Bielutomek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @stg89 dodam swoje pół grosza do Twojego postu. 2500km to ja robie w 3tyg. Nie rozumiem jak można oceniać trwałości produktu, przy tak bardzo niskim przebiegu. 1
stg89 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opisałem jak to wygląda w moich warunkach użytkowania. To, że auto robi mało kilometrów dyskwalifikuje możliwość dzielenia się spostrzeżeniami? Bardziej zależało mi na zaznaczeniu, że fusso nie zjeżdża z prima amigo, więc nie wymaga jałowego lakieru do aplikacji. Przebieg mały, ale stojąc pod chmurą deszcze, sniegi, ptasie odchody, kurz i brud robią swoje. 3
Moderator Streat Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 16 godzin temu, stg89 napisał: Czy po glinkowaniu należy jakoś usunąć pozostałości Fusso przed polerowaniem? Polerowaniem usuniesz resztki fusso 1
stg89 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Streat napisał: Polerowaniem usuniesz resztki fusso Dzięki, myślałem, że może lepiej czymś go ściągnąć żeby np gąbka się nie zapychala szybciej. Jak pogoda dopisze to w majówkę działam.
Rekomendowane odpowiedzi