pablo15005 Opublikowano Sobota o 18:11 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:11 @Mii11 ja bym wrzucił kwas i przykrył to vasco Używał ktoś z Was Hyper ceramic detailer?
Mii11 Opublikowano Sobota o 19:17 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:17 @analyzator Tak właśnie myślałem, ale tar, który miałem pod ręką nie dawał rady. Najwidoczniej jest po prostu za słaby,
wojtecki Opublikowano Niedziela o 07:58 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 07:58 Co można rzucić na mokry lakier na całe auto jako osuszacz ale bez stresu że narobią się jakieś zacieki? Szukam czegoś co może chwilę poleżeć.
Patryk14 Opublikowano Niedziela o 09:51 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:51 15 godzin temu, pablo15005 napisał(a): @Mii11 ja bym wrzucił kwas i przykrył to vasco Używał ktoś z Was Hyper ceramic detailer? A to ja przy tego typu zabrudzeniach zawsze robię na odwrót, wrzucam vasco które może leżeć i cały dzień i delikatnie dorzucam kwas jakiś. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale po prostu z zasady wydaje mi się że bezpieczniej.
przemas.p Opublikowano Niedziela o 14:05 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 14:05 @Mii11 ja bym wrzucił kwas i przykrył to vasco Używał ktoś z Was Hyper ceramic detailer?Hyper Ceramic Detailer jest całkiem fajny.Zapachu praktycznie zero , aplikacja bezproblemowa i dobre samooczyszczanie. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
CarlosBlack Opublikowano Niedziela o 17:23 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:23 @wojtecki Koch PW w odpowiednim stężeniu, ServFaces Wet Seal & Care albo SG Ceramic Foam - te przerobiłem i subiektywnie polecam. 1
sztefan24 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Pytanie. Czy oryginalny grid guard WS lata z lekkim luzem w wiadrze WS? Mam GG z Ali 260 mm ale wypada podczas wylewania wody. Czy oryginalny GG rozwiązuje ten problem?
LuckyJack Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @sztefan24 u mnie przy wylewaniu wody też wypadają z wiader - 2 zestawy WS kupione w rocznym odstępie czasu.
Tomaszmasz Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @sztefan24 te wiadra to się niczym nie różnią prawdopodobnie i tak jeden producent je trzaska dla wszystkich tylko inne kolory i nadruki. Ale tak przy wylewaniu wypadają to norma a nawet często potrafią mi się unosić w wiaderku po nalaniu wody.
sztefan24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @LuckyJack @Tomaszmasz czyli dobrze mi się wydawało. Na szczęście problem solved
Rekomendowane odpowiedzi