Qukie Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Wygląd auta po zabiegu jest przecudowny.
yKawa Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Ciekawy kolorek Mistrzowska robota, ogrom pracy i super efekt. Brawoooo!
Maciej WTN Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Brawo. Świetnie wygląda, uwielbiam relacji właśnie przy takich starych i zwykłych samochodach
impex Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Bardzo przyjemnie ogląda się Twoje relacje, super efekt. Oby wiecej takich projektów!
Dannyy88 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Jak zwykle profi robota !!! Szacun!;)
kolargol Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 po takich relacjach aż chce się rzucić wszystko i lecieć do auta świetnie się to ogląda, czekam na następne
macmel Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 szczena opada podoba mi się, że każda Twoja relacja nie tylko cieszy oczy ale i uczy nowych tricków - nie wpadłbym sam na pomysł użycia eulexa z wełną stalową. szkoda, że lakiernik słabo dobrał kolor, bo na zdjęciu rzuca się w oczy inny odcień. czy może to tylko tak na zdjęciach?
JPZ Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Fajny kanciak z tej Pandy, na niektórych ujęciach wygląda jak Range Rover
Karbo Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 @AreK dzięki Twojej relacji przegapiłem swoją kolejkę u lekarza Oczywiście świetna praca, efekty i jakość godna pochwały i naśladowania ja wiem... że nie zawsze masz czas, ale proszę o więcej gratuluje projektu
veebrys Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Piękna robota!! O takie auta trzeba dbać, ponieważ więcej ich już nie będzie.. :)
powalla Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Arku dziękuję! Spytasz za co? Otóż studiując taką relację dostałem natchnienia i wreszcie zabrałem się za motocykl który od jesieni stoi i czeka ...własnie na takie natchnienie Jeszcze raz dziękuję i wiem już na kogo oddam głos w następnym konkursie !
wojtek1788 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 @AreK Super relacja:) Prawdziwa transformacja:) Autko otrzymało 2ga młodość:) Koszt detailingu pewnie przewyzszyl cenę zakupu ale z pewnoscia zwielokrotnil wartość pojazdu:) trochę szkoda że właściciel nie zdecydował się odnowić bębny hamulcowe bo widać je z pod felgi, jak oceniasz tornador pod odkurzacz?
xroma Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Taaaa... nie ma jak podstawić nowe (drugie) auto do zdjęć i udawać detailera... PIĘKNA ROBOTA !
piotr@sta Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Malczan z tła Twój @AreK ? Robota super
BarteQk Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Widziałem auto na giełdzie klasyków, mega przemiana i ogromna ilość włożonej pracy i serca - nie wyobrażam sobie działu PSB bez Twoich relacji, oby jak najwięcej!
Administrator AreK Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 14 godzin temu, Malwin41 napisał: @AreK czy przy polerowaniu dolnych okolic naklejki na boku również ja oklejales? Nie oklejałem. Pracowałem precyzyjnie linii naklejki. 16 godzin temu, piotr@sta napisał: Malczan z tła Twój @AreK ? Tak, czeka na swoją kolej W dniu 22.02.2019 o 12:48, wojtek1788 napisał: jak oceniasz tornador pod odkurzacz? Genialna pomoc przy odkurzaniu. Mógłby być tańszy.
Qlimaxss Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 @AreK Kosmos Praca. Solution jaka mega robotę zrobił na plastikach zewnętrznych. Nie dość ze przyciemnił to wygląda jak by nadał struktury tym plastikom.
vaio Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Co tu gadać,obejrze jeszcze raz.Zacna robota,oby wiecej takicj
Tomeq631 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @AreK Robota jak każda Twoja szacun !!!! Arku a ile tak mniej więcej roboczogodzin pochłonęła praca???
Administrator AreK Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 12 minut temu, Tomeq631 napisał: Arku a ile tak mniej więcej roboczogodzin pochłonęła praca??? Gdybym wszystko zsumował to myślę,że nie przekroczyłbym trzech dni roboczych.
cinek1 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 Jak to kazda relacja swietna internet nie nadaza u mnie z otiweraniem zdjec mam nadzieje ze sie kiedys wybiore do Ciebie podpowiedz co uzywasz do impregnacji i wyczyszczenia dachu cabrio.
victor89 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Piękna robota, widziałem ją w piątek na Motorshow w Poznaniu na giełdzie klasyków, całkiem przypadkiem skojarzyłem
Garażowy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Też miałem okazje tam ją zobaczyć... Co na żywo to na żywo! A w realu wygląda pięknie. Pokusiłbym się o jakieś małe zabezpieczenie spodu dla "potomnych". Szacuneczek
Administrator AreK Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @Garażowy niestety auto nie wygląda już tak dobrze jak w dniu opuszczenia mojej dziupli.
Garażowy Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @AreK rozwiniesz ? Co się w Twoim okiem zmieniło? I co miało największy wpływ na to?
Rekomendowane odpowiedzi