DZIADZIA Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 10 minut temu, Domel napisał: Co to masz za ręcznik, takiego Fluffiego bez czerwonego obszycia chyba jeszcze nie widziałem. Kupiłem 3 wiosny temu u miejscowego szamana Przeciągając na kiepskim hydro zostają minimalne mazy, na konkret hydro jest spoko. Jak znajdę chwilę (nie wyrabiam z filmami), coś na szybko ogarnę.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 @V1RU$ te 70/30 to właśnie GENTLEMAN BASIC widoczne na zdjęciu. Pozostałe - info po majówce 1
V1RU$ Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Good Stuff napisał: @V1RU$ te 70/30 to właśnie GENTLEMAN BASIC widoczne na zdjęciu. Pozostałe - info po majówce Jasne. Człowiek tak reaguje na nowości, że nie doczyta do końca. I zadaje zbędne pytania. 1
Moderator Domel Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Good Stuff napisał: Bezkrawędziowe mikrofibry 40x40, 350gr/m2 w 4 kolorach. To sprasowane logo WS - wymiata
ANB Karol Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Jako że zostałem wywołany do tablicy w sprawie "KING"-a Już po pierwszym kontakcie czuć ewidentnie jego gramaturę no i ten brak obszycia po prostu wymiata Używałem kilka razy i nawet nie prałem nawet nie płukałem specjalnie dlatego że osuszenie golf-a 7 nie robi na nim praktycznie żadnego wrażenia. Samo suszenie i do auta z powrotem. Uważam że kto miał styczność z ręcznikiem o takim splocie nowym zakupem powinien być King Oczywiście jest to maja subiektywna ocena Nie mniej jednak na największy plus na razie zasługuje brak obszycia dla mnie to ważne ponieważ od 2 lat staram się używać tylko i wyłącznie fibr bez nich. 2 1
Mumins Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 18 godzin temu, jagmar napisał: Zastanawiałem się nad Bestią. Czemu Ci nie podszedł ? Ciężko to opisać, nie chłonie mi wody tak jak oczekiwałem i woda się mazała na karoserii. Niemniej zrobiłem tylko jedno podejście po pierwszym praniu, może spróbuję jeszcze raz wyprać ręcznik i poświęcić mu nieco więcej czasu. 8 godzin temu, ANB Karol napisał: Jako że zostałem wywołany do tablicy w sprawie "KING"-a Już po pierwszym kontakcie czuć ewidentnie jego gramaturę no i ten brak obszycia po prostu wymiata Używałem kilka razy i nawet nie prałem nawet nie płukałem specjalnie dlatego że osuszenie golf-a 7 nie robi na nim praktycznie żadnego wrażenia. Samo suszenie i do auta z powrotem. Uważam że kto miał styczność z ręcznikiem o takim splocie nowym zakupem powinien być King Oczywiście jest to maja subiektywna ocena Nie mniej jednak na największy plus na razie zasługuje brak obszycia dla mnie to ważne ponieważ od 2 lat staram się używać tylko i wyłącznie fibr bez nich. Zapowiada się mistrzostwo. Dobrze rozumiem, że Monster również jest splotu typu "twisted-pile"?
Arkeolowy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 42 minuty temu, Mumins napisał: Ciężko to opisać, nie chłonie mi wody tak jak oczekiwałem i woda się mazała na karoserii. Ciągniesz ręcznik po lakierze czy przyklepujesz?
Mumins Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Arkeolowy napisał: Ciągniesz ręcznik po lakierze czy przyklepujesz? Przyklepuję, staram się unikać przeciągania (dopiero na pionowych powierzchniach składam Monstera na dwa razy i wycieram - jak już dobrze nasiąknie). Natomiast Bestia zostawiała smugi, zgarniała jakby tylko wierzchnią "część" wody i zostawiała po sobie film. 1
zawisza Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Mam tak samo z Adbl puffy xxl. Ręczniki typu monster wciągają je nosem :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lukaso Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @Mumins dokładnie to samo u mnie. Jest fireball pin, zobaczymy jak się spisze, do SILKA mi ktoś go porównał no zobaczymy.
Bielutomek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @Kuch4r pytasz o SILKA, w temacie zwiazanym z Work Stuffem Beast Drying Towel? kur.. 2 1 1
DZIADZIA Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 @Domel , tak wygląda u mnie na Fluffym który ma 3 wiosny W dniu 23.04.2019 o 08:40, Domel napisał: Sprawdzimy jak w takich warunkach radzą sobie Fluffki a jak "Twisted Pile" podtrzymuje to co napisałem, najlepszy ręcznik nic nie zdziała, jak nie ma dobrego hydro
Rekomendowane odpowiedzi