mario123 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam. Dawno mnie tu nie było. Chcialem zapytać czy w międzyczasie wymyślono coś lepszego do mycia aut niż rękawicę z Car Pro ? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsolpyw Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Prosze pilnie o opinie, czy widoczny defekt na lakierze to jest spolerowany zaciek po nieudolnym malowaniu ? krawedzie 'zacieku' wygladaja jakby wieksze zageszczenie koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1990 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Często widzę na fotkach jak pędzlujecie APC cały kokpit razem ze wszystkimi guzikami, pokrętłami etc. Nie wyłazi potem ta piana z tych przeróżnych guzików podczas wciskania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Nie bo ja wydmuchasz sprezonym powietrzem. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1990 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Proste i logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Co polecicie do czyszczenia klimatyzacji w samochodzie ? Kiedyś używałem wurth'a i był ok . Teraz coś słyszałem o liqui moly i crc - coś z tego będzie lepsze? A może macie coś jeszcze innego godnego polecenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Można takie plastiki potraktować Natural Lookiem? Jaki będzie efekt? Ktoś próbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 712723 Prosze pilnie o opinie, czy widoczny defekt na lakierze to jest spolerowany zaciek po nieudolnym malowaniu ? krawedzie 'zacieku' wygladaja jakby wieksze zageszczenie koloru. Raczej wygląda to na wżer. Ciężko orzec na wypłowiałym lakierze. Zaciek nie byłby okrągły tylko z góry na dół w ustalonej płaszczyźnie. 712745 Nie bo ja wydmuchasz sprezonym powietrzem. Albo wysysasz odkurzaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Używa ktoś z Was halogenów z znanego portalu akcyjnego? Takie na żółtym statywie i dwa halogeny ledowe 2x10W lub 2x20W, nadają się do korekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Co polecicie do czyszczenia klimatyzacji w samochodzie ?Kiedyś używałem wurth'a i był ok . Teraz coś słyszałem o liqui moly i crc - coś z tego będzie lepsze? A może macie coś jeszcze innego godnego polecenia ? Ja używałem Wurtha z maszyny z takimi małymi nabojami z płynem, oraz Bilt Hamber Citruc Bombę - jak dla mnie bomba lepsza, dłużej zapach się utrzymuje, i naprawdę działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 LOCTITE HYGIENE SPRAY i Incidur Spray 1L, terosept do klimy bardzo dobre Muszę sprawdzić ten granat jeszcze od Blit Hambera Pytanie kontrolne - będę wymieniał sprzęta z rotacji leci p7, na pewno s15 i tutaj kwestia czy brać 5800 do jakichś ciężkich przypadków i cleanerów czy spokojnie s15 zrobi ten sam finisz, też się nada na cleaner, a zamiast 5800 wziąć wtedy s75? Ponawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 [ref]KapselK[/ref], używam takiego naświetlacza 2x20W o neutralnej barwie od blisko czterech lat i nie mogę narzekać. Widać każdą ryskę i hologramik też się nie ukryje. Jedyną wadą jaką znalazłem przez ten czas to troszkę za niski statyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 [ref]Rybicki[/ref], to jest ten za 165 zł? Jak się nadaje to taki tez zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Wygląda na to, że bardzo podobne. Zwróć uwagę na barwę światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Krauss P7. Kilka aut już za nim, aczkolwiek gwarancji już brak (od nowości u mnie) Czy muszę zainteresować się jakimś smarowaniem itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Panowie czy jak zamienię polerkę graphita 59g242 na kraussa p7, to znacząco mi to ułatwi pracę czy też polepszy komfort pracy ? Używam maszyn amatorsko głównie do swoich aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Koledzy jest jakiś szampon a najlepiej piana i szampon którego mogę używać "w pełnym słońcu?" Wysłane z mojego KM0434 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Każdy, zależy od tego jak szybko płuczesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Poważnie pytam są jakieś z którymi nie trzeba się śpieszyć? Wysłane z mojego Black Berserkera S80 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 A ja Ci poważnie odpowiadam, że woda z szamponem na słońcu paruje nie tylko dlatego że świeci, ale również dlatego że lakier jest nagrzany a powietrze skore do przyjęcia tego co odparuje. A warstwa sudsu bardzo cienka. Może gdyby czymś zagęstnić wodę? Ale z chęcią sam posłucham rad innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Mam problem ze zwykła pianownicą karcher. Ostatnim czasem rozszczelniło się połączenie pomiędzy pistoletem a pianownicą. W pistolecie pozostaje w środku ten żółty środek. Czy jeśli skleję go na stałe to myślicie, że problem się rozwiąże ? Zanim wyjmę klej to wolę spytać ;-) https://zapodaj.net/5b4deb08e12a5.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Planuję zakup zestawu do polerowania, w tym padów 135mm oraz 35mm. Czy da radę używać ich na jednym talerzu np 75mm lub innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk30 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 no nie za bardzo pod pady 135mm jest talerz 125mm, pod pady 80mm, 90mm talerz 75mm a pod pady 35mm będzie mniejszy. Chyba nie chcesz sobie talerzem niechcący przejechać po lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Czyli pod pady 135mm talerz 125mm, a pod pady 35mm talerz 30mm? Mniejszego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk30 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 A na jaką polerkę będziesz używał?? Rotacyjną czy Dual-Action Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi