powerf Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KaiPro Do wszystkiego, nawet w domu. Czyszczenie szyb, luster czy płyty indukcyjnej - bez smug - przynajmniej u mnie - i do takiego celu ja osobiscie stosuję steżenie tak na oko 1:100.
grechut Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Panowie, jak teraz to żółte dziadostwo leci z drzew to mył ktoś bez wcześniejszego spłukania na bezdotyku? chodzi o umycie pod blokiem z tego żółtego badziewia auto ogólnie czyste.
Moderator Domel Opublikowano 15 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 27 minut temu, grechut napisał(a): Panowie, jak teraz to żółte dziadostwo leci z drzew to mył ktoś bez wcześniejszego spłukania na bezdotyku? chodzi o umycie pod blokiem z tego żółtego badziewia auto ogólnie czyste. Probowalem ale zawsze gnojówka sie robi na lakierze.... a u mnie tego tony na osiedlu.Szybciej na bezdotyk. 1
grechut Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Kurde, teraz to co 2 dni trzeba być na myjce żeby auto jako tako wyglądało
Moderator Domel Opublikowano 15 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 6 godzin temu, grechut napisał(a): Kurde, teraz to co 2 dni trzeba być na myjce żeby auto jako tako wyglądało oj tam oj tam, wystarczy raz dziennie naprawdę (wiem co mówię )
grechut Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2 godziny temu, Domel napisał(a): oj tam oj tam, wystarczy raz dziennie naprawdę (wiem co mówię ) Haha to prewashe masz zapewne perfekcyjnie opanowane
grechut Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca 14 godzin temu, Qlimaxss napisał(a): @grechut Nie , srebrny lakier ma. A to jak mam czarny to co mam powiedzieć. :D?
malbar2020 Opublikowano Wtorek o 10:24 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 10:24 @CAR CRAZY kiedy będzie dostępny DIY rinseless v2 w baniaku 3,8 litra?
Rekomendowane odpowiedzi