AUTO JAK TA LALA Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca W dobrej cenie pianownice z opryskiem od CARDOS Takie same masz na temu za polowe ceny, Slyszalem ze w netto tez byly po 15pln. W cenie zwykłego opryskiwacza spoko:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
carlab Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia W dniu 5.07.2025 o 20:23, Adrian89 napisał(a): @luk45z już jest materiał promocyjny u AJTL i polecam sekcje komentarzy mr właściciel już się tam wytrząsa i poucza każdego kto śmie coś powiedzieć nie po jego myśli Nie rozumiem podejścia do ludzi - zamiast zachęcać i tłumaczyć to oschłe pouczanie i pretensje, że „ręka drży jak za polski produkt trzeba zapłacić bo polak może za miskę ryżu chemię mieszać” ja mam inną teorię - jeśli produkt da się sciągnąć z kraju, w którym życie jest droższe, praca bardziej kosztowna i jeszcze trzeba to przetransportować przez ocean to prawdziwego polaka byznesmena janusza obowiązkiem jest żeby zedrzeć z rodaka każdą złotówkę i zwiększyć swój margines, zamiast zaoferować produkt w cenie konkurencyjnej… z każdą kolejną premierą coraz bardziej się przekonuję, żeby trzymać się z daleka polskie marki - jak najbardziej, ale za tym jednym wyjątkiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Smutne trzeba mieć życie
Adrian89 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia Smutne trzeba mieć życie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Eryczek Opublikowano 11 Sierpnia Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia @carlab @Adrian89 Panowie!
RAZERS Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Wracając do tematu nowości detailingowych - Hyper wprowadził swoją własną Ultra Black Sponge czyli Hyper Wash Sponge 3
Ari Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Wracając do tematu nowości detailingowych - Hyper wprowadził swoją własną Ultra Black Sponge czyli Hyper Wash Sponge Doa też ma coś podobnego w ofercie. Ten ścięty narożnik świetny do ciasnych miejsc. Gąbki używam i daje radę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Slovak Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia Szanowni użytkownicy Forum Kosmetyka Aut, W związku z pojawiającymi się sugestiami, jakoby nasza firma przekazywała dane osobowe klientów producentom, dystrybutorom i innym podmiotom, stanowczo informujemy, że takie działania nigdy nie miały miejsca. Nie udostępniamy żadnych informacji o naszych klientach. Działamy w pełnej zgodzie z rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO), a ochronę prywatności klientów traktujemy priorytetowo. Świadczymy wysyłkową i stacjonarną sprzedaż oraz dystrybucję kosmetyków oraz akcesoriów detailingowych, a także doradztwo produktowe dla klientów naszego sklepu. Zależy nam na ich zadowoleniu i satysfakcji. Każdy użytkownik ma pełne prawo do wyrażania własnych opinii, a my nie chcemy i nie będziemy uczestniczyć w sporze pomiędzy firmą CarLab a użytkownikami forum. Damian Wlazeł Head of eCommerce w MrCleaner 8
analyzator Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia Pora chyba już kończyć tą smutną sagę. Niech się obroni produkt w danej cenie - to takie proste. 4
Adrian89 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 6 minut temu, analyzator napisał(a): Pora chyba już kończyć tą smutną sagę. Niech się obroni produkt w danej cenie - to takie proste. Ja też tak uważam, nie chce mi się już babrać w tym syfie. Szkoda tylko, że nie miałem okazji zobaczyć odpowiedzi i co mnie czeka, ale - oh, well… Btw. żeby nie było offtopa - Mckees odświeżył (wg producenta zmianie uległ tylko kolor) swojego rinseless’a W&W z żółtego na niebieski: @CAR CRAZY może dasz nam go wypróbować gdzieś tam przy okazji parę sztuk jakby Ci wpadło to myślę, że zejdą albo jakiś galon… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1
luk45z Opublikowano Środa o 11:30 Zgłoś Opublikowano Środa o 11:30 Nowości z @Cleantle Tire&Wheel QD https://cleantle.com/produkty/tire-wheel-qd/ Rinse AID https://cleantle.com/produkty/rinse-aid/ 4
Rekomendowane odpowiedzi