Gozdziu23 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 40 minut temu, Strus napisał: Czy nowa wersja będzie bezpieczna dla dressingu ? Jak z antystatyką ? To dalej APC więc raczej na pewno nie bedzie bezpieczne dla dressingu, to nie interior qd, tylko dalej APC więc raczej wlaściwosci antystatycznych brak
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 10 godzin temu, Strus napisał: Czy nowa wersja będzie bezpieczna dla dressingu ? Jak z antystatyką ? To nie qd ani dressing tylko cleaner. Jego zadanie to wyczyścić powierzchnię i przygotować pod dressing. Jeśli chcesz długotrwałego efektu antystatycznego sięgnij po nasz interior dressing
Strus Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie wiem o czym myślałem pisząc ten post oczywiście że to nadal APC 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 37 minut temu, Strus napisał: Nie wiem o czym myślałem pisząc ten post oczywiście że to nadal APC APC, które nie wymaga wypłukiwania
V1RU$ Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Czy jest duża różnica vs. stara wersja. Pytam bo nie miałem żadnej nigdy. Chcę zamówić u MX Nowicki. Bo wywracającej i wyginającej się butelki ADBL mam chwilowo dość. I sprawdzę Wasz produkt.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 12 godzin temu, V1RU$ napisał: Czy jest duża różnica vs. stara wersja. Pytam bo nie miałem żadnej nigdy. Chcę zamówić u MX Nowicki. Bo wywracającej i wyginającej się butelki ADBL mam chwilowo dość. I sprawdzę Wasz produkt. Robiliśmy ostatnio testy na trasie w studiach, które odwiedziliśmy. Brudny plastikowy element przedzielalismy taśma na pół i używalismy na jednej połowie starej, a na drugiej nowej. Nikt nie potrafił odróżnić która, formuła jest która Podsumowujac w naszej opinii różnica w mocy jest drobna.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 11 godzin temu, V1RU$ napisał: Zamówione. Cena BDB. Z chęcią poznamy Twoją opinię :)
V1RU$ Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Na pewno takową się podzielę. Mega pozytywnie zaskoczył mnie Wasz CleanTech Co Clean Wheel i został na stałe w moim arsenale na zapuszczone fele. 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 10 godzin temu, V1RU$ napisał: Na pewno takową się podzielę. Mega pozytywnie zaskoczył mnie Wasz CleanTech Co Clean Wheel i został na stałe w moim arsenale na zapuszczone fele. Dzięki wielkie za miłe słowo może to Cię skusi do spróbowania innych produktów
V1RU$ Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Godzinę temu, cleantechco napisał: Dzięki wielkie za miłe słowo może to Cię skusi do spróbowania innych produktów Aż się boje bo co wezmę w rękę zostaje na stałe: Citrus Foam też okazała się BDB produktem.
Strus Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 W dniu 21.02.2019 o 09:17, cleantechco napisał: które nie wymaga wypłukiwania No właśnie. Ja tego nie rozumiem tak do końca. Dlaczego APC wypłukiwać a Interior Cleanera nie ? Przecież to też APC tylko w słabszym stężeniu. Jeśli machnę np takie 1:20 ze zwykłego APC to czym taki roztwór będzie się różnił od Clenera (zakładając hipotetycznie że ów cleaner ma taką samą moc) ?
Moderator Domel Opublikowano 2 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Zaczynam zabawę. Na razie w domu bo auta odpicowane. Rozcieńczenie 1:4. Zalecam rękawiczki. Mycie dziecięcych stolików i krzesełek omalowanych 2 letnimi kredkami, farbkami i pisakami. Zero problemów z domyciem. Dodatkowo kozy z nosa - zaoszczędzę wam widoku - na sofie w salonie i kupa innych rzeczy. Po 30 minutowej zabawie jestem bardzo zadowolony. W tej cenie warto go mieć w arsenale. Zalecam mimo wszystko przetarcie wilgotna MF na koniec roboty. #CleanTechCoInsideCleaner
Tomas-sg Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 @Domel o tutaj chciałbym się zapytać @cleantechco jak to jest w końcu z tymi naklejkami o nowej formule. Wojtek pisał że jego jest bez, więc jakie są szanse na odklejenie się jej bądź ominięcie jednej butli przy oklejaniu Jednak uważam zmiana etykiety byłaby najrozsądniejsza. Bo szczerze nie mam pojęcia co kupuję
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Godzinę temu, Tomas22 napisał: @Domel o tutaj chciałbym się zapytać @cleantechco jak to jest w końcu z tymi naklejkami o nowej formule. Wojtek pisał że jego jest bez, więc jakie są szanse na odklejenie się jej bądź ominięcie jednej butli przy oklejaniu Jednak uważam zmiana etykiety byłaby najrozsądniejsza. Bo szczerze nie mam pojęcia co kupuję Nie ma juz dostepnych egzemplarzy ze stara formuła
Tomas-sg Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, cleantechco napisał: Nie ma juz dostepnych egzemplarzy ze stara formuła W żadnym z waszych partnerskich sklepów ? Chodzi mi o to czy w sklepie ktoś po prostu nie zrobi pomyłki
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 10 godzin temu, Tomas22 napisał: W żadnym z waszych partnerskich sklepów ? Chodzi mi o to czy w sklepie ktoś po prostu nie zrobi pomyłki W żadnym
Strus Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Ponawiam pytanie W dniu 2.03.2019 o 07:41, Strus napisał: Ja tego nie rozumiem tak do końca. Dlaczego APC wypłukiwać a Interior Cleanera nie ? Przecież to też APC tylko w słabszym stężeniu. Jeśli machnę np takie 1:20 ze zwykłego APC to czym taki roztwór będzie się różnił od Clenera (zakładając hipotetycznie że ów cleaner ma taką samą moc) ?
Gozdziu23 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 31 minut temu, Strus napisał: Ponawiam pytanie stawiam na inne substancje czynne Panie Ferdku, które może nie potrzebują dodatkowo wody do ich rozpadu całkowitego.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 W dniu 2.03.2019 o 07:41, Strus napisał: No właśnie. Ja tego nie rozumiem tak do końca. Dlaczego APC wypłukiwać a Interior Cleanera nie ? Przecież to też APC tylko w słabszym stężeniu. Jeśli machnę np takie 1:20 ze zwykłego APC to czym taki roztwór będzie się różnił od Clenera (zakładając hipotetycznie że ów cleaner ma taką samą moc) ? To nie jest rozcienczone APC ze zmienionym zapachem i kolorem Inny produkt, którego używasz tak defacto nie wielka ilość żeby przetrzeć wnętrze. Dodatkowo produkt sam odparowuje po przetarciu dlatego nie wymaga wypłukiwania. Przy mocnych zabrudzeniach zalecamy i tak przetrzeć drugi raz wilgotna fibra ale to bardziej żeby zdjąć cały brud (szczegolnie jakieś lepkie lub tłuste plamy) 2 1
V1RU$ Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 W dniu 22.02.2019 o 21:00, cleantechco napisał: Z chęcią poznamy Twoją opinię Na szybko ogarnąłem kilka, rzeczy z warsztatu nic z zakresu detailingowego. Produkt rewelacja! Zapach, wydajność. Fajnie się pieni po wypracowaniu pędzlem, szczotką - akurat lubię jak się pieni. I robi robotę jak trzeba. Nawet na tapicerce radzi sobie BDB jak dedykowany produkt. W sobotę potraktuję nim co nie co, to wsadzę foto. Porównanie mam tylko do ADBL i HADWAO i dla mnie CT lepszy i kapkę mocniejszy. Nie wiem, może to zasługa tej piany którą podczas wypracowania idzie osiągnąć. Ja akurat lubię jak się pieni ! I tym mnie kupił ten produkt ! Mebelki ogrodowe już na sezon wyszykowane. Zamawiam kolejne butelki bo sąsiad też chce. Cóż znowu produkt detailingowy znajdzie zastosowanie w innej branży Słowo kapkę użyte trochę wyżej jest nie na miejscu - powinno być zdecydowanie ! Chyba kupię 5l o ile takie opakowania występują ? 1
D@ViD Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 @cleantechco tak sobie dziś pracowałem waszym Insidem i naszła mnie pewna myśl. Dokladnie chodzi o zapach produktu.... Czy myśleliście nad tym samym produktem, ale jakiś inny zapach. Ta cytryna w Detailingu to juz przeżytek 1
V1RU$ Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 8 godzin temu, david2888 napisał: @cleantechco tak sobie dziś pracowałem waszym Insidem i naszła mnie pewna myśl. Dokladnie chodzi o zapach produktu.... Czy myśleliście nad tym samym produktem, ale jakiś inny zapach. Ta cytryna w Detailingu to juz przeżytek Jestem za. A sam produkt rewela.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 16 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 8 godzin temu, david2888 napisał: @cleantechco tak sobie dziś pracowałem waszym Insidem i naszła mnie pewna myśl. Dokladnie chodzi o zapach produktu.... Czy myśleliście nad tym samym produktem, ale jakiś inny zapach. Ta cytryna w Detailingu to juz przeżytek Nie chcemy zmieniać już zapachu, produkt bardzo dobrze się przyjął i bardzo dobrze się sprzedaje
Moderator Domel Opublikowano 16 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 A jakaś limitowana wersja o innym zapachu ?
Rekomendowane odpowiedzi