Birkhof Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Szacun Panowie, teraz miło się patrzy ale @marco80 i tak pozamiatałeś
marco80 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 @Birkhof Dlaczego tak myślisz?
Birkhof Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 18 minut temu, marco80 napisał: @Birkhof Dlaczego tak myślisz? Z wenflonem na ręce i po wizycie w szpitalu 90% ludzi by odpuściło No i to zdjęcie do katalogu robi robotę
marco80 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nie mogłem odpuscić, za długo to przygotowywaliśmy. Cóz wiedze i doświadczenie zdobywa sie czasem w bólach(dosłownie). Taa Flex juz dzwonił w sprawie zdjecia
Gloss Factory Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Brawo Panowie! Popieramy takie inicjatywy, tym bardziej że wszystko odbywało się w niedalekiej odległości od Nas w Będzinie Następnym razem zapraszam do Nas lub spotkajmy się gdzieś w okolicy!
Moderator Domel Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 6 godzin temu, Gloss Factory napisał: Następnym razem zapraszam do Nas lub spotkajmy się gdzieś w okolicy! My nie zdążyliśmy was odwiedzić ale kilku gości odesłaliśmy do was po zakupy bo mamy do was około 2km Postaram się wpaść na dniach bo obecnie i ja leżę na antybiotykach
Gardor Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Panowie szacun, odwaliliście kawał dobrej roboty. Mam nadzieje, że wkrótce będę mógł dołączyć do Was
damiancd Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Fajna inicjatywa, w końcu jakieś poruszenie na forum
MarcinM Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Środek też robiliście, czy raczej bez maski p-gaz nie podchodziliście? PS. Użytkowniczka kilka lat hodowała ten syf, bo w kilka m-cy się takie coś nie uda... Dla mnie niepojęte...
Masterjam Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Fajna relacja nie ma co :). Jako szukający ładnego egzemplarza ASX mam pytanie ogólne , w zasadzie pewnie do wykonujących . Czy lakier jest twardy czy miękki ? Wiadomo są firmy które mają twarde ale także te co strach podchodzić z maszyną . No i jakie wrażenia z jazdy takich wyższym troszeczkę Pzdr P.S . Mam nadzieję że FF3 zostaje w rodzinie
Administrator AreK Opublikowano 13 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 14 godzin temu, MarcinM napisał: Środek też robiliście, czy raczej bez maski p-gaz nie podchodziliście? PS. Użytkowniczka kilka lat hodowała ten syf, bo w kilka m-cy się takie coś nie uda... Dla mnie niepojęte... Wnętrze było robione w innym terminie. To był raczej bieżący syf 12 godzin temu, Masterjam napisał: Fajna relacja nie ma co :). Jako szukający ładnego egzemplarza ASX mam pytanie ogólne , w zasadzie pewnie do wykonujących . Czy lakier jest twardy czy miękki ? Wiadomo są firmy które mają twarde ale także te co strach podchodzić z maszyną . No i jakie wrażenia z jazdy takich wyższym troszeczkę Pzdr P.S . Mam nadzieję że FF3 zostaje w rodzinie Jest to jeden z bardziej problematycznych lakierów. Jest bardzo niewdzięczny i upierdliwy. Zakwalifikowałbym go do średnio miękkich. Najwiekszy problem to sticky paint’y (i to nie tak łatwe jak np w hondzie) lakier jest klejący i żaden system polerski nie chciał z nim współpracować. Gdy już znaleźliśmy rozwiązanie na cięcie to ciężko było go idealnie wykończyć. Poległ nawet „najlepszy” system polerski którego prezentacje mieliśmy podczas projektu. Oczywiście finalnie dało się zaradzić wszystkim problemom ale gdy podejmujesz się pracy z tego rodzaju lakierem, trzeba mieć pokorę. Pomimo tego ,że całe auto pokrywał oryginalny lakier, obróbka niektórych elementów był trudniejsza bądź łatwiejsza. Wg moich informacji, samochód w tym roku będzie sprzedawany.
Moderator Domel Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 Pranie wnętrza zostało zrobione przez @marco80 Marka dokładnie tydzień temu. Skromna foto relacja. Ja niestety już wtedy siedziałem antybiotach z dziećmi więc nie mogłem pomoc. Marek wykonał świetną robotę: PRZED: PO:
towi Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 Relacja rewelacja ale mnie zastanawia fakt jakim trzeba być syfiarzem żeby tak zapuścić auto.
qdlatyNH Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Relacja rewelacja ale mnie zastanawia fakt jakim trzeba być syfiarzem żeby tak zapuścić auto. Gdzieś wcześniej było napisane, że to był bieżący syf :D no fajny, fajny. Mnie by się źle wsiadało do takiego auta...Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 14 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 4 godziny temu, qdlatyNH napisał: Gdzieś wcześniej było napisane, że to był bieżący syf Jeśli ktos nie dba o auto to każdy, nawet ten 5 letni możemy nazwać bieżącym. "Auto od kobiety. Wnętrze gabinet. Służyło tylko żeby wozić dziecko do przedszkola" Takie teksty w ogłoszeniach Co lepsze, to wszystko prawda
marco80 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Z drugiej strony nikt nawet sie nie domysli, jak to mogło kiedyś wygladać i teraz na bank wyglada na zadbane
Mickul Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Life-hack ode mnie. Spryskiwacze z maski i kierunkowskazy boczne szybciej się demontuje niż okleja. To samo „chromowane” obramowanie okien. Po co je osłaniać, skoro można je odświeżyć maszynowo? Nic im nie zaszkodzi. Sam efekt końcowy bardzo fajny, szacunek za prawidłowe wykończenie miękkiego japońca.
marco80 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Nie zgodze sie z spryskiwaczami poniewaz pod maską jest wygłuszenie wiec i kilka spinek które mozna połamać(zagladaliśmy tam).
Makaveli Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Ogrom pracy Panowie w to włożyliście, efekt na najwyższym poziomie. Rewelacyjna przemiana. Też zastanawia mnie fakt jak można dopuścić wnętrze do takiego stanu, przecież wytrzepać dywaniki czy chociaż "przetrzeć kurz" może każdy... Nie wyobrażam sobie by zaprosić pasażera do takiego samochodu, wstydziłbym się naprawdę... W sumie ciekawe jak takie osoby mają w domu?
Administrator AreK Opublikowano 17 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 W dniu 14.07.2018 o 17:01, Mickul napisał: Spryskiwacze z maski i kierunkowskazy boczne szybciej się demontuje niż okleja. To samo „chromowane” obramowanie okien. Po co je osłaniać, skoro można je odświeżyć maszynowo? Nic im nie zaszkodzi. Dziękujemy za cenne rady, na pewno skorzystamy w przyszłości jak strach nam pozwoli. W dniu 14.07.2018 o 17:01, Mickul napisał: Sam efekt końcowy bardzo fajny, szacunek za prawidłowe wykończenie miękkiego japońca. Z klawiatury takiego fachowca to miód na nasze oczy. Dziękujemy.... p.s. jakoś się udało
Mickul Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Spokojnie, za fachowca się nie uważam, ale osobiście mierzi mnie oklejanie samochodów i jak tylko mogę to pozbywam się wszelkich detali. Zdecydowany pozytyw tego zabiegu to idealnie wykończone elementy w koło i brak konieczności stosowania większej uwagi podczas polerowania. Ale czasami niestety nie idzie iść na łatwiznę. Pozdrowienia z salonu Skody.
KamilDebski Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Wypasiona foto relacja. Tak trzymać chłopaki
kopen Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Chcialbym miec takie umiejetnosci Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 @kopen nic straconego. Chłopacy są na początku drogi a świetnie dali sobie radę.
Rekomendowane odpowiedzi