Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.12.2024 o 20:28, analyzator napisał(a):

męczę się z nieodwzajemnioną miłością gtechniq mat.

Gtechniq mat to chyba mój ulubiony dressing do plastików co nie wymagają przyciemniania bo są w np. super stanie;) 

Opublikowano

Kolejny odmrażacz, tym razem od Hyper. To chyba jedna z kilku nowości od nich w najbliższym czasie.

223fa67f87918dbbe697f0871fdb8f11.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
  • Partner forum
Opublikowano

@analyzator No niestety... dostawa jedzie ale wysłali chwilę przed premierą więc ten produkt czeka do kolejnej, ale...

Jak szukacie czegoś nowego do szybkiego ogarnięcia szkła to polecam nowość od Tonyin :  https://showcarshine.pl/5-pielegnacja-szyb/tonyin-stubborn-oil-film-remover-120ml-najsilniejszy-glass-compound.html

produkt  robi to co ma robić w mega szybkim czasie ręcznie jak i maszynowo.

• Super 2
Opublikowano

@AndrewZS - zastanawiałem się nad zakupem jednej (lub wszystkich) z tych trzech powłok. Jednak zniechęciła mnie informacja o krótkim okresie czasu, w jakim powłoka nadaje się do użycia po "otwarciu".

• Dziękuję 1
Opublikowano
@AndrewZS - zastanawiałem się nad zakupem jednej (lub wszystkich) z tych trzech powłok. Jednak zniechęciła mnie informacja o krótkim okresie czasu, w jakim powłoka nadaje się do użycia po "otwarciu".
Też widziałem to info na polskiej stronie.

Natomiast....982d744ff25223354f38c33ad4f7e926.jpg

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@AndrewZS można poniżej 130zł kupić. Mnie to zainteresowało i chyba kupię. Tylko może faktycznie trzeba zweryfikować ten czas po otwarciu.

• Lubię to 1
Opublikowano
Też widziałem to info na polskiej stronie.

Natomiast....982d744ff25223354f38c33ad4f7e926.jpg

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Tak samo jak z pierwszym cancoatem
Opublikowano
@analyzator No niestety... dostawa jedzie ale wysłali chwilę przed premierą więc ten produkt czeka do kolejnej, ale...
Jak szukacie czegoś nowego do szybkiego ogarnięcia szkła to polecam nowość od Tonyin :  https://showcarshine.pl/5-pielegnacja-szyb/tonyin-stubborn-oil-film-remover-120ml-najsilniejszy-glass-compound.html
produkt  robi to co ma robić w mega szybkim czasie ręcznie jak i maszynowo.

Czyli.. kwiecień ?
Opublikowano

@AndrewZS @Eidos71 @drufi rozmawiałem z polskim przedstawicielstwem i niestety nie wygląda to różowo. Pod nakrętką skrywa się zwykły sprayer a nie atomizer. Taki, jak w dezodoratach. Także nie ma opcji umycia rurki po użyciu. I dlatego zaleca się szybkie zużycie bo po prostu się skrystalizuje i dupa blada. Druga sprawa to wydajność - w/g nich puszka wystarcza na jedno duże auto. Czyli w obliczu konkurencji dostępnej na rynku, moim zdaniem, wypada to bardzo mizernie

• Lubię to 1
Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że masz szansę zużyć całą puszkę na jeden samochód to może nie być czym psikać nawet jak odwrócisz 🤣 Ja to chyba jednak wolałbym Repell'a przetestować niż te Fireball'e

• Lubię to 1
Opublikowano

Biorąc pod uwagę zużycie oraz trwałość to wychodzi na to samo. Stella jest 3 letnia, Repel roczny tak jak Maui. Stella cenowo nie odbiega od innych 3 letnich powłok w przeliczeniu na ilość aut jakie można zabezpieczyć z 1 butelki