bienek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Podpisuje się pod postem Eryczka w 100%. Mamy praktycznie jednakowe zdanie. Jedynie co do zapachu.. To SV pachną dużo bardziej intensywnie i jakoś tak "magicznie", że chciałoby się ich spróbować Poza tym jednym, zymol dla mnie w reszcie jest lepszy.
zajkos10 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Eryczek słuszne uwagi tylko jak tak czytam i czytam to troche boje sie Zymola i jego "upierdliwosci" wypacania sie i aplikacji element po elemenie ze wzgledu na przysychanie . Tak z czysto teoretycznej wiedzy wychodzi na to ,ze Swiss jest po prostu latwiejszy do ogarniecia i mnie problematyczny ... . Oczywiscie jeszcze ostateczna decyzja nie zostala podjeta
KingKong Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zainteresuj się też Victoria Wax Concours.
atvmmz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nigdy nie miałem problemu z wypacaniem się z Zymoli, podobnie jak kolega wyżej. Przysychanie też nigdy nie było dla mnie problemem, zawsze smaruję całego Golfa później docieram, na jedną warstwę schodzi mi około 1,5g.
piteks Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Tak a propos wydajności wosków SV, to jeśli się je zacznie nakładać dłońmi, to w pojemniczku 50ml można nieco szybciej zobaczyć dno . Z drugiej strony, to sama frajda
zajkos10 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 No to teraz mi namieszaliście w głowie ilu uzytkownikow tyle opini. Jeśli Zymol to titanium lub glasur rozumiem ?
ad.am Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jeśli wymyśliłeś sobie SV Concorso, to się tego trzymaj - będzie Cię prześladował jeśli kupisz coś innego. Na pewno będziesz zadowolony, ale czy to będzie najlepszy wybór jeśli chodzi o look - przekonasz się 'po drodze' goniąc króliczka
Master kecav Opublikowano 13 Stycznia 2016 Master Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jeśli wymyśliłeś sobie SV Concorso, to się tego trzymaj - będzie Cię prześladował jeśli kupisz coś innego. Nic dodać, nic ująć. To wosk z kategorii "muszę mieć" i z całą pewnością budzi emocje.
bulikcbr Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Panowie mam prośbę.Nie piszcie skrótami bo są na forum też początkujący i nie zawsze wiedzą o co chodzi , a żeby przeczytać całe forum..... no prosze nawet szukajka nie znajdzie skrótu HDC.
kskej Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 bulikcbr, na górze w belce masz 'Słowniczek pojęć' - http://portal.kosmetykaaut.pl/?page_id=67
Piotrek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie mam prośbę.Nie piszcie skrótami bo są na forum też początkujący i nie zawsze wiedzą o co chodzi , a żeby przeczytać całe forum..... no prosze nawet szukajka nie znajdzie skrótu HDC. Tak jak kolega wyżej napisał, jest słowniczek pojęć. Jeżeli znajdziesz jakiś skrót/pojęcie którego tam nie ma, napisz PW lub post w Pytaniach/prośbach do administracji, dodamy
zajkos10 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Czyli wniosek jest jeden, najlepiej wyprobowac na wlasnej "skorze" obie firmy i zobaczyc co mi lepiej podejdzie . Do tej pory bawilem sie z fusso12 i colim wiec pewnie co bym nie wybral czy zymol czy swiss roznica bedzie bardzo duza w porownaniudo poprzednikow
ad.am Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 co bym nie wybral czy zymol czy swiss roznica bedzie bardzo duza w porownaniudo poprzednikow jesteś o krok od rozpoczęcia akademickiej - neverending- dyskusji.. ps. w zapachu na pewno poczujesz różnicę
zajkos10 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hehe jakos o zapachu nigdy nie myslalem zeby brac go pod uwage przy woskach no ale zobaczymy . na pewno cos z tej ligi mistrzow wpadnie
Góruś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 zajkos10, Poczujesz sv to zrozumiesz Lubię czasem sobie otworzyć słoiczki sv lub zymolka i sobie powąchać
Tomeq631 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Lubie woski Zymola ale bardziej wole Swissa… praca z tymi woskami to bajka Już ktoś raz na forum napisał są woski Swissvax i reszta
zajkos10 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tomeq631 to mnie wlasnie bardziej przekonuje w strone swissa , łatwiejsza praca i teraz do tego doszedl jeszcze ZAPACH ktorego jestem ciekaw . Znajac siebie to mysle , ze po czasie wpadnie i jakis zymol dla porownania
Góruś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 W woskach sv brakuje mi tylko kropelek... tak to produkt doskonały.
Tomeq631 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Góruś, Dokładnie tylko tego brakuje, a tak to mistrzostwo
malboro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 W woskach sv brakuje mi tylko kropelek... Góruś, Dokładnie tylko tego brakuje Możecie się bardziej rozwinąć? Tego nie ma w słowniku
Administrator Evo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie wiem, nic mi tutaj nie brakuje w Insignisie ps.były czasy....
malboro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Czyli - jak rozumiem Koledzy mieli na myśli słabe kropelkowanie?
Rekomendowane odpowiedzi