Bitek Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Jaką macie praktykę przy primerach przed powłokami, odtłuszczanie czy zostawiacie primera np. na 1-4h i po tym czasie bezpośrednio powłoka?
MMCzysci Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Ads wheel coat, można koła po ceramice bezpiecznie założyć na samochód tego samego dnia, czy dać im więcej czasu? Temperatura wiązania pewnie jakieś 18-20°.Wołam @analyzator . Deszczu ma nie być.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 55 minut temu Zgłoś Opublikowano 55 minut temu @MMCzysci pewnie nie idealnie. Trudno mi powiedzieć - u mnie zawsze wpadała po sezonie i się utwardzała miesiące Jak nie możesz inaczej to weź suszarkę do włosów i 5 minut per koło @CAR CRAZY co Ty powiesz?
MMCzysci Opublikowano 53 minuty temu Zgłoś Opublikowano 53 minuty temu Niestety dzisiaj dopiero mam czas się pobawić, ale jutro trasa i auto musi dzisiaj stanąć na letnich kołach.Skorzystam z okazji - czas na dotarcie?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 49 minut temu Zgłoś Opublikowano 49 minut temu @MMCzysci @MMCzysci sprawdzaj ale przy prostych felgach cały front bez najmniejszego problemu jak poważniejsze jeżdżenie jutro to w sumie brzmi trochę inaczej. Wróć delikatnie i raczej nic nie będzie.
MMCzysci Opublikowano 48 minut temu Zgłoś Opublikowano 48 minut temu Ok, ale po jakim czasie wiązania? Minuta, półtorej?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi