Swoop Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 piotr13, chociaż byś na słońce wyprowadził było by lepiej widać
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Swoop, ale ja już kiedyś wklejałem, nie mam zdjęcia na słońcu. To nie jest aktualne zdjęcie. Co chciał byś zobaczyć ?
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 malkolm, Są, nie było korekty. Ale co ma wspólnego wosk ze swirlami ?
kedar Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Co będzie lepsze pod Purple Haze? SRP, Tripple czy VHG?
lopez25 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 ja kładłem PH na cleaner dodo i tripple i na dodo jakoś lepiej mi na czarnym to wyglądało poleżał jak zawsze 5-6 tygdni
kedar Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Pod jakim wzgledem lepsze? Wygląd, trwałość. Chyba jednak się skuszę na VHG
Szwejk Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 VHG da najlepszy look i chyba jest najprzyjemniejszy w pracy wzgledem 2 pozostałych.Trwalość będzie ciezko wydłużyc przez duzą ilosc wypelniaczy w kazdym z nich.
kedar Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 VHG da najlepszy look i chyba jest najprzyjemniejszy w pracy wzgledem 2 pozostałych.Trwalość będzie ciezko wydłużyc przez duzą ilosc wypelniaczy w kazdym z nich. Też mi się tak wydaje, ale chyba miesiąc wytrzyma?!
Szwejk Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Oby jak pewnie dobrze wiesz to zalezy od wieeelu czynników
maya Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Nie wiem jak te wypełniacze w VHG ale megs #16 siedzi czwarty miesiąc i ma się dobrze
Sajmon_LP Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Blue Velvet, spoko zapach, bardziej pokazowy niż trwały, jednak jako moj pierwszy wosk bylem zadowolony.
juurr Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam Przeglądam cały temat DJ i nie znalazłem odpowiedzi na takie pytanie : czy DODO JUICE DIAMOND WHITE można potraktować CHEMICAL GUYS PRO DETAILER czy nie osłabi to wosku może ktoś już to sprawdzał pozdrawiam JG
AST_KRK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czy może ktoś mi doradzić jak powinień wyglądać poprawnie wykonany proces aplikacjii i polerowania wosku DODO JUICE BLUE VELVET ?
cptolgierd Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Lakier powinien być czysty, oczyszczony z asfaltu i drobinek metalicznych, wyglinkowany. Pod woskiem powinien leżeć cleaner, wosk aplikujesz aplikatorem gąbkowym np. słoneczkiem Megsa, po upływie 5-10 minut polerujesz mikrofibrą nałożony wosk. Kładąc wosk lakier nie powinien być nagrzany.
AST_KRK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dzięki, dokładnie chodziło mi o czas po jakim można go polerować
escimo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 AST_KRK, teoretycznie zależy też od temperatury otoczenia. Im zimniej tym dłużej będziesz musiał odczekać. Najlepiej zrobić test palca
AST_KRK Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a dokłanie na czym on polega ? słyszałem już pare razy o tym na forum
escimo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 AST_KRK, woskujesz auto, odczekujesz, przejeżdżasz palcem i masz taki efekt: (zdjęcie zapożyczone z jakiegoś tematu forum) Jeśli uzyskałeś taki efekt jak na zdjęciu to możesz polerować, jeśli wosk jest jeszcze mokry to czekasz jeszcze kilka minut i powtarzasz test. Ogólnie polecam: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 8819#18819
W1Michal Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 mam pytanie odnośnie Supernaturala Hybrid - jak jest z aplikacją i polerowaniem ? pytam bo zasłyszałem że jest średnio pod tym względem, tzn aplikacja ujdzie ale przy ścieraniu trzeba sie namachać a tego nie nawidze gdy wosk nie wpółpracuje, szukam czegoś co banalnie się poleruje. Pytanie drugie - co wziąć do czarnej perły - Hybrida czy Rain forest rub ? generalnie pominmy trwałość a skupmy się na wyglądzie, bo wiem że Hybrid poleży dłużej raczej. cleaner to Dj SN Micro
Qub@ Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 To ja zapytam jaki samplerek dodo wybrać do srebrnej perły, light fantastic, diamond white czy coś zupełnie innego? Może jakiś dedykowany do żywych kolorów, które w inny sposób podpiją jasny lakier? Tych samplerków dość dużo jest a zamierzam jeden nabyć i poeksperymentować
Sabat Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dzisiaj woskowane Dodo Juice Diamond White Hard Wax Kropelki
Rekomendowane odpowiedzi