maciek-drummer Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Przerobiłem już trochę dressingów do opon i dzięki "Zajączkowi" dołączyła kolejna pozycja, tym razem od Funky Witch DARK'SHINE TIRE DRESSING Jestem mega zadowolony z produktu. To jest chyba to co szukałem. Idealnie wyważony dressing jeżeli chodzi o konsystencję, łatwość aplikacji no i wreszcie efekt jaki pozostawia. Wierzę, że trwałość też będzie na wysokim poziomie. Zdjęcia po przetarciu fibrą 10 minut po aplikacji 2
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Ładnie siadło - podoba mi sie :) lubię błyszczące balony :)
maciek-drummer Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Tak wygląda DARK'SHINE po przejechaniu 400 km, w tym około 150 km w deszczu. Zadowolony jestem ;) 1 1
Qlimaxss Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Oj na pewno wpadnie ten dressing ale najpierw muszę kupić auto
V1RU$ Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Foto nie oddaje efektu jaki widać realu.
D@ViD Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 Jak ten dressing mi podchodzi to masakra Efekt, wydajność, konsystencja. Naprawdę bajecznie się go nakłada. 2-3 strzały na aplikator i cała oponę można wysmarowac. Poniżej efekt po aplikacji i po godzinie dotarłem do sucha mf. 1 2
rudi0018 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Opony wymyłem ExceDe Tire&Rubber Cleaner w proporcjach 1:4 oraz szczoteczką, a następnie położyłem dwa dressingi na suchutkie opony, pierwszy: @Funky Witch Dark'shine Tire Dressing położony na lewy tył oraz prawy przód, drugi @ADBL Tire Dressing położony na lewy przód oraz prawy tył. Łatwiej i szybciej przebiegła aplikacja produktu od funky witch, szybciej pokrywał całą powierzchnie opony, przy ADBL TD trzeba było zwrócić trochę więcej uwagi, aby równomiernie i dokładniej pokryć oponę. Zapach zdecydowanie na plus dla ADBL TD. Efekt na oponie oceńcie sami: Funky Witch Dark'shine Tire Dressing ADBL Tire Dressing Moim zdaniem przy FW jest trochę większy połysk, oba dressingi nie były docierane. Teraz czas na sprawdzenie i porównanie trwałości. 2
rudi0018 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Przebieg około 120km z czego ostatnie 40km w deszczu, 3 dni od aplikacji. Sytuacja wygląda następująco: ADBL TD Lewy przód: FW DSD Lewy tył: ADBL TD Prawy tył: FW DSD Prawy przód: Jak widać dressing czy to FW czy ADBL trzymają się lepiej na przednich oponach i nie wiem od czego to zależy, jednak na tyle opona z FW wypada gorzej niż opona z ADBL. Zobaczymy po kolejnym myciu jak będą wyglądały opony oraz jak będzie wyglądał zrzut wody. Ogólnie sytuacja dziwna, bo ADBL na przodzie wygląda najlepiej, ale znowu tył z ADBL wygląda gorzej niż przód z FW, widocznie dużo zależy od osi.
rudi0018 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Data: 18.03.2020r - 10 dni od aplikacji, Przebieg: 321km Mycie tylko i wyłącznie szamponem ValetPro oraz szczotką od K2. ADBL TD Lewy przód: FW DSD Lewy tył: ADBL TD Prawy tył: FW DSD Prawy przód: Dalej najgorzej wyglądają dressing na tylnych oponach czy to ADBL czy to FW. Najgorzej wygląda tylna opona z FW. a najlepiej moim zdaniem ADBL na przodzie. Zrzut wody zauważyłem wyłącznie na oponach z ADBL. 1
Moderator Domel Opublikowano 20 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Aplikowałem na zimówki, ale wkrótce nałożę na letnie jak wejdziemy w pełen sezon a pandemia nas nie wykończy zdrowotnie i finansowo 2
Grzechu23 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odgrzeje troche kotleta Zakupiłem na BF Dark shine od FW (w sumie to nie wiem po co mi 8 dressing do opon, ale dobra - nie ważne xD) Zapach, konsystencja, kolor, wykończenie i (jak na razie) trwałość - bardzo fajnie to wygląda. Zarzuciłem też na letnie do leżakowania w garażu. Podoba mi się - zwłaszcza na niskim profilu 7 1
Michal90x Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Ja mam tylko to zdjęcie, ale efekt mega. Nie docierałem. Aplikacja łatwa. Trwałości nie testowałem.
Rekomendowane odpowiedzi