kursien Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 @Domel Wojtek powiedz proszę czy już myłeś któreś opony? Ewentualnie ciśnieniowo opłukałeś ? Ciekawi mnie czy zostaje coś z tego złotego połysku? może po pierwszym myciu schodzi zloto, po kolejnym shine, i zostaje wygląd takiej zdrowo odżywionej oponki ?? W sumie gdyby tak powoli schodził dressing z opony, to było w sumie dobrze
Moderator Domel Opublikowano 12 Września 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 16 minut temu, kursien napisał: @Domel Wojtek powiedz proszę czy już myłeś któreś opony? Ewentualnie ciśnieniowo opłukałeś ? Ciekawi mnie czy zostaje coś z tego złotego połysku? może po pierwszym myciu schodzi zloto, po kolejnym shine, i zostaje wygląd takiej zdrowo odżywionej oponki ?? W sumie gdyby tak powoli schodził dressing z opony, to było w sumie dobrze wykończycie mnie tymi requestami..... zrobi się Panie i zdam relację
Tomas-sg Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 52 minuty temu, yacek _b napisał: śledzę z ciekawości ( złoty sznyt dla opony , co jeszcze wymyślą ) , całościowo dla mnie to słabo wygląda , za duży połysk , jest wiele tańszych i lepszych preparatów . Gdzies na rynku detailerskim krazy brokatowy dresing
Tommy Lee Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Na fotkach od Karola ten dressing wygląda bardzo spoko, a zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Jak dla mnie idealnie pasuje własnie do niskiego profilu opony i bardziej do formy wystawowo/zlotowej gdzie trzeba trochę efektu wow. Na "balonach" u Wojtka wyglądał co najwyższej średnio i jako dressing "na co dzień" nie pasuje mi w ogóle.
yacek _b Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Godzinę temu, Tomas22 napisał: Gdzies na rynku detailerskim krazy brokatowy dresing źle się wysłowiłem , chodziło mi że słabo to wszystko wygląda i uważam że porządny klasyczny dressing jest lepszy .
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Września 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 @Tommy Lee i wlasnie takie zastosowanie ja widze na wystawy badz zloty. Dogadam z Wojtkiem i sprawdze jak wygladaja na profilu 35
Tommy Lee Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Podejrzewam że na niskim profilu i naciągu będzie zupełnie inaczej to wyglądało
Moderator Domel Opublikowano 12 Września 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 ... oraz kwestia aparatu który sprzedaje wam efekt wizualny
Moderator Domel Opublikowano 16 Września 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 W dniu 12.09.2018 o 19:48, kursien napisał: @Domel Wojtek powiedz proszę czy już myłeś któreś opony? Ewentualnie ciśnieniowo opłukałeś ? Ciekawi mnie czy zostaje coś z tego złotego połysku? może po pierwszym myciu schodzi zloto, po kolejnym shine, i zostaje wygląd takiej zdrowo odżywionej oponki ?? W sumie gdyby tak powoli schodził dressing z opony, to było w sumie dobrze Wymyłem wczoraj (sobota). Musiałem 4x-5x szczotkować ADBL Tire and Rubber cleaner żeby się tego pozbyć całkowicie. Masakra - bardzo mocny zawodnik. Pierwsze szczotkowanie piana brązowa. Następne - biała, a po spłukaniu wyraźne fragmenty złote na oponie siedziały jak szalone. Po jednym deszczu i jeździe około 15km ( piątek )- "złotko" dalej mocno trzymało. Nie wiem jak długo terminowa trwałość na warunki atmosferyczne ale ogólnie bardzo wytrzymały środek na chemię. Pozbyłem się z problemami po 7 dniach i przebiegu tylko około 300km. 1
Moderator Domel Opublikowano 10 Października 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 EDIT: Wygląd kwestia gustu. Ale wytrzymałość tego produktu jest zaskakująco trwała. 4x mycie Shiny Garage Tire Cleaner i złoto dalej miejscami prześwituje i błyszczy pod słonce. Widać jeszcze złote wypełnienia w szczelinkach, słaby aparat ;/
Kostek88 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 No wygląda to jak umazane smarem do montażu opon
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 dostałem próbkę owego szuwaksu dla mnie rewelacja jedyne co mi nie pasi to mocny połysk, ale mam nadzieję, że do pierwszego mycia ma bardzo fajną konsystencję kremiku i aplikuje się go rewelacyjnie, nie lubi pędzla i twardej gąbki (nie rozłożymy złota równomiernie) zmywak nadaje się do tego idealnie, aplikujemy szybkimi ruchami rąsi rozprowadzamy do momentu, aż nie będzie poświaty/placków złota mnie kupił ten dressing i przy moim kolorze felunku współgra super ale to będzie wiadomo dopiero w sezonie letnim na chwilę obecną zrobione fotki z lampą udającą światło dzienne wydajność Expert, tyle szuwaksu wystarczy na oponę 17/45 50/50 bez lampy 50/50 z lampą fotki bez lampy reszta fotek z lampą pozdrawiam 4
Fredi88 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Właśnie o foty na takiej oponie przy takim kolorze felg chodziło.
Lewus089 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Wygląda to naprawdę dobrze Ciekawe jak się zaprezentuje w słońcu .Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 też jestem pod wrażeniem, dawno nie aplikowało mi się z taką łatwością dressingu do opon
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Nie wiem czym sie tu zachwycacie jak prawie kompletnie nic nie widać, źle ustawione światło podczas robienia zdjęć. Popracuj trochę z czasem naświetlania oraz ISO wtedy może cos z tego będzie. Na razie jest lipa nie pokazałeś efektu na zdjęciach jaki jest na prawdę dla oka
Fredi88 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja się niczym nie zachwycam. Po prostu u domela wyglądało to źle żeby nie powiedzieć okrutnie. Przy niższym profilu i takim kolorze felg ten dressing ma racje bytu. Przy balonie wygląda jakby opona była brudna.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 zeby to wyglądało to profil musi byc 35 badz 30 no ale specjalnie nie bede kupował tego dresingu żeby sprawdzić
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 @BiałyGTi , innych fotek już nie zrobię, felunek już leżakuje. W sezonie letnim nawet nagaram film w 4K i zobaczymy czy przy tym kolorze felg będzie fajnie... mam wrażenie, że będzie miodzio.
smerf91 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Przy Twoim kolorze felg siadło ładnie Ciekaw jestem jak wleci na gruza na lato i w pełnym słońcu?
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 @smerf91 , zobaczymy w nowym sezonie... czy będą achy i ochy, czy padlina
Gozdziu23 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 W dniu 12.09.2018 o 19:17, yacek _b napisał: śledzę z ciekawości ( złoty sznyt dla opony , co jeszcze wymyślą ) , całościowo dla mnie to słabo wygląda , za duży połysk , jest wiele tańszych i lepszych preparatów . W Anglii czy tam USA jest tez wersja ze srebrnym brokatem
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 @Gozdziu23 , Sławek mówił mi o tym, ale sreberko raczej do klasycznego koloru
DZIADZIA Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @BiałyGTi , specjalnie dla Ciebie wytargałem felunek na słoneczko, jaram się tym dressingiem pod każdym aspektem, oprócz połysku... złoto widać tylko w określonej pozycji, co też jest plusem. fotki https://postimg.cc/gallery/22a2ysdxs/ filmik w 4K https://www.youtube.com/watch?v=48w13u-Ixho
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 No teraz to cos wiadac od razu lepiej. I nawet spoko to wyglada
Rekomendowane odpowiedzi