poorboy Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zdecydowanie nie! Najprawdopodobniej za dużo użytej chemii, ta spienia się w zbiorniku na brudną wodę. Doraźnie można wlać octu do zbiornika na brudną wodę będzie gasił pianę lub odpieniacza. Jest duże ryzyko zalania turbiny i nie uznanej gwarancji! Jaki produkt był użyty do prania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_Lodz Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 [ref=#663399]poorboy[/ref], jaką jest teraz cena za GVE-370-2 "George? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walz1 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 po zapoznaniu się z opisanym na forum sprzętem dalej mam dylemat co wybrać numatic georga czy profi 50c, proszę mi podpowiedzieć na który się zdecydować. odkurzacz ma służyć właściwie tylko do prania tapicerki kilka aut miesięcznie, incydentalnie do dywanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death0pl Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 696951 poorboy Podesłałem maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekadam Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ile kosztuje turbina do Georga? Jaka cena całego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryfes09 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 George czy profi 50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 czy KARCHER 4001 to dobry wybór prywatnie do prania tapicerki? jakieś 2 auta w miesiącu może 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zmiana pytania jaki kupić kdkurzacz do 2 tys złotych? Poza 8/1 czy coś innego ? I jaki odkurzacz do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Używał ktoś do prania karcher mv3/wd3 ze specjalna ssawka ? Jak wrażenia ? Produkt do domowego użytku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nikt , nic ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artii Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 zobaczcie sobie BKF Lava - obleciałem nim cały zeszły sezon i jestem z niego zadowolony cena 1300pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniiek07 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Szybkie pytanie. Czy sprzęt Karchera Puzzi kupiony w sklepie typu Castorama czy Selgros będzie miał inną żywotność niż kupiony np. u dystrybutora karchera w Polsce? Jest to jakaś różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nie ma żadnej różnicy ...oprócz ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Panowie jaka ssawke polecicie do ekstrakcji, potrzebuję sprawdzona wytrzymała z podglądem szybką na brud . Te z puzzi trochę za słabe . Coś konkretnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex666 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam , mam pytanie do posiadaczy odkurzacza LAVOR GBP 20, podczas prania tapicerki wywala mi brudną pianę poza zbiornik , pal licho na dworze ale jakbym chciał odkurzać tapicerke i to wszystko leciało by na podłoge... Czy coś robie nie tak może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A czym pierzesz? Srodki do prania odkurzaczem nie powinny sie pienic bo mozna uszkodzic turbine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 [ref=#ff3366]marex666[/ref], warto zawsze do zbiornika na brudną wodę dodać trochę octu. Ocet drogi nie jest to zawsze wlewam te 50 - 100 ml. I nie ważne czy myje chemia dedykowana czy APC zawsze to robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex666 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tenzi tex wash w małym stężeniu do prania , i jako prespray w stężeniu 1:5 + proszek Tenzi EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael2525 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 ma ktoś z was w odkurzaczu piorącym jakiś podgrzewacz wody? http://allegro.pl/grzalka-elektryczna-d ... 82635.html taka grzałka zdałaby egzamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 [ref=#ff3366]marex666[/ref], warto zawsze do zbiornika na brudną wodę dodać trochę octu. Ocet drogi nie jest to zawsze wlewam te 50 - 100 ml. I nie ważne czy myje chemia dedykowana czy APC zawsze to robię. Polecam takie rozwiązanie Ewentualnie mleczko silikonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_M Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam, zastanawiam się poważnie nad wyborem odkurzacza piorącego. Sprzęt ma służyć do użytku własnego, pranie tapicerki samochodowej , kilka aut miesięcznie. Nie zależy mi na praniu dywanów ani na funkcji odkurzania ponieważ mam już zwykły odkurzacz. Nie potrzebuje również kompaktowych rozmiarów gdyż nie planuje go nigdzie przewozić. Zależy mi żeby nie kupić znacznie droższego sprzętu niż potrzebuje bo będzie przerost formy nad treścią. Nie chce też ,żeby po kliku miesiącach żałować ,że "mogłem dołożyć i kupić lepszy". Kwota jaką chce przeznaczyć to 1000-2000 Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 1000 razy było to wałkowane, poczytaj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_M Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 1000 razy było to wałkowane, poczytaj temat Przeczytałem przed napisaniem ale uważam ,że przez ostatnie 8 lat trochę się jednak na rynku zmieniło. Więc jeśli ktoś mógłby coś ciekawego podpowiedzieć to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 W tej kwocie przeważnie jest brany george, bo nie ma nic bardziej konkurencyjnego w tej cenie, chyba, że wolisz zapłacić tylko za markę to możesz celować w karchera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy_pol Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Proszę pisać na PM-a Ja w razie czego napisałem PM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi