Jump to content

Work Stuff - Wash Pad Typhoon

Good Stuff

Recommended Posts

• Dystrybutor

Czas na kolejną prezentację ;)

My osobiście jesteśmy wielkimi fanami Wash Padów!

Dlatego nie mogło zabraknąć tego produktu w naszej ofercie. Wykonany z takiej samej mikrofibry jak nasza rękawica. Bardzo gęste, delikatne włosie i duża chłonność pozwala w bardzo skuteczny sposób umyć auto.

A Wy jak zapatrujecie się na tego typu produkty?

wash pad#2.jpg

Często myjąc rękawicą trzymam ją i tak w ręce a nie rękę w rękawicy ;) Przymierzałem się od dłuższego czasu do kupna gąbki z frędzlami z MF sonaxa, ale w tym wypadku chyba trzeba będzie zmienić plany ;) Jak cenowo taki Wash Pad będzie wychodził?

• Dystrybutor

@Fredi88 Otóż to, podobnie używam rękawicy :) Cenową będzie wychodził podobnie jak rękawica, może ciut taniej. Jest dokładnie z tego samego materiału. Cenę podamy przed premierą ale będzie za taki produkt bardzoooo atrakcyjna poniżej 45zł

@psemo Kolejny, chyba to był dobry strzał z tym Wash Padem :) Jeżeli dobrze pamiętam 22cm/15cm jutro zweryfikuje. 

@Gesiu_15 Grzesiek poniżej 45 zł!

@Eidos71 Jeżeli dobrze pamiętam 22cm/15cm jutro zweryfikuję :) 

• Moderator
5 godzin temu, Good Stuff napisał:

A Wy jak zapatrujecie się na tego typu produkty?

Poluje na cos takiego juz od kilku lat. Mialem nawet kiedyś Górala który chcial mi to zrobić z owczej wełny :D

Super sprawa. Muszę to mieć :D

• Moderator
8 godzin temu, powalla napisał:

Jest przecież  D-Wash Superb Pad  ,   D-Wash MicroWool Wash Pad  czy też  Chemical Guys ACC_110 - Premium Extra Thick Wash Pad .

tak ale zawsze sa inne wydatki, dlatego mówię poluję na to od kilku lat ;)

• Moderator
1 minutę temu, CoolBreeze napisał:

No, ale po ostatnich mikołajkach, w końcu będziesz mógł zrobić przesunięcia w budżecie :D:tongue:

@Good Stuff , ciekawa propozycja. Do rozważenia.

doookładnie :D czekam na premierę tych padów :D

Oj oj :) Trafiliście w sedno zawsze myje rękawica jak gąbką tam mi po prostu wygodniej😊 chyba ,na nowy sezon kupię i rękawice wasza i tego wady pada☺. Tylko jest małe ale od Narzeczonej dostałem zakaz kupowania kosmetyków do końca stycznia😀:D. Może być ciężko:D:mrgreen: