Szpako99 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 W dniu 31.07.2020 o 09:35, DZIADZIA napisał: @Domel tak, mają jeszcze niebieski i ten polecam Alkohol nie wysuszy skóry ?
Saczi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Kupiłem, spróbowałem i zostaje. Wszelkie QD'ki i inne siuwaksy oddaję gratis "śwagrowi"
bawgo Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Czy ktoś testował Wash Mist+ (ten złoty) w rozcieńczeniu? Zastanawiam się, jak taki zabieg, przykładowo 1:1 może wpłynąć na deklarowaną przez producenta tygodniową powłokę antybakteryjną, bo takie coś na QD jak znalazł, a i moc czyszcząca niczego sobie (testowane na tłustej po smażeniu kuchence )
blazej Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 1. Traktujecie Wash Mista jako formę rozcieńczonego APC/interior cleanera do wyczyszczenia, a następnie nakładacie dressing, czy jako interior quick detailera w stylu przetrzyj i zapomnij? 2. Czy są miłośnicy tego produktu, którzy zauważyli jakąkolwiek różnicę miedzy zwykłą wersją, a PLUS?
Mr.Wolf Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Używam na zwykłe przetarcie kurzu przy sprzątaniu. Na konkretniejsze mycie plastików APC lub mocny interior cleaner. Plusa nie używałem, więc się nie wypowiem. Używam go również jako płyn do wstępnego czyszczenia soczewek w okularach z największego gruzu i tłuszczu. Następnie wykańczam nawilżanymi chusteczkami do okularów. Jest delikatny i nic z powłokami na soczewkach się nie dzieje. 1
Patryk14 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 5 godzin temu, blazej napisał(a): 1. Traktujecie Wash Mista jako formę rozcieńczonego APC/interior cleanera do wyczyszczenia, a następnie nakładacie dressing, czy jako interior quick detailera w stylu przetrzyj i zapomnij? 2. Czy są miłośnicy tego produktu, którzy zauważyli jakąkolwiek różnicę miedzy zwykłą wersją, a PLUS? 1. Nie rozcieńczam, traktuje jako interior cleaner osobny i przed dressingiem. Stosuje też jako QD do wnętrza w aucie, w domu, w garażu. Ogólnie jest to jeden z moich ulubionych produktów do wszystkiego. Bardzo duży plus że praktycznie nie zostawia po sobie żadnego specjalnego wyglądu. Nie marze się, nie klei. Ogólnie mega produkt. 2. Teraz będę testował wersję + czy są jakieś różnice, akurat na BF dorwałem w fajnej cenie.
analyzator Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @blazej na fibre przy szybkim sprzątaniu. Fajnie radzi sobie jako szybki bonnecik na materiale i alkantarze.
blazej Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 Ja miałem już ten produkt i byłem bardzo zadowolony, tylko zastanawia mnie czy po nim trzeba nakładać dressingi czy niekoniecznie, ale chyba nie. Oduczyłem się już dwuetapowych środków do wnętrza ( cleaner + dressing ) i używam tylko jednego. Wash mist + podobno jest mocniejszy, więc nie wiem czy to nie jest ukłon właśnie w kierunku produktu typowo czyszczącego, zbyt agresywnego na używanie co 2 tygodnie.
przemas.p Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Wash mist + podobno jest mocniejszy.Nie wiem czy mocniejszy ale ma zostawiać barierę antybakteryjną na 7 dni . Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi