Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Października 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 To ja może rozjaśnię. Te pokrywki nie są szczelne w 100% i czy to są nasze czy inne oryginalne nie oryginalne itd. Zresztą jest troche filmików na Youtubie obrazujące co się dzieje gdy wiadro z taką zakręcaną pokrywką jest np. "do góry nogami" woda po prostu cieknie. 1
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 No to chyba najważniejsze, żeby miały nazwijmy to 99% szczelność czyli jeśli już się wywróci jakimś cudem w bagażniku - niech sie ewentualnie uroni kilka ml i zdarzymy się zatrzymać żeby to poprawić a nie cała zawartość wiadra zaleje bagażnik
Slovak Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 W dniu 13.12.2018 o 17:05, Slovak napisał: @Good Stuff planujecie wprowadzenie wiadra do kół? Po ponad 1,5 roku doczekałem się wiadra do kół
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @Slovak Słuchamy, działamy
Moderator Domel Opublikowano 24 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 6 godzin temu, Slovak napisał: Po ponad 1,5 roku doczekałem się wiadra do kół Że myje koła samo ? Albo, że można wsadzić całe koło do wiadra ? Po dzisiejszym dniu, stwierdzam, że pilnie potrzebuje dolly pod te wiadra, lata robią swoje i noszenie tylu litrów wokoło auta to nie za lekka sprawa
Slovak Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Że myje koła samo ? Albo, że można wsadzić całe koło do wiadra ? Nie, ale wreszcie będę miał porządek podczas mycia
Rekomendowane odpowiedzi