Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aivars, wypróbuj Pro Detailera jak będziesz miał okazję. Porównując go do AF to plus dla AF właśnie :good:

+1 :good: z tych dwóch też chyba wolę AF. ProD fajnie pachnie.

Opublikowano
Aivars, wypróbuj Pro Detailera jak będziesz miał okazję. Porównując go do AF to plus dla AF właśnie :good:

Mialem ProDetailera :) Wypsikalem go ok 1l i bardzo dobrze go wspominam procz docierania- strzeliles na panel tylko ciut za duzo i juz sie mazal :idea: Ale tez bym go z checia zanabyl w dobrej monecie ;)

Opublikowano

W najbliższych godzinach będę woskował ciemnogranatowe auto Zymolem Carbonem. Nadszedł więc czas na zakup quick detailera. Co polecicie?

Opublikowano

Lub chemical guys pro detailer, ostatnio go uzywam i jest bardzo w porzadku. Daje fajna sliskosc i nie ma problemow z aplikacja/polerowaniem.

Opublikowano

Barista, Kup sobie to co polecił kol ad.am czyli Zymol Field Glaze. Ja stosowałem do Carbona i dalej stosuję do Glasurka i Concoursa. Wydłuża żywotność wosku Zymola. Jak dla mnie jest super. To taka wisienka na torcie ''zymolowym''

Opublikowano

FG to inna klasa,jeżeli chodzi o QD,jest bardzo wydajny,także wychodzi ekonomicznie ;)

Opublikowano

Wczoraj w słońcu użyłem Surf City Garage Speed Demon Wax detailer - niezły zawodnik. Nie zasycha, nie robi smug, usuwa zaschnięte krople wody. Jestem mega zadowolony.

Opublikowano

Barista, Kol Eryczek zapewne latami doświadczeń doszedł do wyniku 15 ml. Mnie idzie więcej na jeden przelot, ale pracuję nad tym żeby był regres w zużyciu :D

Opublikowano

AF Finale nadaje się do wspomagania osuszania auta? Nie będzie się mazał i zostawiał smug? :idea:

Aktualnie jadę na SG BBD, ale z czasem się skończy i zastanawiam się czy nie brać właśnie AF Finale bo w baniaku 5L cena wychodzi całkiem przyjemna.

• Moderator
Opublikowano

Powiedziałbym,że i tak na bogato :mrgreen:

Kto bogatemu zabroni? :mrgreen:

Berd te 15 ml podałem orientacyjnie, myślę że zużywam mniej. FG jest bardzo wydajny. Nie trzeba nim obficie opryskiwac auta, wystarczy aby na elemencie została mgiełka i ją delikatnie wycieramy.

• Moderator
Opublikowano
Szkoda, że prawie nikt nie zachwala Chemical Guys Pro Detailer`a

No teraz to pozamiatales :lol::lol::lol:

Jego cena w baniaku 5 litrów jest rewelacyjna.

A gdzieś Ty 5 litrowa banke Pro Detailera znalazł? 8-)

Opublikowano
prawie nikt nie zachwala Chemical Guys Pro Detailer`a

Jeden z bardziej zachwalanych i polecanych qd, musisz się tylko przebić przez te 100 stron tematu ;)