Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AndrewZS Wiem, oglądałem. Oprócz tego, że lekko przydługawy filmik to chciałem poznać inne spostrzeżenia odnośnie tych produktów, bo zauważyłem, że co osoba to ma swoje inne "filozofie" i podejście do niektórych tematów.

Opublikowano

BMW po przygodzie w tył, została po tym tapicerka która nie chcę wrócić do oryginalnej formy, są jakieś sposoby po których będzie można zmienić ten ksztatł tapicerki, uformować ją jak orginał i nie bedzie wracała?

NGimCOSL.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, analyzator napisał(a):

@majkel207kj a reszta wróciła na miejsce? Poluzuj wszystko i zobacz co ściąga. BMW to nie Alfa gdzie fabrycznie coś luidżi nie zdążył bo czekało espresso 😉

W innych miejscach wróciło, kwestia że tam chyba metal napierał i tak było pewnie z rok, bo auto z USA wiec torche stało w USA potem płyneło z 3-4msc , więc troche czasu i tak już zostało, chodzi mi po głowie para ale nigdy czegoś takiego nie probówałem, przyklejenie tego na klej to też ostatczność

Opublikowano
8 godzin temu, analyzator napisał(a):

@majkel207kj nie ma dosiwdczenia ale pierwsza myśl para 😉 druga zwilżyć po prostu, w sumie bardziej przemoczyć, trzecia kupić na allegro 😉 bo pewnie tanie 

Też nie mam doświadczenia i jakieś tanie to nie jest, ale może trafi się ktoś kto z tym walczył w pkratyce

Opublikowano

Umyłem deskę APC 1:10 nakładam dressing i wychodzą mi takie mazy , w jednym miejscu bardziej świecące w innym bardziej matowe Shiny Garage 01 ??? Co to może być IMG_20250903_171631.jpg.4ec3d945976da6a50b1194987281d579.jpg