damiano87 Opublikowano Środa o 17:43 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:43 @Saczi i mnie to samo, nakrętka rozsypała się
Saczi Opublikowano Środa o 18:31 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:31 Godzinę temu, analyzator napisał(a): ... po prostu dokup butelkę Tez o tym myślałem, ale nie podobał mi sie strumień piany, jaki wytwarzała. Stożek na swoich krawędziach lał ogromnie dużo piany, a w środku prawie nic. Tak jakby dwa rozchylone strumienie. No ale faktycznie, to jedna z opcji.
marcinm76 Opublikowano Środa o 19:08 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:08 @Saczi sitko do wymiany lub wyczyscic i calosc rozebrac i odkamienic poprzez zaburzenie w roztworze z octem np. Robie tak co jakos czas i jak nowa kazda pianownica. 1
przemas.p Opublikowano Środa o 22:40 Zgłoś Opublikowano Środa o 22:40 Tylko, że tzw "jakość:" to już zostawia wiele do życzenia. Właśnie taka wykończyłem po kilku sezonach. Co prawda kupiona jako nonamePA, ale mosiężna nakrętka głowicy "zjadła" plastikowy gwint butelki. Pianownica nadal działa, ale trzymanie butelki w rękach podczas aplikacji piany jest uciążliwe. Dlatego pytanie: "jaką polecacie pianownicę" jest nadal aktualne!Chyba mowa o dwóch różnych pianownicach.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Saczi Opublikowano Czwartek o 05:33 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 05:33 6 godzin temu, przemas.p napisał(a): Chyba mowa o dwóch różnych pianownicach. Zdecydowanie! 10 godzin temu, marcinm76 napisał(a): ... sitko do wymiany lub wyczyscic i calosc rozebrac i odkamienic poprzez zaburzenie w roztworze z octem ... Pewnie tak zrobię. Znajdę gdzieś do tego instrukcje?
Rekomendowane odpowiedzi