Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AndrewZS Wiem, oglądałem. Oprócz tego, że lekko przydługawy filmik to chciałem poznać inne spostrzeżenia odnośnie tych produktów, bo zauważyłem, że co osoba to ma swoje inne "filozofie" i podejście do niektórych tematów.

Opublikowano

BMW po przygodzie w tył, została po tym tapicerka która nie chcę wrócić do oryginalnej formy, są jakieś sposoby po których będzie można zmienić ten ksztatł tapicerki, uformować ją jak orginał i nie bedzie wracała?

NGimCOSL.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, analyzator napisał(a):

@majkel207kj a reszta wróciła na miejsce? Poluzuj wszystko i zobacz co ściąga. BMW to nie Alfa gdzie fabrycznie coś luidżi nie zdążył bo czekało espresso 😉

W innych miejscach wróciło, kwestia że tam chyba metal napierał i tak było pewnie z rok, bo auto z USA wiec torche stało w USA potem płyneło z 3-4msc , więc troche czasu i tak już zostało, chodzi mi po głowie para ale nigdy czegoś takiego nie probówałem, przyklejenie tego na klej to też ostatczność

Opublikowano
8 godzin temu, analyzator napisał(a):

@majkel207kj nie ma dosiwdczenia ale pierwsza myśl para 😉 druga zwilżyć po prostu, w sumie bardziej przemoczyć, trzecia kupić na allegro 😉 bo pewnie tanie 

Też nie mam doświadczenia i jakieś tanie to nie jest, ale może trafi się ktoś kto z tym walczył w pkratyce

Opublikowano

Umyłem deskę APC 1:10 nakładam dressing i wychodzą mi takie mazy , w jednym miejscu bardziej świecące w innym bardziej matowe Shiny Garage 01 ??? Co to może być IMG_20250903_171631.jpg.4ec3d945976da6a50b1194987281d579.jpg

Opublikowano

Mam pytanie posiadam szybki wosk syntetyczny"  Moje Auto " napisane jest że można nakładać na szyby ? Stosował kto to na szyby głównie chodzi mi o szybę przednią ? ?? 

Opublikowano

Pytanie kiedyś zadane, ale bez odpowiedzi. Szukam prostownika automatycznego. Nie oczekuję, żeby zrobił ze starego aku nowego, raczej, żeby nie spalił instalacji i nie był jednorazowy

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A coś trochę tańszego? Czy raczej nie warto ryzykować? Na allegro pełno "super sprzętu" za 50-150 PLN...

Opublikowano

@MMCzysci ja nie pomogę bo nie korzystałem z innych. Może ktoś inny pomoże, ogólnie dobre opinie też ma Cetek. 

Opublikowano

Taki bym wziął, ale jednak trochę spieszy...

Opublikowano
@MMCzysci Używam "Polskiego" MW POWER MW-SC6B od jakiegoś czasu. Ogólnie jestem zadowolony, jest też wersja 8A. Dla mnie OK, mogę polecić. 
Zamówiony. Dzięki.

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 2.09.2025 o 22:02, majkel207kj napisał(a):

BMW po przygodzie w tył, została po tym tapicerka która nie chcę wrócić do oryginalnej formy, są jakieś sposoby po których będzie można zmienić ten ksztatł tapicerki, uformować ją jak orginał i nie bedzie wracała?

NGimCOSL.jpg

Ale widać że jest źle złożone.

Opublikowano

Znacie jakieś patenty na skaczące wycieraczki oprócz smarowania piór? Kładłem Ultra Glaco, Prostaff rain monster strong i teraz aqua. Wszystkie powodują skakanie (najmniej glaco) okropnie a bardzo z efektu zwłaszcza po aqua jestem zadowolony i szkoda by ściągać.

Opublikowano

@keza Usunąłem mleczkiem starą NW potem odtłuszczenie i nałożyłem. Pacjent (Alfa Romeo Giulia) nie tylko ja (widzę na forum) miałem z nim problem. Na pióra też poszło, ja też nigdy ale z  glaco np problemów nie miałem a tutaj niestety ten typ tak ma chyba. Chociaż zdziwiło mnie, że wszyscy zachwalali śliskość tej powłoki a dla mnie jest mocno średnio śliska. Może jednak coś przy aplikacji poszło nie tak.