Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Mamy dla Was nowy produkt!
https://cleantechco.pl/kategoria-produktu/opony/mycie-opon/

Tire & Rubber Cleaner

500 ml - 19 PLN

1 l - 29 PLn

5l - 79 PLN

20190513_180009.jpg.327e840c955b23dc43b9d7a6eb198795.jpg

Tire & Rubber Cleaner

Tire & Rubber Cleaner to produkt dedykowany do skutecznego oczyszczania opon, elementów gumowych, dywaników gumowych oraz piór wycieraczek. Zaawansowana formuła skutecznie penetruje i oddziela nawet najbardziej uporczywe zabrudzenia i pozostałości po dressingach. Odtłuszczona powierzchnia wydłuży trwałość zaaplikowanemu dressingowi. Produkt jest bezpieczny dla opon oraz elementów gumowych i nie powoduje ich degradacji.

Cechy produktu:

- wydajny – nawet 8l gotowego produktu z 1l koncentratu!

- skuteczny

- bezpieczny dla elementów gumowych

- bezwonny

Rozcieńczanie

Produkt gotowy do użycia

W przypadku bieżących zabrudzeń produkt może zostać rozcieńczony.

1:1-1:3 – średnie/małe zabrudzenia

Sposób użycia:

1.       Zaaplikuj środek wcześniej zwilżoną powierzchnię i odczekaj około 30 sek.

2.       Przy pomocy pędzla lub szczotki rozprowadź produkt.

3.       Spłucz obficie wodą.

4.       Jeżeli to koniecznie powtórz kroki 1-3.

UWAGA

Nie aplikuj na rozgrzane powierzchnie i nie dopuść do wyschnięcia.

OFFTOP: Jak Wam się podobają nowe etykiety, butelki i triggery? 🙂

• Dystrybutor
Posted

Butelka jest ogranicznikiem ale sprysk jest taki jak powinien. Według nas długa rączka jest wygodniejsza 🙂

Posted

@cleantechco
Bardzo interesująco.
Porównywaliście może z innym produktami na rynku? Gdzie w stawce można uplasować Was produkt wsród tire cleanerów.

• Dystrybutor
Posted
1 godzinę temu, Crasher napisał:

@cleantechco
Bardzo interesująco.
Porównywaliście może z innym produktami na rynku? Gdzie w stawce można uplasować Was produkt wsród tire cleanerów.

My porównywaliśmy ale lepiej żebyście sami porównali/przetestowali.

Według testów naszych i nie tylko to najskuteczniejszy, a przy tym nie degraduje opony (a są i takie ) produkt na rynku, który dodatkowo możesz rozcieńczyć. Cena też bardzo przyjemna 🙂

Posted
10 godzin temu, cleantechco napisał:

bezwonny

Oznacza kompletny brak zapachu czy brak tego specyficznego lekko duszącego jak przy excede?

Chętnie kupię i porównam z liderem jak dla mnie (excede) 🙂

Posted

Tez konczy mi sie tyre cleaner od SG(wczesniej byl lider 😁) i chetnie sprobuje cos nowego,poprzednie mialy nieco problem z usuwaniem starych dressingow,ciekawe jak wasz w tej kwesti sie sprawdzi 

• Dystrybutor
Posted
16 godzin temu, Fredi88 napisał:

Oznacza kompletny brak zapachu czy brak tego specyficznego lekko duszącego jak przy excede?

Chętnie kupię i porównam z liderem jak dla mnie (excede) 🙂

Z butli minimalnie czuć ale to jest inny zapach niż reszty Tire Cleanerów. Jak już sprysk leci to w ogóle nic nie czuć 🙂 

Posted
8 minut temu, cleantechco napisał:

Z butli minimalnie czuć ale to jest inny zapach niż reszty Tire Cleanerów. Jak już sprysk leci to w ogóle nic nie czuć 🙂 

Jest na rynku Tyre Cleaner który ma zapach 

• Lubię to 1
  • Super 1
  • Dystrybutor
Posted
6 godzin temu, Pajko napisał:

Jest na rynku Tyre Cleaner który ma zapach 

Kolega pytał czy ma specyficzny zapach jak inne tire cleanery, a my mówimy  że nie - jest bezwonny.

• 3 weeks later...
  • Moderator
Posted

No, powiem szczerze - nie chcę zapeszać ale chyba przyłożyliście się do tego produktu. Pociągnę ten temat w grubszą relację ale jest - jak dla mnie - duży potencjał. Bo już wbrew etykiecie - zacząłem testy od 1:6 robi robotę:

Spoiler

obraz.png.16f0d161c04e226c23cbcd981a273c10.png

PRZED:

To są 10cio jak nie starsze opony w Lublinie, które nigdy nie były myte - NIGDY !!!!

obraz.png.85334bc7f50d4785999f31d501830f39.png

obraz.png.8742b3d174ed17473aaaed799263ab80.png

Po:

IMG-2526.jpg

IMG-2527.jpg

Ale o tym kiedy indziej i nie w tym dziale 😉

• Lubię to 4
  • Dziękuję 1
  • Super 1
  • Dystrybutor
Posted

Powiem szczerze, że planowaliśmy premierę najpierw w roku 2018, potem na targach w Poznaniu, a i tak skończyło się na 15 maja 😄

Zawsze staramy się stworzyć coś lepszego od konkurencji, a do tego połączyć to z sensowną ceną. Dla nas nie sztuką jest zrobic produkt, który będzie bezkompromisowy pod względem jakości ale za miliony dolarów  🙂

• Okay 1
Posted
Powiem szczerze, że planowaliśmy premierę najpierw w roku 2018, potem na targach w Poznaniu, a i tak skończyło się na 15 maja
Zawsze staramy się stworzyć coś lepszego od konkurencji, a do tego połączyć to z sensowną ceną. Dla nas nie sztuką jest zrobic produkt, który będzie bezkompromisowy pod względem jakości ale za miliony dolarów 

Hehe, skoro produkt wyszedł w moje urodziny to musze zamówić .
Tym bardziej ze na 3 tire-cleanery ktore używam jeden dobrze domywa ale wieki się wypłukuje, drugi w miarę dobrze domywa, dobrze sie wypłukuje ale nie jest to 6/6 i pierwszy często cos po nim znajdzie. A trzeci fajnie się pieni, pachnie spoko, super się wypłukuje ale na szczury nie daje rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Dystrybutor
Posted
4 minuty temu, Birkhof napisał:

Hehe, skoro produkt wyszedł w moje urodziny to musze zamówić emoji38.png.
Tym bardziej ze na 3 tire-cleanery ktore używam jeden dobrze domywa ale wieki się wypłukuje, drugi w miarę dobrze domywa, dobrze sie wypłukuje ale nie jest to 6/6 i pierwszy często cos po nim znajdzie. A trzeci fajnie się pieni, pachnie spoko, super się wypłukuje ale na szczury nie daje rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak przetestujesz to daj znać jak Ci się podoba 🙂