Treys Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Mi 1l wciągneło trochę po płynie do szyb od SG , ale odkręciłem i wróciła do normy ogólnie na plus
alexander.p Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Mi 1l wciągneło trochę po płynie do szyb od SG , ale odkręciłem i wróciła do normy ogólnie na pluswciskaj do końca ;) odpowietrzy sie.
Tomas-sg Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Mój plan szlag trafil... Niby takie same ale jednak w oczy się rzuca. Zauroczony estetyka 5 pierwszych butli 0.7 które kupiłem od WS kupiłem następne 10... Czemu panowie ? Czemu ? Co ma nam dać ten kwadrat ?
Tomas-sg Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 18 minut temu, MlodyKoguT napisał: Te po lewej ladniejsze Właśnie nie. Lubiłem to duże logo a teraz taka piardka jest na tej butli
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Super naklejeczka pojdzie w kwadracik a nie jak teraz nad napis
Tomas-sg Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Mi to za cholerę nie pasuje no ale jeszcze się taki nie urodził. Jakby co brane u Karola.
MlodyKoguT Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Ja też mam obie wersje i w kwadraciku piszę sobie ładnie stężenie i wszystko na swoim miejscu
peciu Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 14 godzin temu, Tomas22 napisał: Właśnie nie. Lubiłem to duże logo a teraz taka piardka jest na tej butli Mi również bardziej pasuje stara wersja.
Tomas-sg Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Panowie nocna rozkminka ... Wypadł mi dzisiaj dzień prania fibr. Płyn mam jaki mam kupiony w 5L bańce. Trochę się rozlało bla bla bla. Ale doszedłem do wniosku że fajnie było by mieć butelkę WS ale taka wiecie nie do atomizera taka z jakimś waszym fajnym koreczkiem by można było w nią przelać chemię " nie psiakaną". Mieliście taki pomysł na coś takiego ? Jutro mycie 3 aut i muszę wziąć ze sobą cała bańkę 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 @Tomas22 W sensie nasze butelki WORK BOTTLE z jakimś dozownikiem tak?
Tomas-sg Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Teraz, Good Stuff napisał: @Tomas22 W sensie nasze butelki WORK BOTTLE z jakimś dozownikiem tak? Coś w tym stylu. Kształt Good stuff, material WS + jakaś miarka by można było odmierzyć jakoś ( loga bajery ) no i koreczek do zamknięcia Taka zwykla butelka by mieć w niej taka chemię typu koncentrat piany, płyn do prania fibr, ogólnie to co się kupuję w 5 litrowych butlach i jak się rozlewa to atomizer tam nie potrzebny 1
Bielutomek Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 @Good Stuff Lub coś w stylu konkurencji z Tenzi. Taki korek dozownik. Często spotykany tez w koncentratach do spryskiwaczy
sT3VE Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ooo tak, coś takiego by się przydało Mam petki i w nich koncetraty, ale niestety wyciskanie zazwyczaj kończy się: a) butla do kosza b) korek przecieka i wylatuje spod nakrętki
MGH Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2019 Podpisuje się rękami i nogami pod pomysłem kolegów
Tomas-sg Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2019 Przy okazji. Można jakoś zmyć ten kwadracik pod logiem WS ?
MaciekB Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy miał ktoś problem z gwintem?W jednej z butelek dokrecając atomizer ten przeskakuje na gwincie.
alexander.p Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy miał ktoś problem z gwintem?W jednej z butelek dokrecając atomizer ten przeskakuje na gwincie. Mam podobnie w jednej.Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
PPatryk Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy butelki są wytrzymałe to kilka godzin temu przypadkiem przejechałem po takiej fordem mondeo i butelką jest tylko wgnieciona. Nie strzeliła, atomizer działa jak działał. Dobra robota @Good Stuff
MGH Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 @Good Stuff Przeszedł wam może przez głowy pomysł aby stworzyć Work Bottle z triggerem coś a"la Kwazar Mercury 360?? Myślę, że to by się tez całkiem nieźle sprzedało.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 @MGH Adrian myślimy o czymś takim
MGH Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 27 minut temu, Good Stuff napisał: @MGH Adrian myślimy o czymś takim Kupowałbym jak opętany
JJZS.KAM Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 @Good Stuffile powinny wytrzymać Wasze triggery? Mój po tygodniu użytkowania APC 1:10 odmówił posłuszeństwa całkowicie, jak naciskam leje się tylko po palcach.
Tomas-sg Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Mi narazie padło 11 z 45.... Padł prick, 4 wheel cleanery, kilka APC i płyn do szybek Miałem dzięki Bogu mały zapas ale się skurczył
397 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Mam ten sam problem padł mi atomizer w butelce z apc
Rekomendowane odpowiedzi