Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 18 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Dnia 14.09.2017 o 20:41, BiałyGTi napisał: DM ma juz inne atomizery niz wczesniej postaram sie jutro strzelic fote Chodzi ci o te w 250 ml ? Jeżeli tak to technicznie są w 1000% takie same , wysokiej jakości jak poprzednie delikatnie inny design - Jakość minimum ta sama
yacek _b Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 8 minut temu, Detailer's Magic napisał: Chodzi ci o te w 250 ml ? Jeżeli tak to technicznie są w 1000% takie same , wysokiej jakości jak poprzednie delikatnie inny design - Jakość minimum ta sama Planujesz może wprowadzić do sprzedaży butelki , ale z waszymi etykietkami np. bym mógł mieć wasze APC w firmowej butelce .
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 18 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 @yacek _b Chodzi ci o puste butelki z etykietką do opisania tak ?
yacek _b Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Dokładnie , ale nie butelki PET tylko takie ( bardzo fajne ) w których sprzedajecie gotowe produkty.
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 18 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Przeszło mi to przez myśl , jednak na chwilę obecną czasowo nie osiągalne ale myślę że przez sezon zimowy temat do ogarnięcia .
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 20 minut temu, Detailer's Magic napisał: Chodzi ci o te w 250 ml ? Jeżeli tak to technicznie są w 1000% takie same , wysokiej jakości jak poprzednie delikatnie inny design Tu mam nowy atomizer od ciebie jaki dostalem (biały) oraz starszy (czarny) to sa w 250ml a w 500 ml sa calkiem inne z wygladu
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 18 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Tak - czarne i białe - zunifikowałem kolorystykę - jakość i wykonanie to samo tak jak pisałem w 500 jest inny bo inny jest gwint butelki . Ostatnio też w 250ml zmieniła się stylistyka butelki bo nie dogadywałem się z dostawcą tamtego modelu , znacząco podniósł cenę "z dnia na dzień" . Nowa butelka wg Mnie jest poręczniejsza i wygodniejsza np w przewożeniu w schowku czy innym ciasnym miejscu
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 To jakias fota by sie przydala jakie teraz beda mi twoje atomizerki przypasowaly badzo mega dobrze rozpylaja i sa bardzo oszczedne
Moderator Domel Opublikowano 20 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Kto używa kwazarów ? Zastanawiam się nad wymiana butelek na ten wynalazek. Kwazar na allegro to 17 PLN a Butelka Handi Hold z 6 PLN atomizer z 6 PLN (a nie jeden juz padł) Ktoś już zrobił podobnie ?
Arkeolowy Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 najlepsze butelki i atomizery. Z tym, ze kwazar ma też dwa rodzaje atomizerów i z tych prostych (uchwyt na palec) lubi sączyć chemia
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Mam kwazara mercury 360 bardzo fajna butla wytrzymala a atomizer bajka, oszczedny mozna regulowac strumien . Kupilem w castoramie za 16.99 ostatnio nalany do niego prespray ok 80 st i bez problemu sobie poradzil sam sie zastanawiam czy nie dokupic jeszcze z 2 na jakas ciezka chemie
themcbanks Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Gdzie najtaniej Kwazary kupić ? Na allegro jest tanio, ale może jest jeszcze gdzieś taniej
daniel87 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Jakich atomizerów używacie do trochę gęstszych środkówprzykładowo SSW. Ten sam atomizer (nie mam na myśli tych z regulacją strumienia) przy rzadkiej cieczy daje fajną mgiełkę, a przy gęstej zaczyna trochę "pluć"
PiterG Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Stoje przed wyborem butelek na "nowy sezon". Denerwuje mnie juz korzystanie z kilku butelek i roznych atomizerow. Lubie wiedziec czego spodziewac sie po atomizerze i butelce, ktora mam w dloni. Obecnie mysle nad butelkami i atomizerami podlinkowanymi wyzej przez@Eryczek albo kwwzary wrzucone przez kolege@Domel Czy kwazary idzie ustawic rowniez na prace normalna - jedno psikniecie chemii po wcisnieciu i puszczeniu spustu czy pracuje caly czas w trybie dwoch psikniec (jedno jak wciskam drugie jak puszczam) Wyklikane ze smartfona...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 10 godzin temu, SylPio napisał: Czy kwazary idzie ustawic rowniez na prace normalna - jedno psikniecie chemii po wcisnieciu i puszczeniu spustu czy pracuje caly czas w trybie dwoch psikniec z tego co wiem a mam 2 kwazary to działają w trybie dwóch psiknięć
PiterG Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Dzieki za odpowiedz. Patrzylem wlasnie na youtubie filmiki i rzeczywiscie dzialaja tylko w trybie dwoch psikniec. Wyklikane ze smartfona...
paperson Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 A ktoś używa z Was Kwazara Eco+?
PiterG Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Moj wybor padl na butelki i atomizery polecane przez kolege@Eryczek (ale te w wersji standard). Wyklikane ze smartfona...
kafarrr Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Kwazar nada się do opryskiwania roztworem piany aktywnej czy nie będzie robił piany?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 3 minuty temu, kafarrr napisał: Kwazar nada się do opryskiwania roztworem piany aktywnej czy nie będzie robił piany? Zalezy o jakim piszesz
kafarrr Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Kwazar Mercury 360, ten co w Castoramie można kupić za 17zl
PiterG Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Do czego ma sluzyc ten opryskiwacz ? Jesli pytasz o ten konkretny model to moim zdaniem nie bedzie robil piany. Potrzeba tutaj atomizera pianujacego. Wyklikane ze smartfona...
PiterG Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Zakupione przeze mnie. Wyklikane ze smartfona...
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 https://bestseller.pl/shiny-garage-butelka-z-etykieta-1l.html jestem pod wrażeniem tych butelek. Świetna jakoś. Nic nie ucieka i nie syczy, świetnie działają i etykietę można wywalić - POLECAM.
Rekomendowane odpowiedzi