PressionLife Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Kurde bardzo miło mnie zaskoczyliście. Nie spodziewałem się aż takiego odzewu, jesteście super, dzięki Teraz muszę zastanowić się bo w żadnej " rodzinie " nie jestem jeżeli chodzi o akumulatory. @Domel Ogarniasz całe auto bez problemu ? Na mokro też daje rade czy tylko " ma funkcje " ? @powerf Dzięki czekam na odpowiedź Domel, posprawdzam ceny produktu, akumulatorów i ładowarki i kupuje
pablo15005 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Działa ktoś z Was na paście zvizzer speed?
Moderator Domel Opublikowano 2 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 16 godzin temu, PressionLife napisał(a): Kurde bardzo miło mnie zaskoczyliście. Nie spodziewałem się aż takiego odzewu, jesteście super, dzięki Teraz muszę zastanowić się bo w żadnej " rodzinie " nie jestem jeżeli chodzi o akumulatory. @Domel Ogarniasz całe auto bez problemu ? Na mokro też daje rade czy tylko " ma funkcje " ? @powerf Dzięki czekam na odpowiedź Domel, posprawdzam ceny produktu, akumulatorów i ładowarki i kupuje z AKU 5AH bez problemu 2 auta. Na mokro nie uzywalem nie mialem potrzeby. Jeszcze dokupiłem sobie taki zestaw - bo ja generalnie lece tylko w systemie RYOBI: Nie ma sensu rozdrabniac sie na kilka systemów. Kwestia budzetów i zdecydowac sie na jeden system akumulatorowy czy to bosch, ryobi, milwakeey, dewalt, makita - wszystkie maja ciekawe produkty w swojej ofercie.
Rekomendowane odpowiedzi