KHOT Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 A nie traci właściwości przy takim dużym rozcieńczeniu? Nie zauważyłem. Dla mnie quickdetailer ma przede wszystkim maksymalnie szybko i prosto przywracać blask: psiknij, przetrzyj i zapomnij, nie zależy mi na podkręcaniu kropelek. Spróbuj odrobinę rozcieńczyć i zobaczysz czy Ci będzie pasować.
wkr Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzięki za odpowiedzi, dorzucę Almond'a do koszyka
Procent Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Mnie almond nie powalił szczególnie. Zapach malina, docieranie też, ale nie ma takiego wet looka jak po Finale. Ale cena też inna. można kupić bo spełnia swoją rolę, ale w moim odczuciu nie ma aż takiego efektu
Fitte Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Z racji, że tak zachwalacie Almond'a to go zakupiłem. Ciekawi mnie jak wyglada sprawa rozcieńczenia go jak wyżej w proporcji 1:1. Zapewne róznica będzie w kropelkowaniu ale czy w dodaniu połysku? Zawsze to ekonomiczniej więcej QD
Procent Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 ja za rozcieńczaniem nie jestem. no chyba że bsd.Miałem qd mothersa i go rozcieńczyłem i był efekt mega, ale kurz bardziej przyciągał.przed rozcieńczeniem tego nie było
Chat Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Ostatnio użyłem kupionego kilka miesięcy temu FAST SHINE od Autoglyma. I powiem szczerze bardzo pozytywnie manie zaskoczył. Poślizg i "look' z górnej półki QD. Na aucie jest położony Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant 3.0.
Bacanski Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Ostatio wpadl do kolekcji dodo juice red mist. Piekny wet look moze kropelki ciut gorsze(wczoraj robione a dzis pada) niz po BSD ale i tak jest dla mnie lepszy.
GreQu Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Jaki Quick Detailer do PB natty's ? Jakiś porządny w rozsądnej cenie
cichy_ Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Jaki Quick Detailer do PB natty's ?Jakiś porządny w rozsądnej cenie PB QD+
GreQu Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Jaki Quick Detailer do PB natty's ?Jakiś porządny w rozsądnej cenie PB QD+ Skuszę się na PB QD+ Dość dużo pozytywnych opinii się naczytałem, więc jak wosk od PB to QD tez
classic Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Jaki kupić Quick detailer po myciu auta? SmartWax Smart One myślałem nad tym, chce coś co daje weet look, gdy karoseria wczesniej nie była woskowana.
Ronol Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Jaki kupić Quick detailer po myciu auta? SmartWax Smart One myślałem nad tym, chce coś co daje weet look, gdy karoseria wczesniej nie była woskowana. Zymol Spray Detailer ew Car Pro Reload ew BSD i tak w nieskończoność
Administrator AreK Opublikowano 1 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 chce coś co daje weet look, gdy karoseria wczesniej nie była woskowana. Polecam Mainz Hype. Wczoraj wrzuciłem go na czarny, jałowy lakier bez korekty. Efekt mega pozytywny.
classic Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Mainz Hype zamówiony, a masz może jakieś foto podglądowe?
mario704 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Jaki kupić Quick detailer po myciu auta? SmartWax Smart One myślałem nad tym, chce coś co daje weet look, gdy karoseria wczesniej nie była woskowana. Zymol Spray Detailer ew Car Pro Reload ew BSD i tak w nieskończoność Chemical Guys Pro detailer...mój nr 1 na drugim miejscu duragloss fast clean & shine ale ten od CG daje bardziej mokry wygląd
Elwood Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 ktoś może się orientuje czy UQD mi nie zmyje collinite476?
Elwood Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Ostatnio kolega mi powiedział że jak używam czegoś tak agresywnego jak UQD to mi wosk zejdzie więc wolałem się upewnić.
Pimps Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Elwood, musisz powiedzieć koledze że coś mu się pomieszało. Jesteś na forum od 2013 r i sam nie doszedłeś do tego czytając że QD nic złego nie robi woskom?
mario704 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 QD kładzie się właśnie po to żeby wosk dłużej leżał lub do szybkiego odświerzenia jak i po myciu do usunięcia zacieków z wody...Nie trzeba nawet forum czytać tylko etykiety haha
Procent Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Elwood niech się kolega dokształci.nie ma qd które by osłabiły wosk czy go ściągnęły. wręcz przeciwnie.druga kwestia to nie ma "agresywnych" qd.
MarkPol Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Ktoś stosował qd Mainz Honey Bee? Jakieś opinie?
Mainz Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 MarkPol niedługo się coś powinno pojawić więcej, aczkolwiek sporo się butelek sprzedało to może ktoś coś napiszę Tutaj jest link do testu, viewtopic.php?f=155&t=21693&p=541598&hilit=honey+bee#p541598 niedługo wysyłamy testery to temat się uzupełni QD jest oparty na naturalnym wosku Montan.
grabek246 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 MarkPol, mam i polecam, bardzo fajny. praca z nim to sama przyjemnosc
Rekomendowane odpowiedzi