Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie może lepiej się wstrzymać, ta sól drogowa jakiś większych szkód może nie narobi..temperatura spadnie do okolic 0 to wtedy opłuka się samochód z błota i soli drogowej..

Opublikowano

Ja tak myłem, było z -20 fajnie spłukałem wszystko i jakieś 7km do garażu, drzwi i woda na karoseri zdążyły zamarznąć ale pod garażem ogrzewanie na max i udało się wyjść z samochodu :D

Opublikowano

dużo wilgoci w aucie....wyczysc IPA, rozgrzej i przewietrz wnetrze na wieczor po jezdzie, kup pochłaniacz wilgoci....

Opublikowano

Czy środki do pielęgnacji samochodów(qd, wosk, cleaner) tracą w pewnym stopniu swoje właściwości po zamarznięciu? Czy może mróz nie ma tak dużego wpływu?

Opublikowano

[ref]jijx[/ref], ja osobiście trzymam kosmetyki w garażu , temp pokojowa i nic się nie dzieje . Nie mam potrzeby żeby wozić środki w aucie w taki mróz .

Opublikowano
dużo wilgoci w aucie....wyczysc IPA, rozgrzej i przewietrz wnetrze na wieczor po jezdzie, kup pochłaniacz wilgoci....

Kupiłem 700g żelu krzemionkowego pomarańczowego, ale i tak parują, trochę mniej ale boczne bardzo, czy IPA dostanę w sklepie elektronicznym?

Opublikowano

Pytam bo zapomniałem je przenieść z garażu w którym nie mam ogrzewania do cieplejszego miejsca i niestety prawie wszystko zamarzło :/

Opublikowano

Nie kazdy produkt straci wlasciwosci, ale sa produkty i jest to opisane na etykiecie np piana od Adbl, zamarzla w paczkomacie i to juz nie bylo to samo.

Opublikowano

Przenieś do ciepłego niech postoi pare dni i obserwuj co powróciło do pierwotnej konsystencji a z czego zrobił się kisiel...

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam. Kompletuję sprzęt do mycia i postawiłem na myjke karcher k7 z pianownicą oraz do wnętrza george numatic. Czy to dobry wybór? Do tego kompresor z butlą 50l ,szału nie robi ale puki co wystarczy. Tak myślę.

Opublikowano

Ja również lałem kilkakrotnie i nic mu nie jest. Tyle że ja zazwyczaj mieszałem z ciepłą wodą z kranu.

Opublikowano

Ktoś tutaj z forum przerabia lub przerabiał wertykulatory na trzepaczki do dywanów/wykładzin ??? jak tak proszę o PW

Opublikowano

To nie był dobry pomysł chyba zamawiać w tym okresie chemie :thumbdown: zmroziło mi w połowie nowe QD od funky i parę innych rzeczy, oby właściwości były bez zmian...

Opublikowano

Zajmuje się ktoś z Was na górnym Śląsku sprawdzaniem uciekania ciepłą przez sciany oraz wycieków w ścianach za pomocą kamery termowizyjnej? Prosiłbym o kontakt przez pw