Strus Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 2 godziny temu, zeea napisał(a): Mnie to ciekawi ten Total Remover Kto pierwszy przetestuje niech da info Przecież premiera pod koniec lutego. Czyli u nas pewnie w marcu
zeea Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Strus co to zmienia? Nadal jestem ciekaw produktu 1
Tomas-sg Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 A gdzie są jakieś woski Człowiek by z chęcią kupił jakąś nowość zamiast wyszukiwać staroci 1
Tomas-sg Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Cofam to co napisałem. Gliptone mnie nie zawiódł 6
gprzesniak Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Nie wiem czy już ktoś wrzucał te nowości od Gyeona? 6
imola33 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 W dniu 27.10.2023 o 22:06, imola33 napisał(a): Jest już dostępny w sprzedaży: 14619496277 Ktoś zamierza przetestować? 1
sztefan24 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @imola33 ja kupię dopiero na BF - przetestuje jeśli pogoda mi pozwoli Odnośnie CarLab to chyba jest nowy strong do skór. Narazie brak informacji o tym produkcie za bardzo 1
Strus Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 3 godziny temu, imola33 napisał(a): Ktoś zamierza przetestować? Leży u mnie na jednym elemencie od 2 tygodni.
janekbossko Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 24 minuty temu, Strus napisał(a): Leży u mnie na jednym elemencie od 2 tygodni. I jak wygląda? Do którego produktu byś porównał?
imola33 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Strus to kiedy możemy spodziewać się recenzji?
Strus Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 55 minut temu, janekbossko napisał(a): I jak wygląda? Do którego produktu byś porównał? Nie mam pojęcia. Na moim grafitowym lakierze do wyglądu wniósł niewiele. Ale np czerwony lakier fajnie "ocieplił". Aplikacja nie jest quick bo należy do zaaplikować i odczekać 2-3 minuty przed dotarciem. Hydro jest takie 50/50 taflowanie i kropelkowanie. @imola33 nie szybko. Nie mam teraz czasu na takie zabawy. 1
imola33 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 8 minut temu, Strus napisał(a): Nie mam pojęcia. Na moim grafitowym lakierze do wyglądu wniósł niewiele. Ale np czerwony lakier fajnie "ocieplił". Aplikacja nie jest quick bo należy do zaaplikować i odczekać 2-3 minuty przed dotarciem. Hydro jest takie 50/50 taflowanie i kropelkowanie. No to definitywnie produkt nie dla mnie 1
gprzesniak Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Coś dla fanów PPF. Nowy Cure, racle, szczypce, żel do instalacji, nożyki o nawet dedykowane rękawiczki. Sporo tego. Czekam na nowy PPF Maintain. 1
Slovak Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @gprzesniak, większość z tych akcesoriów już od dawna jest używane w branży wrappingowej
gprzesniak Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @Slovak Prawda, ale u Gyeona to chyba nowości ? 1
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Ktoś coś..? @mx_nowicki rozpoczął testowanie produktów tej marki, mają własną stronę i sprzedaż na All..ro. https://blendbrothers.pl/pl/ Ciekawy jestem, czy to tylko kolejna marka-logo sprzedająca chemię innego producenta z własnymi etykietami, czy też nowy gracz na rynku...
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 3 minuty temu, Eidos71 napisał(a): Ciekawy jestem, czy to tylko kolejna marka-logo sprzedająca chemię innego producenta z własnymi etykietami A które to marki?
pablo15005 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Eidos71 ciekawy temat. Paweł raczej mało chętnie testuje wszystkich "nowych" graczy na rynku a tu już gruba reklama a o firmie cisza w sieci
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 19 minut temu, Domel napisał(a): A które to marki? Tzn..? Bo nie zrozumiałem Twojego pytania... @pablo15005 - to prawda, dlatego jestem ciekawy, czy ktoś z Forumowiczów ma jakąś wiedzę na temat tej marki...
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz, Eidos71 napisał(a): Tzn..? Bo nie zrozumiałem Twojego pytania... @pablo15005 - to prawda, dlatego jestem ciekawy, czy ktoś z Forumowiczów ma jakąś wiedzę na temat tej marki... Które marki to: Cytat marka-logo sprzedająca chemię innego producenta z własnymi etykietami
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Domel - nie wiem, dlatego pytam. Chodzi mi o to, czy ta nowa marka korzysta z usług któregoś z polskich producentów (np. Tenzi, ADBL, lub SG), rozlewając tylko jego chemię do butelek z własną etykietą, czy też jest to faktyczny, nowy producent.
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Godzinę temu, Eidos71 napisał(a): Chodzi mi o to, czy ta nowa marka korzysta z usług któregoś z polskich producentów (np. Tenzi, ADBL, lub SG), rozlewając tylko jego chemię do butelek z własną etykietą, czy też jest to faktyczny, nowy producent. A nawet jesli to w czym problem? Przynajmniej leją w butelki sprawdzony towar a nie bubel poprawiany 100x do finalnej wersji
Rekomendowane odpowiedzi