MetalMagnes Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 firmek, ciekawe czy Swissvax ma coś dedykowanego do wycierania Przeglądałem stronę i nic nie znalazłem:-( Z firm pozostaje jeszcze Eurow, ale nie widzę dużych ręczników do osuszania. A R222? http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... towel.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a optimum drying towel klik ? też może być ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a optimum drying towel klik ? też może być ciekawymasz na myśli ten? http://www.waxparadise.pl/produkt,Optim ... 1cm-x-61cm),6341.htmlKiedyś oglądałem jego zdjęcia w necie i nie wyglądał tak okazale jak na zdjęciu z linka;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 pod słowem "klik" właśnie kryje się ten link no właśnie taki jest urok zdjęć w sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Conrado, sprawdz link bo pod nim nie jest na pewno recznik;). Z tego co pisze Stefan-16 wynika, ze nie warto kupowac markowych recznikow bo pomijajac wielkosc niczym sie nie roznia od janka czy K2 W takim wypadku zamiast przeplacac lepiej bylo by kupic marketowa fibre, cena mniejsza przez co mozna czesto zmieniac. Z drugiej strony wiele osob chwalilo bardzo recznik Miracle Dryer CG. Fluffy Dryer z tego co widze tez jest dosyc popularny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Nie używałem nigdy Jana Niezbędnego, ale Fluffy Dryer spokojnie osuszy bez wykręcania Chryslera 300C co uważam, za spore osiągnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Kiedyś oglądałem jego zdjęcia w necie i nie wyglądał tak okazale jak na zdjęciu z linka;-) Ręcznik optimum to poprostu duża mikrofibra o zwykłej grubości, Fluffy jest 10x lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A Fluffy vs Miracle CG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mam oba, i co dziwne Fluffy wydaje się być lepszy,mimo znacznie większego przebiegu. Jest co prawda już dużo twardszy niż MD, ale wchłania conajmniej tyle samo wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Evo, Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 firmek, faktycznie pomyliłem się mi we fluffym przeszkadzało że nie chciał zbierać 100% wody, zawsze zostawał mokry "film", który co prawda odparowywał ale jednak zostawał, przy waflowym PB tego nie ma. W weekend sprawdzę czy to samo będzie w miracle CG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Zamiast Janka wolę używać niebieskich mikrofibr od Temachem (tych najbardziej miękkich, o największej gramaturze, teraz nie widzę ich w ofercie) są o niebo lepsze do wycierania. Minusem w tym wypadku jest wymiar 40x40cm. Chciałbym coś większego. [ Dodano: 18 Marzec 2011, 10:54 ] Ważne aby się nie nabrać i nie kupić firmowej/drogiej ,,ściery". Jak płacę 50 zł, czy więcej za ręcznik do osuszania, to chciałbym aby działał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Własnie zamówiłem http://showcarshine.pl/534-chemical-guy ... 0g-m2.html i miracle . Jak przetestuje zdam relacje który z ręczników lepszy. Dla porównania do tej pory używałem pomarańczowego megsa dobry ale nie starcza na duże auto niewoskoane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mam oba, i co dziwne Fluffy wydaje się być lepszy,mimo znacznie większego przebiegu. Jest co prawda już dużo twardszy niż MD, ale wchłania conajmniej tyle samo wody. A którą masz wersje - tzn kiedy kupiłeś bo ja mam sprzed roku i obecny, wyglądają troszkę inaczej w strukturze. Stary był jakiś taki bardziej puszysty, nowy jakby był gęstszy ale włosek krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Fluffyego mam z zeszłego roku jakoś, MD z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Własnie zamówiłem http://showcarshine.pl/534-chemical-guy ... 0g-m2.htmli miracle . bez sensu że zamówiłeś mamootha i miracle bo ten drugi jest sporo mniej chłonny i na pewno gorszy. Ja teraz czekam na paczke z ręcznikami Uber Premium drying towel (żólte) i porównam z tymu które posiadam czyli Fluffy oraz CG Orange Babies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Uber Premium drying towel jest w moim zainteresowaniu od dluzszego czasu, sadze ze bedzie gites. U nas nie jest chyba dostepny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Uber Premium drying towel jest w moim zainteresowaniu od dluzszego czasu, sadze ze bedzie gites. U nas nie jest chyba dostepny? Uber jest dostepny w UK, u nas niestety nie widziałem Ja zamawiałem via ebay - 12funtów z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Własnie zamówiłem http://showcarshine.pl/534-chemical-guy ... 0g-m2.htmli miracle . bez sensu że zamówiłeś mamootha i miracle bo ten drugi jest sporo mniej chłonny i na pewno gorszy. Ja teraz czekam na paczke z ręcznikami Uber Premium drying towel (żólte) i porównam z tymu które posiadam czyli Fluffy oraz CG Orange Babies Miracle dla znajomego , a ręczników nigdy za wiele przy 4 samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja używam zarówno Fluffy Dryer'a jak i Miracle Dryer'a ale preferuję ten drugi. W moim - szczerze mówię, że w 100% subiektywnym odczuciu - jest ciut lepszy ... bo miększy. Tak jak na poprzedniej stronie napisał Evo - Fluffy Dryer z czasem twardnieje/sztywnieje. Nie wpływa to negatywnie na jego skuteczność ale i tak wolę Miracle Dryer'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Panowie prośba o pomoc w wyborze pierwszego akcesoria. Potrzebuję czegoś do skutecznego osuszania max do 70pln no i zależy mi na tym aby z czasem nie zrobiło się twarde. Póki co moja wiedza pozwala mi jedynie zastanawić się nad : http://allegro.pl/meguiars-water-magnet ... 59632.html oraz http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=326 Co polecacie ? Irchę czy ręcznik ? Oczywiście jeśli do polecacie jakiś inny osuszacz do 70 pln to byłbym dźwięczny za podpowiedź. Jeśli pytanie w nieodpowiednim miejscu to proszę modka o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fluffy dryer. Bardzo dobry i dużo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras_wawa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ostatnio kupiłem taki ręcznik za 32,99zł. http://www.excede.pl/valetpro-large-blu ... m-p54.html Jest bardzo duży i spokojnie zbierze wode z całego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 tak dla Waszej rozrywki - ja z racji bardzo skromnego budżetu wybrałem się do lumpeksu i kupiłem duże, grube, używane ręczniki na wagę. Pewnie jakiś Helmut, ew. Helga już nie chcieli ich używać a wodę z autka zbierają przynajmniej tak dobrze jak ircha:) Trzeba tylko oczywiście wybrać coś dobrego, nie jakieś kąpielowe badziewie z palmami (palmy źle wodę wchłaniają) tylko taki typowo hotelowy - ukraść też można oczywiście. Ale nie z lumpeksu tylko z hotelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie chciałbym widzieć lakieru po takim wycieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi