystarczająca, niżej nie trzeba. Tylko ta dolna chromowana ramka powinna polecieć w czarny mat i mamy cud, miód, orzeszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas G Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ladna praca, jak zawsze z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Maru 123, straszna cisza w tym twoim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 hsv, cisza cisza walczę trochę z mechaniką w aucie. poza tym w weekend majowy może wreszcie zarzucę sobie crystal rocka na auto bo jeszcze nie miałem czasu go wypróbować jak go kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek__82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Maru, przyznam, że mnie trochę brakuję nowych relacji Nie wiem jak innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No faktycznie brakuje nowych relacji z czyszczenia tej pięknej Octavki Maru, powiedz mi te felgi 17" to model Dezent F? Bo akurat według mnie autko najlepiej się prezentowało właśnie na nich, ale to tylko moje skromne zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Maru, powiedz mi te felgi 17" to model Dezent F? Bo akurat według mnie autko najlepiej się prezentowało właśnie na nich, ale to tylko moje skromne zdanie... Tak, to ten model - zakładając, że są to właśni te felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi