kursien Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Dziś czyszczenie wnętrza w pomocy ADBL Interior QD oraz FW Yellow Broom. Ale przede wszystkim muszę pochwalić @Funky Witch Gentleman! Super zapach, łatwość pracy, świetny efekt - to co lubię 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Powoli do przodu, lewy bok zrobiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electro69 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Mycie na dwa wiaderka i próba kosmetyków od RRC. Muszę przyznać że ten QD+ daje nawet radę .Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Założyłem sprężyny Eibach Sportline, bo Pro Kit nie dał satysfakcjonującego mnie obniżenia Usiadło niewiele, bo ok 1.5 cm w porównaniu do Pro Kit, ale to już mi wystarczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 @electro69 kurde zazdo A5'tki. Choruje na taką w 5d od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vps Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 30 min parkowania i guano Dobrze że był wosk Funky Witch and Old / lewa strona i maska Prostaff CC Water Gold. Prawa strona, dach, tył Good Stuff Show Detailer Na szybko oprysk z shiny garage pre-wash citrus oil Już mam odjeżdżać i Dlaczego te latające stworzenia lubią czarny lakier ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Odwiedziny teściów i kura również skorzystała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @electro69 Nie wiem jak ta wersja ale poprzednia mam i zapach mega, spryskalem wczoraj do osuszenia auta a pozniej unoszacy sie zapach w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @krzychu2805 dalej koza U mnie na pro kicie niżej siedzi, zależy od auta i rozmiaru felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @dementor hahah, i tak jest ok 45 mm niżej niż seria, więc pomyśl jaka wtedy była koza Tak już zostanie, bo miska niebezpiecznie się zbliża do asfaltu a nie chcę zrobić z auta kaleki. Kupię jeszcze w przyszłym sezonie jakieś amortyzatory Koni i będzie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPZ Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @krzychu2805 ładnie usiadł. U mnie nie wygląda to najlepiej. Przód pro kit + kyb ultra sr, tył ori gti (musiałem powrócić do serii bo nie dało się jeździć - mam tuleje poliuretanowe). Żeby nie robić off topu wrzucam zdjęcie z wczorajszego mycia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @JPZ to mnie się bardzo komfortowo jeździło na Pro Kit, ale w zawieszeniu mam standardowe gumy. Na tych Sportline jest trochę gorzej, jednak bez tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 @krzychu2805 Żeby springi dobrze siadły trzeba minimum 1000km także efekt zapewne będzie "lepszy" . Uważaj na felgi i zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 @MarBi muszę też uważać na osłonę pod silnikiem i miskę olejową Moje poprzednie sprężyny nie siadły wraz z przybywaniem kilometrów, ale różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Ja miałem do Ibizy mojej co prawda 1.4 i 2002 rok także stara dupa xD ale kurde nauczyłem się podjeżdżac zderzakiem nad krawężnik i nie dotyka hokej, a jak założę i się zapomnę to urwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Upały ustały to popełniłem drugie podejście do korekty Koch h8 na niebieskim nacie wyciął większe skazy na lakierze z którymi UC sobie nie poradził po poprzednim one stepie a potem wleciał Koch m2.01 na czarnym i żółtym nacie. Teraz już wiem że będę musiał się zaopatrzyć w latarkę do inspekcji z prawdziwego zdarzenia... Na koniec wysmalcowałem Petesem Tyłek częściowo oklejony folią piano black, shadow line in progress 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 To i ja przedstawię obiekt swoich testów, co prawda ostatnio nić grubszego się nie działo, ale bardzo dobrze pasuje do wyżej wspomnianego tematu ostrożnej jazdy Niektórzy z was pewnie znają moje auto, ponieważ przewija się po różnych forach, może i tu komuś si.ę spodoba. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Chochlik437 piękny Miniak,ostatnio miałem możliwość pojeździć Copperem S 182 km.i zakochałem sie w tym jak to sie prowadzi i jedzie. Długo go masz? Automat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Patryykk A dziękuje, oj tak jazda Mini przysparza banana na twarzy, prowadzenie jak gokart czy pierdzenie z wydechu Stosunkowo nie długo bo ponad pół roku, manualna skrzynia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 @MarBi nie mogę się zdecydować czy mi się podoba czy nie. Na pewno wygląda oryginalnie. Ps. Zerknij która to strona w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Wczoraj peugeot z zewnątrz, a dziś combo pod maską. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Po tygodniu walki fura gotowa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Po tygodniu walki fura gotowaI jak to na białym, efektu prawie nie widać Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 I jak to na białym, efektu prawie nie widać Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaWiadomo, że kolor mało detailingowy ale ja jestem zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 @peciu No i o to w tym chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi