paperson Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Bielutomek to akurat jaszczurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @paperson jaszczurka bez nog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, Bielutomek napisał: @paperson jaszczurka bez nog? Tak. Padalec zwyczajny to beznoga jaszczurka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @paperson A ja myslalem ze to zaskroniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, Bielutomek napisał: @paperson A ja myslalem ze to zaskroniec Zaskrońca łatwo poznać, gdyż ma tuż za głową jaskrawe plamki. Mega robota! Fajne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @paperson Czlowiek uczy sie cale zycie Kazalem mu uciekac, niczym moja Lusia (psinka moja) nie wleci do garazu, i nie zacznie sie z nim "bawic" a on, jakby swiadomy moich slow, zaczal uciekac Dzieki dla ciekawostki... wiekszosc elementow, mialo po 40 mikronow powloki lakierniczej A akurat ten czarny japonski "metalik" rysuje sie samym przejazdem z garazu do garazu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misz.czu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @Bielutomek To jest jakieś nieporozumienie. Przypadek? Oboje mamy MK7, a nasze dziołchy VII (mojej już sprzedana, gniła na potęgę). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @misz.czu haha! Dobre. A co do miernika, u mnie były 2x okolice 20mikronow xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Położyłem na Leona nowego letniaka. Padło na Madcow Jamaica Wax. Wosk ma aż 38% białej carnauby, więc jest twardzielem. Pachnie mega! Rumowo-egzotycznymi akcentami Aplikacja w słońcu bezproblemowa. I to za co kocham "letniaki": niesamowite wydobycie ziarna, look, którego nie da żadna powłoka. Efekt bombowy 6 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @paperson Ale KOSA!! Wygląd . Chyba lepiej niż po Pete's 53;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Qlimaxss też mi się tak wydaje. Gloss zauważalnie lepszy. Jedyny minus w porównaniu z Petesem, to "zamoczenie" aplikatora w wosku. Madcow jest mega twardy, zaś Petes jak sam wiesz to prawie masełko. Natomiast zapach jest bardzo przyjemny. Zobaczymy jak z trwałością. Jeśli masz chęć na tego letniaka, to prześlę Ci go na próbę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @paperson Ale efekt wynagradza ta prace ;D . Oj Pete's prościutki w pracy ; D. Dokładnie myślę ze te 1.5 miesiąca potrzyma . W Sumie ale musze chociaż one step zrobić;p bo wstyd będzie pokazać w słoneczku . Ale jak coś się odezwę .Dzięki wielkie za propozycje . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Poszedłem sprawdzić poziom oleju w żonowozie. A ze miałem chwile to ogarnałem na szybko komore. Bez cudów bo pol godziny zabawy z tornadorem, pędzelkiem i fibrą na na koniec motorplast. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @paperson Lo kurła panie toż to sztos jest! Ciekawe jakby ten wosk siadł na moim lakierze, kolorze hah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 18 minut temu, david2888 napisał: @paperson Lo kurła panie toż to sztos jest! Ciekawe jakby ten wosk siadł na moim lakierze, kolorze hah Pewnie również byłaby rzeź niewiniątek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 To panowie nie widzieliście w akcji mad cow candy wax to tylko tak powiem dla smaczku przy niedzieli. Ogólnie szalona krowa to bardzo ciekawa alternatywa A Jamaica widzę, że też fajnie ziarno wyciąga. @paperson kladles go na cleaner fireballa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @damiano2007 dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @kicaj świetna robota, jaki masz tornador? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Gardor napisał: @kicaj świetna robota, jaki masz tornador? A dziękuję. Mam jakiś Ben Bow ze zbiornikiem i metalową końcówką. Taki za nieco ponad 200 zeta, nie pamiętam modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dodałem Archoila AR9100 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nie dziś a wczoraj umyłem Stilo . Na lakierze Mainz Hype ,Oponki Dressing @Funky Witch pichost Wnętrze odkurzone i szybki umyte resztką @Funky Witch Magic Glass upload image host 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 To jest rosso brunello ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @dareme89 Jeśli to do mnie ,to nie, To Bordeaux Old Rose VR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paracelsus444 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zrobiłem z grubsza mycie silnika. Przed: W trakcie: Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Umyty na szybko na bezdotyku i zatankowany do pełna, można nabijać kilometry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi