Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 42 minuty temu, Tomas22 napisał: @PROPER niech się kurzy... Nie kumam w czym problem lepsze to niż Loteriada z pokrowcami oj tam oj tam ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Niby tak , to troche taki kaprys już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @PROPER kup prześcieradło i będzie git , tak na szybko wymysliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Po zdjęciu takiego pokrowca pewnie trzeba by było finish robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To już lepiej w starym stylu. Kocyki jakieś i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 http://www.pokrowce.com.pl tutaj mają pokrowce kegel-blazusiak, bardzo fajne jakościowo, dobrze dopasowane i w kilku seriach gramatury(grubszy będzie droższy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 17 godzin temu, Domel napisał: oj tam oj tam ..... Wyobraź sobie detailera który spędził xx godzin przy korekcie lakieru ( jeszcze do tego może to była pierwsza korekta w życiu ) zakładającego pokrowiec na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 W dniu 3.12.2018 o 06:49, jelinski17 napisał: http://www.pokrowce.com.pl tutaj mają pokrowce kegel-blazusiak, bardzo fajne jakościowo, dobrze dopasowane i w kilku seriach gramatury(grubszy będzie droższy ) Dzięki, pewnie coś wybiorę. W dniu 3.12.2018 o 10:02, Tomas22 napisał: Wyobraź sobie detailera który spędził xx godzin przy korekcie lakieru ( jeszcze do tego może to była pierwsza korekta w życiu ) zakładającego pokrowiec na auto Auto na wiosnę i tak idzie pod finish bo jakieś swirle się pojawiły tu i tam. Ja obok czasem coś dłubię, a do tego kot lubi łazić wszędzie tam gdzie nie powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 i dzisiaj i wczoraj czynności związane z przygotowaniem Clio do snu zimowego wpadło wszystko zgodnie ze sztuką odnośnie wnętrza jak i z zewnątrz pokrótce auto odkurzone, plastiki we wnętrzu na "oliwione", z zewnątrz umyte i położony został SSW przy okazji umyłem felgi, zostanie mi tylko nałożyć dressing jak wyschną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 @ludwik93 faktycznie leży jak do snu. Nie zapytam po co zimówki do auta, co ma nie jeździć zimą, bo swego czasu e30 też zimą w garażu ale zimowe koła założone co by BBSów nie używać gdy raz na jakiś czas w mroźny suchy słoneczny dzień auto wyjeżdżało przegonić pajęczyny z wydechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 3.12.2018 o 10:02, Tomas22 napisał: Wyobraź sobie detailera który spędził xx godzin przy korekcie lakieru ( jeszcze do tego może to była pierwsza korekta w życiu ) zakładającego pokrowiec na auto Nie tylko sobie wyobrażam,ale często widzę,kiedy samochód przykryty, czeka na odbiór przez klienta. Panowie. Nie mówiimy o plandekach Mówimy o specjalistycznych pokrowcach na samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Odkurzanie sluzbówki plus interior Cleaner ADBL. Na to dressing Shiny Garage. Na dywaniki wleciał Wow LE.☺. W piątek mycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Co prawda nie dzisiaj ale wczoraj . Aktywna piana z szamponu Mequirsa , potem bezdotykowe mycie ciśnieniowo. Wytarcie przedniej szyby .......... Auto dalej sobie stoi pod chmurką i niestety taki będzie jego żywot długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Korzystając z wolnego dnia i plusowych temperatur wypieściłem moją Divę 2 wiadra z Gyeon Bathe, Prickbort, IronX, Adbl Sponge. Na lakier wpadł Sonax Spray+seal bo czas już gonił. Środek odkurzony, gumowe dywaniki potraktowane Koch GUF, szyby wymyte Invisible Glass, wyglinkowane i odłuszczone Gyeon Prep , po wszystkim nałożyłem 2 warstwy Angelwax H2O. Skóry wyczyszczone zestawem od SV. Na koniec założyłem se haka i pojechałem na przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jak coś działasz przy aucie przypominają mi się stare, dobre czasy pkp forum i twoje zabawy z 6n-ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 godziny temu, turzol napisał: Divę co tym hakiem ciągniesz ? btw. za je super miejscówka garażowa z zadaszeniem i wylewka betonowa - bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Godzinę temu, tazman napisał: Jak coś działasz przy aucie przypominają mi się stare, dobre czasy pkp forum i twoje zabawy z 6n-ką no siema Zaiste na pkp mody były zacne, nie zapomnę ich nigdy Teraz już mi już przeszło, nie mam takiego parcia, a z drugiej strony w divie nie za bardzo jest co modzić. @Domel hak założyłem do przeglądu, bo myślałem że jest wymagany do przeglądu jeśli jest wbity w dowód Diagnosta się uśmiechnął pod nosem, a ja w sumie go nie chowam bo może się jeszcze zimą przydać. Miejscówka niby fajna, ale można coś podziałać tylko w porze zimowej lub wczesną wiosną. W cieplejsze dni jest tam +15stC względem temp zewn. Latem jest prze.... Generalnie chętnie bym się zamienił z kimś na inny garaż z dostępem do wody co też chyba uczynię w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zamontowałem w aucie licznik Sport Edition. Efekt świetny szczególnie w połączeniu z dekorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wymieniłem filtru kabinowe oraz przy okazji udrożniłem odpływy - po roku jazdy w Krakowie filtr wygląda naprawdę źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 @vangsta wygląda jak w każdym aucie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 @vangsta z tego co mi się wydaje miałeś wcześniej założone filtry węglowe? dlatego wyglądają aż tak czarne w porównaniu z nowymi zwykłymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Profanacja. Zwykły papierowy filtr bez węgla.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Michał82 zgadza się - mam na myśli głównie ilość pyłu/innego brudu w filtrze - nie na darmo się mówi że powietrze w Krakowie jest ok jak je dobrze wcześniej pogryziesz @lukasz_byd - dobrze ze zrobiłem przegląd 2 miesiace temu, w innym wypadku pewnie nie przepusciliby auta co ciekawe, serwis Peugeot również oferuje prosty, papierowy filtr (Purflux). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_BLN Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W zeszłym tygodniu zaliczyłem swoje pierwsze pranie foteli, które chyba nigdy nie były prane. Pogody najlepszej nie miałem, było lekko na plusie, co nie zmienia faktu, że szło sie rozgrzać podczas pracy. Nie wyszło to najlepiej, więc na wiosnę czeka mnie powtórka. Mam nadzieje, że za drugim razem wyjdzie mi lepiej. Oglądałem filmy z prania, czytałem Wasze relacje. Jak widać teoria to jedno, ale praktyki też trzeba nabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ogarnąłem fotele i kanapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi