Lesio24 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 I jak tam rezultaty testu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Lesio24 zapomniałem na śmierć wrzucić Zrobiłem prowizoryczny test na rysowanie lakieru przed/po nałożeniu powłoki: Ponadto próbowałem zeskrobać tapeciakiem zaschnięte krople powłoki z nakrętki: Małymi kroczkami (brak czasu) zrobiłem wieczorami one-stepa i zaaplikowalem warstwę na swoim daily - nie jeździłem nim chyba z miesiąc, czas go wyciągnąć z garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @vangsta on tak zamaskowal czy tak uchronił przed rysami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @Malwin41 uchronił - zaaplilowałem warstwę bez wypracowania (zatem nieco grubiej), niemniej jednak powłoka ochroniła lakier przed drapakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mały update 9H Fixa z moich zimowych kół. Minimum 2tys kilometrów przejechane i po myciu prezentuje się to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 jest miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zajebiście, ja właśnie wypolerowałem felgi letnie do Accorda i położyłem dwie warstwy Fixa. Do kwietnia utwardzi się okrutnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 @Malwin41 czym domywałeś felgi czy tylko płukanie wodą? wleciał jakiś deiron lub coś innego dedykowanego do felg? Dobra widzę w wątku Skody aaaaa jeszzce jedno jak Fix na tylnej wycieraczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 @krzygaj bez zmian. Trzyma się dalej niestety zdjęć brak Ale przy następnym myciu postaram się nie zapomnieć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkownik Touch You na alliexpress już nie ma tego produktu. Czy ktoś poleci inne pewne źródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Proszę € 4,24 20%OFF | Anti-scratch Auto Polnischen Auto Flüssigkeit Keramik Mantel Auto-pflege Glasscoat Motorrad Farbe Pflege Super Hydrophoben Glas Beschichtung https://s.click.aliexpress.com/e/RzmiVhR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Fajną rzecz zrobili niektórzy sprzedawcy, że teraz można kupić samą butelkę taniej bez pudełka, gąbki, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @tazman bez urazy, nie bierz tego do siebie, ale to już Januszowanie na maxa... przecież to kosztuje parę dyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @rygryss generalnie te ściereczki z zestawu są beznadziejne, polecam od razu kupić coś sensownego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @vangsta , zgadza się, ale ja i tak je zużyłem na lampy i krany w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @rygryss Ty zaczynasz już jak ja Fixa na wszystko kłaść widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 [mention=9597]tazman[/mention] bez urazy, nie bierz tego do siebie, ale to już Januszowanie na maxa... przecież to kosztuje parę dyszek Fakt, kosztuje grosze, ale ja np. mam zapas aplikatorów do powłok od carpro i te od fixa są mi zbędne, stąd wybrałbym samą butlę przy kolejnym zamówieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @tazman , ma to sens... ja nie mam aż tak dobrze z aplikatorami i dlatego jak prawdziwy Janusz biznesu, przytulam te z aliexpress @Malwin41 , nie pękam przy tej cenie... bogatości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Czas i na mnie aby kupić MR FIX. Czy ktoś kupował może u tego sprzedawcy ?: https://pl.aliexpress.com/item/MR-FIX-30-ml-9-H-Twardo-Samoch-d-super-hydrofobowa-Szk-o-Pow-oka-Samoch/32862286377.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.50642e0e972ywW Jakieś opinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jest ktoś w stanie pokazać funkcjonowanie tej „powłoki” po 6-12 miesiącach? Nie jestem tym zainteresowany, ale każdy się tym podnieca, a efekty ukazywane są z reguły do 3-4 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @Arkeolowy ja mam nałożoną od 20.10.2018 - póki co na masce, dachu, górnych partach drzwi kropelkuje jak w dniu nałożenia. Doły drzwi, to inna sprawa, ale zapewne zapchane. Auto od tego czasu nie było myte - jedynie opłukiwane na bezdotyku samą wodą. Jak temperatura pozwoli, to zaliczy mycie ręczne, ale pewnie dopiero coś w okolicach marca/kwietnia - so stay tuned. Zdecydowanie wrzucę foty po myciu - zamierzam umyć pianą i szamponem z 4Detailer dedykowanymi do powłok. Nie wiem, co masz na myśli pisząc "funkcjonowanie" - czego od niej oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 @Arkeolowy u mnie nadal kropelkuje, jednak jeden wjazd lokalnej myjni sprawił że auto nadaje się do ponownej korekty, stąd decyzja o przerwaniu testu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ja również testuje dalej. Autko miałem myć i wrzucić update z felg ale u mnie -2 więc nie ryzykuje. Edit Dostałem od kolegi filmik jak zachowuje się Mr Fix u niego na masce po roku i 2 miesiącach. Myślę że spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 @Malwin41 jak tam felgi? Jestem ciekaw czy mrfix wytrzyma na sezon wiosna-lato-jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwin41 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 @Bielutomek Felgi super Fix leży jak zły. Jak mi się uda w tym tygodniu nagram filmik z mycia auta bo zapowiadają u mnie temp na plusie i sucho. Więc będzie można ocenić własnymi oczami. A jeśli ktoś wierzy w to co pisze to gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi