AutomotiveCare.pl Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 @analyzator @DZIADZIA @Domel dziękuję za dobre słowo. 2
Gardor Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 20:28, analyzator napisał(a): męczę się z nieodwzajemnioną miłością gtechniq mat. Gtechniq mat to chyba mój ulubiony dressing do plastików co nie wymagają przyciemniania bo są w np. super stanie;)
pjar84 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Używał już ktoś nowy szampon od K2 FLUXO PRO?
luk45z Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Odmrażacz do szyb z Good Stuff - https://goodstuff.com.pl/products/exterior/ice-breaker/
StanDL Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Kolejny odmrażacz, tym razem od Hyper. To chyba jedna z kilku nowości od nich w najbliższym czasie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luk45z Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Chyba nie było, ale wrzucam jako ciekawostkę 1
analyzator Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Ok jest produkt bh to nie pytam ile kosztuje tylko kupuje @CAR CRAZY już jedzie? 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @analyzator No niestety... dostawa jedzie ale wysłali chwilę przed premierą więc ten produkt czeka do kolejnej, ale... Jak szukacie czegoś nowego do szybkiego ogarnięcia szkła to polecam nowość od Tonyin : https://showcarshine.pl/5-pielegnacja-szyb/tonyin-stubborn-oil-film-remover-120ml-najsilniejszy-glass-compound.html produkt robi to co ma robić w mega szybkim czasie ręcznie jak i maszynowo. 2
Eidos71 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @AndrewZS - zastanawiałem się nad zakupem jednej (lub wszystkich) z tych trzech powłok. Jednak zniechęciła mnie informacja o krótkim okresie czasu, w jakim powłoka nadaje się do użycia po "otwarciu". 1
przemas.p Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @AndrewZS - zastanawiałem się nad zakupem jednej (lub wszystkich) z tych trzech powłok. Jednak zniechęciła mnie informacja o krótkim okresie czasu, w jakim powłoka nadaje się do użycia po "otwarciu".Też widziałem to info na polskiej stronie. Natomiast....Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @AndrewZS można poniżej 130zł kupić. Mnie to zainteresowało i chyba kupię. Tylko może faktycznie trzeba zweryfikować ten czas po otwarciu. 1
drufi Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Też widziałem to info na polskiej stronie. Natomiast....Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaTak samo jak z pierwszym cancoatem
drufi Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @analyzator No niestety... dostawa jedzie ale wysłali chwilę przed premierą więc ten produkt czeka do kolejnej, ale... Jak szukacie czegoś nowego do szybkiego ogarnięcia szkła to polecam nowość od Tonyin : https://showcarshine.pl/5-pielegnacja-szyb/tonyin-stubborn-oil-film-remover-120ml-najsilniejszy-glass-compound.html produkt robi to co ma robić w mega szybkim czasie ręcznie jak i maszynowo. Czyli.. kwiecień ?
Arkeolowy Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Hej @CAR CRAZY będzie 21mm pro od liquid elements?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @drufi Myślę że w marcu @Arkeolowy Na razie nie mam takiego info, ale prędzej czy później prawdopodobnie zrobią taką maszynę i wtedy też dodamy do oferty. 1
Strus Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @AndrewZS @Eidos71 @drufi rozmawiałem z polskim przedstawicielstwem i niestety nie wygląda to różowo. Pod nakrętką skrywa się zwykły sprayer a nie atomizer. Taki, jak w dezodoratach. Także nie ma opcji umycia rurki po użyciu. I dlatego zaleca się szybkie zużycie bo po prostu się skrystalizuje i dupa blada. Druga sprawa to wydajność - w/g nich puszka wystarcza na jedno duże auto. Czyli w obliczu konkurencji dostępnej na rynku, moim zdaniem, wypada to bardzo mizernie 1
drufi Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @Strus obracasz puszkę do góry nogami i wypsikujesz zawartość rurki 1
Strus Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Biorąc pod uwagę, że masz szansę zużyć całą puszkę na jeden samochód to może nie być czym psikać nawet jak odwrócisz Ja to chyba jednak wolałbym Repell'a przetestować niż te Fireball'e 1
AndrewZS Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Biorąc pod uwagę zużycie oraz trwałość to wychodzi na to samo. Stella jest 3 letnia, Repel roczny tak jak Maui. Stella cenowo nie odbiega od innych 3 letnich powłok w przeliczeniu na ilość aut jakie można zabezpieczyć z 1 butelki
Rekomendowane odpowiedzi