Pawel_t11 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Dziś serwis olejowy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 @AudiBlask wypoleruj halogeny bo popiaskowane lekko poza tym sztos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 19 minut temu, dejmian93 napisał(a): Możesz już coś powiedzieć o trwałości Moje Auto Ciekłe Szkło czy nie sprawdzałeś? Nie Jak bedzie czas w tym roku to naloze 50:50 - jak nie to na wiosnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 @piotrek305 wiem , próbowałem je odświeżyć ale tam trzeba z papierkami wjechać grubo. Również plastikami trzeba się jeszcze zająć , wyglądały jak po odżywce od RRC... Może się uda coś zdziałać przed mrozami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 @dejmian93 Ciekłe Szkło ma trwałość trochę gorszą od Neoxala QD. Ja go przelałem do butelki z mini triggerem. Warto go wrzucać aplikatorem z mikrofibry i docierać max po 30 sekundach. Po minucie czekania może być dramat z dotarciem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W końcu po prawie dekadzie zacząłem trochę lizać maszyna swoje cabrio 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W Lagunie zmieniona poduszka silnika (nareszcie nie buczy poniżej 1500obr/min), a Alfa wyszykowana na jutro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 2 godziny temu, ral6014 napisał(a): @dejmian93 Ciekłe Szkło ma trwałość trochę gorszą od Neoxala QD. Ja go przelałem do butelki z mini triggerem. Warto go wrzucać aplikatorem z mikrofibry i docierać max po 30 sekundach. Po minucie czekania może być dramat z dotarciem. Czyli to nie jest taki zwykły QD który można nałożyć i na luzie dotrzeć dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Cześć , Jako że pojawiło się trochę więcej czasu pod koniec tygodnia więc, wypad do rodziców i Woskowanie Stilo, akurat była piękna bezwietrzna pogoda Jako Lsp wpadło fusso w starej wersji w aplikacji na mokro. Środek, odkurzanie + przetarcie plastików UltraCoat czekoladowy. a w weekend u rodziców szykowanie felg zimowych. pod nowe oponki. Efekt końcowy ponieżej 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 @Qlimaxss nie myślałem nad zmianą foteli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Korzystając z okazji wizyty u rodziców, coś tam podziałałem Wleciał szybki one step pastą 3d, mycie Adbl snow Ball, a później Neoxal 737, szyba czolowa Ultra Glaco, wszelkie plastiki Owatrol polytrol, LSP Fusso dark, a po kilku godzinach na wierzch DJ RR dla lepszego połysku opony to Adbl'owe ciasteczko. Niestety praca w pośpiechu i nie wszystko zostało ujęte na zdjęciach, ale pochwalę się efektem końcowym chociaż W sumie to na zdjęciach brak jeszcze "ciasteczka", ale trzeba mi to wybaczyć 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 54 minuty temu, buka napisał(a): @Qlimaxss nie myślałem nad zmianą foteli ? Tak, myślałem. Mam nawet cały fotel kierowcy W identycznym materiale, w komórce u rodziców . Ale nie mam kiedy wyprać. I śmigam z takim. Ale temat jak to się mówi w realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 8 godzin temu, Qlimaxss napisał(a): Tak, myślałem. Mam nawet cały fotel kierowcy W identycznym materiale, w komórce u rodziców . Ale nie mam kiedy wyprać. I śmigam z takim. Ale temat jak to się mówi w realizacji To ja też se kopnę leżącego ... ... drzwi pasażera też byś ogarnął 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Takie tam spontaniczne foto po sobotnim sprzątaniu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 10 godzin temu, xadamx napisał(a): To ja też se kopnę leżącego ... ... drzwi pasażera też byś ogarnął Ale przednie czy tylne? lewe czy prawe?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Ogarnąłem wnętrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 W weekend konkretne ogarnięcie rodzicom furki na zimę i sprawdzenie HBS Nutella Aplikacja i docieranie szło coś dziwnie ciężko ale będzie jeszcze testowany. Zrobione 2 etapy + neoxal primer od @NEOXAL EUROPE (polubiłem go :)) W poniedziałek miałem przyjemność trochę się pobawić przy jednym cacku i chyba warto się pochwalić ... Obiecałem kumplowi że mu ogarnę na mikołajki i zimowanie... Na razie małe sznity... A te "dwa kółka" wyszły tak Jako wisienka na takim klasycznym torcie siadł klasyczny Zymol Glasur 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Robota super ale Harley paskudny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Zimówki żony przygotowane do zimy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Korzystając z wolnego weekendu wyczyściłem I zabezpieczyłem koła w swoim świeżo zakupionym aucie Przy przebiegu 14,5 tys km, felgi wyglądają słabo zewnętrzna strona felg była czyszczona wcześniej bo nie dało się na nie patrzeć Użyłem kwasowy Easy-Wash Alu Cleaner 100 a następnie SG Orange shampoo Po felgach czas na opony ExceDe TAR bez rozcieńczenia Pierwsze podejście: Drugie podejście: Trzecie podejście (wydaje się zbyteczne, piana śnieżnobiała): Po wyschnięciu aplikuje SG B2B Na koniec wosk FK Hi-Temp Gotowe 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Tydzień temu lakier dostał howa saphira a wczoraj skory zostały wyczyszczone i zabezpieczone versigelungiem 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekbossko Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 A ja dziś pierwszy raz użyłem Carpro Wool Mit…co za mistrzostwo! Jestem pod ogromnym wrażeniem jak chłonie ta rękawica, jak sunie po lakierze. NIESAMOWITE! To samo tyczy się wypłukiwania. natomiast martwi mnie jej suszenie. Skoro ma sama wyschnąć wisząc to…będzie trwało wieki… auto opryskane Cleantle Foam, umyte Arctic Shampoo i tyle. Czas pracy 45 min z suszeniem. Na aucie leczy 2 miesięczny Mirro Shine a na nim od 2 tygodni Noxal Coat 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 @janekbossko Musisz bardzo dobrze ja strząsnąć kilka razy po skonczeniu mycia. Wyschnie relatywnie szybko , tylko pamiętaj aby w sezonie nie wieszać jej ns słońcu a zimą obok kaloryfera. Wyczesanie to oczywista sprawa. Moja służy już 6 lat i dalej jest jak nowa. Będziesz zadowolony. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 8 godzin temu, DominiG napisał(a): ExceDe TAR bez rozcieńczenia Trochę mi zajęło zanim domyśliłem się o co chodzi z tym TARem od EXCEDE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 @Tomas-sg faktycznie źle to opisałem, nie przyszło mi do głowy, że środki TAR to zupełnie coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi