kabul Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To jest kup teraz, a Kabul pisał o aukcji Chodziło mi o kup teraz. Cena rewelacyjna , podobnie jak water wizard - absolutna abstrakcja można by powiedzieć dla produktów konkurencji. Próbowałem załatwic u Temachem upust dla kosmetykaaut. Ale nie udało się stałego. Ale dostałem żółta mikro oraz magiczna gabke do czyszczenia gratis przy zakupach za ok 100zł Szkoda trochę zwłaszcza ,że swego czasu zrobiliśmy mu niezłą reklamę na forum - ale z drugiej strony i tak ceny ma rewelacyjne a pochwały były jak najbardziej zasłużone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ale gratisy mozna negocjować daje bezproblemowo. No i jak każdy kto kupi będzie pisał, że jest z kosmetykaaut. to może ulegnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Szkoda ,że nie wiedziałem bo zamawiałem za lekko ponad 100 zł. a aplikatorów(tym bardziej za free) nigdy za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To jest kup teraz, a Kabul pisał o aukcji p.s. teraz toczy się aukcja na Supreme Shine Megsa biorę w niej udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 biorę w niej udział chyba całe forum będzie walczyć:DD pamiętam, że jakiś czas temu była aukcja smooth surface kit i poszło chyba za 90pln;p ale teraz nie będzie tak miło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 także kupiłem właśnie ten ręcznik do wycierania,a także nabłyszczacz do opon jak przyjdzie to się przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 biorę w niej udział Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 9 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Używam takiego od ponad dwóch miesięcy. porównanie mam z tylko z watermagnetami megsa. i ten (60x40-chyba, jak nie wiecej) jest według mnie o wiele bardziej chłonny. nie pamiętam co to za firma, ale przyszedł razem z innymi z cyc.uk. Ma kieszenie, na dłonie własnie. I ze zdjęcia patrząc ma taką samą fakturę.ja bym go jak najbardziej polecił Jeden na całego kombiaka Jest bardziej chłonny, ponieważ jest znaaacznie większy. Dla mnie ta wielkość, to jedna wielka katastrofa. Ponieważ ma kieszenie, można go używać tylko z jednej strony. Ten ręcznik mieliśmy na CWWC2009, był 2-3 razy użyty i nikt już go nie chciał więcej używać. Na dodatek ta farba: ciężko utrzymać ten ręcznik w czystości. Teraz leży w pojemniku "Rezerwa 99". Ale każdy ma swoje zamiłowania i faworytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Teraz leży w pojemniku "Rezerwa 99". a trzeba zauważyć, że kolejnym pojemnikiem jest ten z napisem "odpady radioaktywne" ja też nie przepadam za tym ręcznikiem właśnie z powodu jego wymiarów i kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plater Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Panowie, Czy któryś z Was korzystał z ręcznika "Chemical Guys Monster ręcznik z mikrofibry 40x40cm" taki jak poniżej w linku: http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... ztuka.html Prosiłbym o jakieś opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 dostałem paczkę od Temachem i jestem bardzo zadowolony szybko, bez problemów i do zamawianego Eurow'a , preparatu do nabłyszczania opon i gąbek dostałem gratis jeszcze to --> a do tego wszystkiego upust ,który jest dla Nas wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ciekaw jestem tego specyfiku do oponek. Byś zrobił jakąś próbe Przy okazji zauważyłem ze Temachem ma jakiś wafel do osuszania -tańszy niż Eurow....ciekawe co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Marco, zrobię ale to za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Przy okazji zauważyłem ze Temachem ma jakiś wafel do osuszania -tańszy niż Eurow....ciekawe co to? przeczytaj cały temat to się dowiesz osobiście polecam, za te pieniądze nie kupisz nic lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Panowie, Czy któryś z Was korzystał z ręcznika "Chemical Guys Monster ręcznik z mikrofibry 40x40cm" taki jak poniżej w linku: http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... ztuka.html Prosiłbym o jakieś opinie. Też mnie interesuje temat małego ręcznika 40x40 do osuszania. Ten chemical zwrócił moja uwagę. Chyba go niedługo wezmę w ciemno jak nikt nic o nim nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja używam ręcznika Meguiars'a i wyciera mi elegancko do sucha. Kiedyś używałem zwykłych szmat zrobionych ze starych koszulek bawełnianych ale stwierdziłem, że może jednak lepiej kupić ręcznik z mikrofibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plater Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Też mnie interesuje temat małego ręcznika 40x40 do osuszania. Ten chemical zwrócił moja uwagę. Chyba go niedługo wezmę w ciemno jak nikt nic o nim nie pisze. przemas22 jak już byś kupił to cacuszko i wypróbował jego chłonność, to proszę napisz swoją opinię. Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zajęta, witamy następną panią. jakie są rozmiary tej mikrofibry?? w sklepie nie pisze nic na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie jest napisane, Malkolmie. Ale Pani już zajęta, więc byk ujdzie , tak od razu zaczepiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przerzuciłam się na mikrofibrę, bo jednak wolę suszyć manualnie;) a irchą to niby jak ?? automatycznie ?? lepiej fibra niż syntetyczna ircha nie jest zbyt ciekawym produktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie jest napisane i właśnie dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zakupiłem z Vileda ściereczki które wchłaniają wodę, wykonane z 70% z cellulozy. Łatwo można je wycisnąć po czym znowu mają swoje zdolności do wchłaniania. Wypróbowałem je tylko na jednym kawałku maski i wydaje mi się, że są całkiem fajne. Wiadomo, że wymiar nie ten -ale ja na razie użyję dużego ręcznika i kilku takich ściereczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 michallus, co to za ściereczki ?? masz może jakiś link do nich lub fotki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Pucerka gąbkowa z Viledy. Koszt 4-5zł za 3sztuki. http://www.vileda-tropic.waw.pl/katalog ... wa;37.html takie mam, na stronie producenta znalazłem wersje po lifcie http://www.vileda.pl/scierki.php?pro=157 Zrobiłem szybki teścik, kubek wody na 3x z tego na dwa razy całą zawartość kubka a za trzecim razem wytarcie tylko i wyłącznie do sucha. po użyciu staje się sucha w trakcie testów na mokro pozostałe dwie sztuki nie używane Czy zdadzą egzamin na samochodzie ? Tego jeszcze nie wiem, z kawałkiem maski 50x60 sobie poradziły bardzo dobrze. Na pewno przy okazji jak będę robić zamówienie w Temachem to wezmę ręcznik do osuszania bo po prostu jest większy i nie będę musiał używać swojego starego ręcznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Radzę być ostrożnym z tego typu ściereczkami. Nie wiadomo jak się zachowa gdy na jej drodze stanie ziarenko piasku. Ja bym ich jak już to używał tylko punktowo - kładąc na elemencie i czekając aż wsiąknie woda nie poruszając ściereczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi