Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam

wskakuje szamponik od ValetPRO

dzięki  @Adaszek96 za próbkę do testów

info producenta

skuteczny szampon samochodowy, o obojętnym pH,

zapewniający świetną siłę mycia w dobrej cenie.

Nie zawiera składników mogących powodować korozje.

Nie pozostawia smug.

Wysokoskoncentrowany, tylko 10-30ml szamponu na 5L wody

to wszystko czego potrzebujesz. Całe opakowanie wystarczy nawet na 500 myć.

jak dla mnie szamponik ma zapach landrynek i fajny fioletowy kolorek

śliskość na fajnym poziomie

piana również nie zawodzi i siedzi długo na lakierze

jak dla mnie cena/jakość super

• Lubię to 1
Posted

Moj ulubiony do bieżącego mycia razem z bilthamber autowash

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Lubię to 1
Posted
5 godzin temu, rygryss napisał:

ma zapach landrynek

cukierkowy winogronowy 😉 

Już od dawna mówiłem, że super do powłok, sealantów i wosków... a hype na ten szampon dopiero teraz się robi 😂

PS jak twarda musi być woda, że szampon lekko kwasowy w roztworze wody daje rezultat zasadowy 😉 

• Lubię to 1
Posted

@ghost czemu uważasz, że robi się hype? To, że @rygryss go testuje to hype ? 😁 ja zużywam drugi litr tego szamponu i on chyba zawsze był mało znany. Osobiście był to mój pierwszy szampon to z nim zacząłem przygodę z detailingiem.

• Lubię to 1
Posted

wrzuciłem filmik w dziale testy, ponieważ go nie ma, nie jest to nowość i większość o tym wie, nie miałem zamiaru odkrywać drugi raz koła.

Prawdopodobnie takich filmików jeszcze trochę wpadnie, chyba że będą ponownie donosy do Administracji, że te filmy nic nie wnoszą :-D

Posted
9 godzin temu, Adaszek96 napisał:

czemu uważasz, że robi się hype?

W każdym żarcie jest ziarno prawdy, obserwuje forum od lat i produkt jest częściej wymieniany od kilku miesięcy.

Jak widać dobry produkt broni się sam. Chętnie testuje się nowości, ale na koniec i tak zawsze wracasz do czegoś sprawdzonego 😉

4 godziny temu, rygryss napisał:

Prawdopodobnie takich filmików jeszcze trochę wpadnie, chyba że będą ponownie donosy do Administracji, że te filmy nic nie wnoszą :-D

Wrzucaj wrzucaj, nic się nie bój, obronimy Cię 😂 Lecz nie gwarantuję, że nie będzie konstruktywnej krytyki albo dawki humoru z dokuczaniem

• Lubię to 1
Posted

Ja tam się cieszę na prezentacje produktów starszych, długo obecnych na rynku. Z mojej perspektywy jest to fajne, bo produktów na rynku jest masa, kupując litrowy szampon to on mi starcza na rok 🙂 jak ktoś pokaże filmik i swoje wrażenia to git. Dla mnie piana, śliskość i zapach są ważne przy szamponie, bo lubie jak czuć ładny aromat i nie jadę samą wodą.

A druga sprawa to dzięki forum nie kupiłem i nie kładłem Fusso - zbyt wielu doświadczonych forumowiczów narzekało na mazy i przebicia. Zamiast tego wziąłem BH Double Speed Wax.

• Lubię to 1
Posted
Godzinę temu, ghost napisał:

Lecz nie gwarantuję, że nie będzie konstruktywnej krytyki albo dawki humoru z dokuczaniem

na to liczę z waszej strony  😉

• 6 months later...
Posted

czy mogę używać tego szamponu do bieżącego mycia samochodów z woskiem albo ceramika ?

Posted

takie pytanie dla pewności czyli on jest po prostu neutralny tak jak widać na filmie ?