Arkeolowy Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Sonax ma dedykowany środek do usuwania lotnej rdzy jak adbl, wheel cleaner to wheel cleaner. Flugrost entferner jest właśnie do lotnej rdzy.
Fredi88 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 FlugrostEntferner to produkt jak vampire czy ironx.
Bliźniak Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Ciekawy ten Sonax muszę spróbować, do Katowic nie chce mi się ganiać , ale chyba widziałem go kiedyś na BP.
Michał126 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 FlugrostEntferner to produkt jak vampire czy ironxWheel cleaner porownac mozna do wheel warrior od adbl. On nie krwawi. Xtreme do felg nie krwawi? To mnie chyba na oczy padło
Fitte Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Szybkie 50/50 d-tox vs. vampir liquid Po spryskaniu obydwóch (vampir był jako pierwszy, różnica około 20 sekund) Po około 3,5 minuty Tutaj po około 6-7 minutach, testowo :-) Felga czysta Felga mokra- zmieniamy strony, vampirem było biednie resztkami D-TOX -> Vampir Liquid Vampir Liquid -> D-TOX D-TOX racji konsystencji dłużej działa i wolniej zasycha. Obydwa domyły felgę bezdotykowo. Wnioski wyciągnijcie sami ;-)
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Po testach D-toxa stwierdzam ze kupie litrowke bo fajnie mi sie z nim pracowało
Qlimaxss Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Akurat kończy mi się Vampire . To idealny moment na spróbowania D -toxsa.
Michał126 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Masz rację pochrzaniłem... Swoją drogą, jest to niegłupi deironizer, który może krwawieniem nie powala, ale jest skuteczny i wydajny przez płynną konsystencję i porządny atomizer. Ja wolę Sonaxa od Tugi. Wrażenia zapachowe u tych dwojga są podobne, czym z kolei ex aequo biją na głowę Rotona i Vampira. Nie ma sensownego testu Sonaxa Xtreme na forum - może kiedyś się pokuszę, zyskując znowu deironizer referencyjny, którym w sumie D-Tox mógłby być, po dobrym przyjęciu w tym wątku.
integrale Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Shiny Garage D-Tox mimo że dedykowany głównie do lakieru, to na felgach też robi robotę Produkt doskonale się rozpyla równomierną mgiełką, przez co osiada na dużej powierzchni. Szybko wchodzi w reakcję, nawet w wysokiej temperaturze ma wydłużony czas działania, a tym samym nie zasycha przedwcześnie, pozwalając na dokładniejszą pracę. Do tego porządna butelka z normalną, naklejaną, nieobkręcającą się etykietą i profi atomizer - mocno na plus. Niedługo wrzucę kolejny test z mycia felg zabezpieczonych ceramiką, a tymczasem łapcie to:
Arkeolowy Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 5l baniaczek wpada na rejony tuga pozmieniała coś w składzie, a adbl zapach+śmierdzące jajo = mieszanka wybuchowa. Wielki come back shiny
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Tez czekam az pokończe dotychczasowe srodki i zamawiam D-Toxa . Bardzo mi przypadl do gustu
Pawel_t11 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Fitte[/ref], Twoje 4 zdjęcie dla mnie mówi wszystko, nieźle siedzi D-Tox. SG tym razem się bardzo dobrze spisało z tego co widzę.
Fitte Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Pawel_t11[/ref], to sprawka lekko żelowej konsystencji. Długo siedzi i wydaje mi się, że mniej zasycha od Liquida.
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 A co do konsystencji to jak sobie radzi z nią atomizer. ? Trochę przykro słuchać niektóre opinie o SG na forum
Fitte Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 [ref]Tomas22[/ref], pryska trochę inaczej niz ADBL, przez konsystencje takim troszkę rozpryśniętym strumieniem ale jest naprawde łatwo pokryć felgę ;-) nie jest to taki typowy siur
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Atomizer ma regulacje psikania ja ustawilem ze mimo lekko zelowej konsystencji robilo mi taka jakby mgiełke
Gold_Car Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Iron off 1000ml średnio kosztuje 70 zł a D-Tox 1000ml 39 zł. Ciekawe bo wszedłem na shinygarage.pl i chciałem porównać opisy D-toxa z iron off ale nie mogłem znaleźć iron off czy to znaczy że D-tox go zastąpił? Szukam środka do lakieru miałem kupić adbl vampire liquid bo dzisiaj pojawiły się opakowania 1000ml . Ale D-Tox to ciekawy produkt lepszy atomizer lekko żelowa konsystencja przez co dłużej leży-reaguje . Ale adbl to sprawdzony środek i bezpieczny dla lakieru auta i lamp plastików co już mnóstwo ludzi sprawdziło. Wiecie coś na temat iron off v4 czy D-Tox go zastąpił i jakie są różnice? oprucz ceny Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Pawel_t11 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 713288 Trochę przykro słuchać niektóre opinie o SG na forum Fala krytyki i to nie mała zaczęła się (przynajmniej ja to tak odebrałem) od chwili gdy SG zniknął z działu dystrybutorzy. Nagle wszystko co SG było beee. Cena ich kosmetyków zawsze była dobra.
KapselK Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Największego minusa SG u mnie zarobiło za QDS, który mi się popsuł, zgłosiłem to do SG przez facebooka, była gadka szmatka, wysłałem zdjęcia, mówili, że wymienią, podałem im swój adres a produktu jak nie ma, tak nie ma. Pisałem w tej sprawie ale zostałem olany i odpuściłem temat. QDS poszedł w kanał a butelkę po nim wymyłem i zastąpiłem QW od ADBL.
Tomas-sg Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Atomizer ma regulacje psikania ja ustawilem ze mimo lekko zelowej konsystencji robilo mi taka jakby mgiełke Chodziło mi bardziej o to jak sam atomizer pracuje Kiedyś używałem coś o podobnej konsystencji i atomizer nie nadazal po prostu wracal do swojej pozycji bardzo powoli. A jak jest z tym ? Pracuje płynnie ?
KUBA46 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Iron off 1000ml średnio kosztuje 70 zł a D-Tox 1000ml 39 zł. Ciekawe bo wszedłem na shinygarage.pl i chciałem porównać opisy D-toxa z iron off ale nie mogłem znaleźć iron off czy to znaczy że D-tox go zastąpił? Szukam środka do lakieru miałem kupić adbl vampire liquid bo dzisiaj pojawiły się opakowania 1000ml . Ale D-Tox to ciekawy produkt lepszy atomizer lekko żelowa konsystencja przez co dłużej leży-reaguje . Ale adbl to sprawdzony środek i bezpieczny dla lakieru auta i lamp plastików co już mnóstwo ludzi sprawdziło. Wiecie coś na temat iron off v4 czy D-Tox go zastąpił i jakie są różnice? oprucz ceny Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Zamiast Iron Off-a są teraz 2 środki, znany Monster Wheel Cleaner+(do felg) i D-tox(do lakieru). Jak widać d-toxa można stosować zamiennie. Dodane po 1 minucie 51 sekundach: Największego minusa SG u mnie zarobiło za QDS, który mi się popsuł, zgłosiłem to do SG przez facebooka, była gadka szmatka, wysłałem zdjęcia, mówili, że wymienią, podałem im swój adres a produktu jak nie ma, tak nie ma. Pisałem w tej sprawie ale zostałem olany i odpuściłem temat. QDS poszedł w kanał a butelkę po nim wymyłem i zastąpiłem QW od ADBL. Wiem z doświadczenia, że wymieniają "zepsute" środki pod warunkiem, że wyślesz im ten wadliwy.
KapselK Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 713373 Wiem z doświadczenia, że wymieniają "zepsute" środki pod warunkiem, że wyślesz im ten wadliwy. To dziwne, bo pytałem czy wysłać im QDS żeby zobaczyli co się z nim stało to nie chcieli.
Rekomendowane odpowiedzi