Strus Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Pany, dawać do sklepów bo już mi się jej chce
Dystrybutor e36ace Opublikowano 24 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 mam nadzieję że już niedługo będzie u mnie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 @Strus Już bliżej niż dalej, pewnie w przyszłym tygodniu wersja produkcyjna będzie już u nas ale to w kilku egzemplarzach do "pokazania" :), cały transport już w drodze wychodzi na to ,że w PL powinien być w okolicach 20 stycznia. WARTO POCZEKAĆ! @e36ace Już niedługo!
Strus Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 2 minuty temu, Good Stuff napisał: pewnie w przyszłym tygodniu wersja produkcyjna będzie już u nas ale to w kilku egzemplarzach do "pokazania" :), "patrzyłbym" 2
alexander.p Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 @Good Stuff prowadzisz przed sprzedaż?... zamawiam dwie, +pędzelki, tak właśnie dwie! jest mycie na dwa wiadra to ja wprowadzam >>mycie na dwie rękawice<< !! administratorzy proszę dodać do słownika nowy termin: mycie na dwie rękawice by alexander.p Mycie na dwie rękawice: załóż druga rękawicę do mycia, nie opieraj się o auto. 1
Moderator Domel Opublikowano 24 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 26 minut temu, alexander.p napisał: mycie na dwie rękawice myślę że opatentowali to już dawno 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2017 @alexander.p Niestety nie prowadzimy przedsprzedaży ale nie bój się starczy rękawic dla wszystkich ( chyba ) @Domel Kozak
Moderator Domel Opublikowano 25 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Good Stuff napisał: @Domel Kozak Czy on czasem nie ma rękawicy od @ADBL na prawej ręce a na lewej wasz prototyp ?
Eidos71 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Na prawej ręce miał rękawicę do glinkowania, która będzie kolejną nowością GS
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 @Eidos71 Rozpracowani
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 @alexander.p okolice 20 stycznia
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 s
Strus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 3 godziny temu, Good Stuff napisał: s ??? Znaczy że już jest ale jej nie widać ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Strus Missclick 20 styczeń coraz bliżej miejmy nadzieje ,że będą na czas
alexander.p Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 uuu wstrzymuję się z bieżącym zamówieniem... i czekam na wisienki
Strus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dajcie chociaż kawałek fibry do pomacania Kurde, dawno na nic tak nie czekałem
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 4 minuty temu, Good Stuff napisał: czas Michał, wy w ogóle macie gdzieś sklep stacjonarny ? W sensie wielki szyld - GOOD STUFF SKLEP otwarte od 8 do 17:00 ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Strus @Domel Nie potrzebujemy nasze interesy na miejscu reprezentuje taki skromny sklepik @ANB Karol 1 1
Grzechu23 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Aaa to już wiem dlaczego Karol miał z samego rana jako pierwszy wasze pędzelki dzień po oficjalnej premierze ;D Już daawno miałem brać rękawice od konkurencji, ale coś mnie podkusiło zeby sie wstrzymać i ciach bingo...czekam na Work Stuff!
Strus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Good Stuff , odpaliłem, próbowałem. No nie da się pomacać Sadyści
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Grzechu23 Dokładnie tak :), już nie raz wspominaliśmy ,że warto chwilkę jeszcze poczekać. Dlatego pokazujemy Wam te zajawki @Strus Narazie jedynie w ten sposób mogę pomóc Jeszcze może dwa zdjęcia fibry GENTLEMAN i GENTLEMAN + ja je skromnie nazywam "salcesony" myślę ,że takie bezkrawędziówki również mocno przypadną Wam do gustu
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 kurde ogień dajecie czadu !! aż mi się oczy szklą 1
alexander.p Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 uuu, grubo... raczej gruby baleron 1
Gesiu_15 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Good Stuff no no Fajne fibry Kiedy Kiedy ? 1
Rekomendowane odpowiedzi