Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AF Finale quick detailer robi robotę. Ładnie przyciemnia lakier i jest efekt wet look. A na zimę BSD

Opublikowano

U mnie narazie jako QD kroluje produkt ktory nawet nie jest typowym QD a bardziej woskiem w spraju to Megs Quick Carnauba wax,najlepiej z dotychczas wyprobowanych wydobywa glebie koloru i daje ten ciemny,mokry look ktory lubie na moim grafitowym lakierze,do tego wyjatkowo prosty w aplikacji i ladnie pachnie :song: Co dziwne o wiele lepiej sie spisuje niz inne produkty megsa bardziej stworzone w tym celu

Opublikowano

Jutro wybiorę do tej powłoki (cq uk2014) pewnie Swissvax Quick Finish albo Geyon WaterSpot/Carpro Spotless, ale raczej Quick Finish.

Opublikowano

Zadałem pytanie parę postów wyżej, a potrzebuję czegoś do przecierania po każdym myciu co nie będzie za dużo dodawało od siebie i nie wiem jak w ogóle się pracuje z tym produktami od geyona/carpro czy łatwo się dociera itp. choć wiem, że raczej nie są do tego przeznaczone.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jestem na tym forum jedyny któremu auto finesse finale zgniło w baniaku i w atomizerze.

Pojawiły się jakieś pływające czarne płaty w środku i zapach............... :shock:

Opublikowano

grabek246,

kupiony nowy u jednego z partnerów, około rok temu.

[ Dodano: 8 Grudzień 2014, 18:51 ]

edit:

o fak w moim też są jakieś gluty i pleśń!!

Niedawno używałem i wszystko było w porządku tylko brak zapachu mnie intrygował. Profilaktycznie wywaliłem do śmieci ok 1l

Opublikowano

kaskra1, bienek, a w jakich warunkach przechowywaliście go? Ja rok swojego trzymałem w butelce i nic się nie działo oprócz zapachu, który stał się bardziej sztuczno-wiśniowy.

Opublikowano

U mnie stoi w garażu którym zawsze jest ok 10-20 stopni w zależności od pory roku. Oczywiście w oryginalnym baniaku 5L..

TO w nim pływało

14aRMy.jpg

Qr701i.jpg

Opublikowano

Może jakaś trefna partia :o

Ja Finale trzymam w garażu, w temp. 15-20 stopni. Kupione w czerwcu i na razie O.K.

Opublikowano

prawde mówiąc miałem brać 5l AF finale, ale teraz to mam wątpliwości ... :idea:

• Dystrybutor
Opublikowano

dawid.zu, poczytaj trochę :P na sedana idzie 8,76ml :D a na poważnie to idzie kilka-kilka naście ml przynajmniej tyle wystarcza

Opublikowano

czytam bardzo dużo o tym i szukam ale nie mogę coś znaleźć dlatego zapytałem bo jeszcze nie używałem tego. Kupiłem butelkę 500ml i będę go stosował po każdym myciu na jednym aucie

Opublikowano

Tak się rozkręciłem z tym wszystkim że pewnie jeszcze nie użyję tego a kupię następny inny :lol: a używał ktoś może tego z SG :?:

Opublikowano

dawid.zu, ja np. mam pół litra Sonaxa od chyba dwóch lat i jeszcze zostało mi 1/4 buteleczki około.