czakisek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje
michalwi Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi
ElSor Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu
grabek246 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246
pablo15005 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon
keza Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL
Bielutomek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje
sT3VE Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen
alfaJersey Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass
smerf91 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass 27. Smerf91 - porównam z ADBL Goofer i no name
MlodyKoguT Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass 27. Smerf91 - porównam z ADBL Goofer i no name 28. MlodyKoguT
Kozaa Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass 27. Smerf91 - porównam z ADBL Goofer i no name 28. MlodyKoguT 29. Kozaa - rzetelnie ocenie pod względem użytkowania i skuteczności porównując z tanim waflem czy faktycznie warto wydać więcej.
Moderator rychu Opublikowano 6 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass 27. Smerf91 - porównam z ADBL Goofer i no name 28. MlodyKoguT 29. Kozaa - rzetelnie ocenie pod względem użytkowania i skuteczności porównując z tanim waflem czy faktycznie warto wydać więcej. 30. rychu - ostatnio kupiłem WAXpro, ale jeszcze jej nie używałem, to mogę porównać dwie nówki. ADBL-a też mam.
Malinek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 1. david2888 2. chudy2355 3. Kuba95 - mogę porównać do goofer towel i wafle od mrcleaner 4. paperson - mam na stanie ADBL Goofer Towel i chinola Auto Care 5. Damiano2007 6. Patryk14 - przetestuję chętnie na autach a dodatkowo zapytam o opinię innych osób które w domu działają przy szybach 7. lodowa - bardzo chetnie zapoznam sie z waszym produktem gdyz na te chwile nie mam doswiadczenia z marka a pacjentów mam wielu a aktywnosc dodatkowa to instagram 8. barto125 chętnie przetestuje, oraz dam żonie w domu do wypróbowania 9. Kubsonkee- mogę porównać do adbl goofer towel, zasłużonymi marketówkami, mikrofibrą z początków mojego "detajlingu"- Janem Niezbędnym. 10. MatthewxD - chętnie porównam z ADBL Gooferem, gładkim no-namem i paroma innymi takimi no "zwykłymi" które też dają radę moim zdaniem tylne szyby w sedanach czekają 11. Madri porównanie z innymi fibrami waflami i parę rodzajów preparatów do mycia szyb. Do dyspozycji dwa auta jedno systematycznie dbane drugie myte tylko na bezdotyku dodatkowo osoba paląca. 12. kaka17ab - chętnie dołączę mam już mikrofibry od Was i spróbuję czegoś nowego. Też mogę porównać z Gooferem ADBL-a. 13. Pawel_t11 14. stecu - w firmie znajdzie się parę fibr do porównania 15. Badii23 16. Swift - chętnie przetestuje np. z GS Falcon Eye 17. maciek-drummer - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL, z Falcon Eye, glass magic. 18. Czakisek - a ja nie bede porownywal tylko porzadnie przetestuje 19. michalwi 20. ElSor - porównam z Monster Shine na aucie a żona sprawdzi na szybach w domu 21. Grabek246 22. Pablo15005 , porownanie z herrenfahrt carbon 23. keza - porównanie z Shiny Garage oraz ADBL 24. @Bielutomek chętnie wypróbuje 25. sT3VE - porównanie z mistrzem bezsmugowego mycia flexipads, waflem monster shine + Workstuff Gentlemen 26. alfaJersey - chętnie porównam z Gooferem od ADBL, Super Cloth Soft99 i fibrą nie do pobicia do szyb wg mnie czyli... SCS Silk Glass 27. Smerf91 - porównam z ADBL Goofer i no name 28. MlodyKoguT 29. Kozaa - rzetelnie ocenie pod względem użytkowania i skuteczności porównując z tanim waflem czy faktycznie warto wydać więcej. 30. rychu - ostatnio kupiłem WAXpro, ale jeszcze jej nie używałem, to mogę porównać dwie nówki. ADBL-a też mam. 31. Malinek
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Witajcie, Dziękujemy za rekordową liczbę zgłoszeń. Wybraliśmy 10 osób: @david2888 @paperson @lodowa @Pawel_t11 @Swift @maciek-drummer @czakisek @pablo15005 @sT3VE @Malinek Reszcie dziękujemy. Do osób wybranych proszę o maila na adres goodstuff@goodstuff.com.pl z danymi do wysyłki + telefon dla kuriera. Koniecznie dopiszcie też nick z forum. Pozdrawiam Michał 1 2
Moderator Domel Opublikowano 11 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Mam nadzieje, że będą rzeczowe testy i prezentacje co by nie było uwag, że ciągle te same osoby sa wybierane
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 @Domel Postawiliśmy na kilku nowych zawodników 1 1
maciek-drummer Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Dzięki wielkie. Zaraz wysyłam maila
czakisek Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 @Good Stuff dziekuje.maill poszedl
paperson Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 @Good Stuff ode mnie również poleciał
Swift Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Paczka już u mnie. Ekspresowa dostawa!
Malinek Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Dzięki wielkie, mail również poleciał. Akurat w tym momencie jestem za granicą, za 3 tygodnie będę w PL to od razu opublikuje test
Rekomendowane odpowiedzi