Tomaszmasz Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu @AndrewZS Wiem, oglądałem. Oprócz tego, że lekko przydługawy filmik to chciałem poznać inne spostrzeżenia odnośnie tych produktów, bo zauważyłem, że co osoba to ma swoje inne "filozofie" i podejście do niektórych tematów.
majkel207kj Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu BMW po przygodzie w tył, została po tym tapicerka która nie chcę wrócić do oryginalnej formy, są jakieś sposoby po których będzie można zmienić ten ksztatł tapicerki, uformować ją jak orginał i nie bedzie wracała?
analyzator Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @majkel207kj a reszta wróciła na miejsce? Poluzuj wszystko i zobacz co ściąga. BMW to nie Alfa gdzie fabrycznie coś luidżi nie zdążył bo czekało espresso
majkel207kj Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, analyzator napisał(a): @majkel207kj a reszta wróciła na miejsce? Poluzuj wszystko i zobacz co ściąga. BMW to nie Alfa gdzie fabrycznie coś luidżi nie zdążył bo czekało espresso W innych miejscach wróciło, kwestia że tam chyba metal napierał i tak było pewnie z rok, bo auto z USA wiec torche stało w USA potem płyneło z 3-4msc , więc troche czasu i tak już zostało, chodzi mi po głowie para ale nigdy czegoś takiego nie probówałem, przyklejenie tego na klej to też ostatczność
analyzator Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @majkel207kj nie ma dosiwdczenia ale pierwsza myśl para druga zwilżyć po prostu, w sumie bardziej przemoczyć, trzecia kupić na allegro bo pewnie tanie
majkel207kj Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 8 godzin temu, analyzator napisał(a): @majkel207kj nie ma dosiwdczenia ale pierwsza myśl para druga zwilżyć po prostu, w sumie bardziej przemoczyć, trzecia kupić na allegro bo pewnie tanie Też nie mam doświadczenia i jakieś tanie to nie jest, ale może trafi się ktoś kto z tym walczył w pkratyce
baleno Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Umyłem deskę APC 1:10 nakładam dressing i wychodzą mi takie mazy , w jednym miejscu bardziej świecące w innym bardziej matowe Shiny Garage 01 ??? Co to może być
Rekomendowane odpowiedzi