Fitte Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opis producenta: Nowa wersja naszego BESTSELLERA w dużo mocniejszej wersji SHINE! Black Mamba Shine posiada wszystkie właściwości klasycznej Black Mamby. Łatwość aplikacji, wydajność, silne właściwości hydrofobowe. Aplikacja na mokrą oponę? Żaden problem Black Mamba Shine poradzi sobie również w takich warunkach. Lubicie efekt mokrych opon? Zdecydowanie produkt przypadnie Wam do gustu. Mocny czarny kolor i duża trwałość to cechy Black Mamby Shine! Sposób użycia: 1. Produkt aplikuj na czystą oponę 2. Black Mambę Shine można aplikować na sucha jak i na mokrą oponę ( do aplikacji używaj aplikatora do opon ) 3. Dokładnie pokryj oponę Cena 39,90zł Nie wypada aplikować dressingu na brudną oponę więc chop na myjkę Opona Continentala z 2012r. dostała sporą dawką ExceDe Tire & Rubber cleaner w koncentracie W celu osuszania podjechałem pod dom i mamy czystą i suchą oponkę Black Mambe Shine postanowiłem porównać z mistrzem połysku jakim jest Meguiar's Endurance Na pierwszy rzut mamba, 3 psiknięcia na aplikator kostkę A tutaj żelowy kolega Endurance Z podekscytowania nie zrobiłem zdjęć z smarowania Taśma bye bye A tutaj kilka fotek mamba solo Podsumowanie: Mamba Shine pachnie jak poprzednia wersja, aplikuje się bajecznie prosto Butle jak zwykle profi, nic sie nie leje, nic nie wciąga a atomizer daje fajną mgiełkę. Z plusów na pewno aplikacja na mokrą oponę, nic się nie zmieniło w stosunku do zwykłej W moim odczuciu efekt to lekki połysk, nie jest tak intenstywny jak w przypadku Endurance, który daje efekt mocnego januszowego plaka Krople są bajeczne, niestety z pospiechu nie zrobiłem nowych zdjeć Nadrobię, obiecuję
Piotrek Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dobry test Są gusta i guściki, ale według mnie jak na wersje Shine trochę za mało się błyszczy Odkąd mam niższy profil na nowo polubiłem się z mocnym Endurancowym połyskiem, czasem nawet dwie warstwy nakładam.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 [ref]Fitte[/ref], Mateusz wielkie dzięki za porównanie! Tak w woli wyjaśnienia, Mamba Shine nigdy przez nas nie byla porównywana z żadnym innym produktem, jedynie z klasyczna Black Mamba. Cel byl prosty, mocniejszy efekt od prekursora. Black Mamba Shine nie miał to byc najbardziej błyszczący dressing na rynku Szkoda , że Mateusz nie masz klasycznej Mamby wtedy bylo by najlepiej widać to różnicę. My czekamy na resztę testerów
Arkeolowy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Porównam z ADBL,Endurance,zwykłą mambą i zobaczę czy coś jeszcze mam do opon jak tylko minie angina..
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], Zdrówka
Moderator Domel Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zabezpieczyłem dziś zimówki. Od siebie mogę dodać że opony detailingowane i dressingowane regularnie i dobrze przygotowane pod dressing - Mamba Shine szybko i sprawnie wypełnia. Aczkolwiek jeśli opona nigdy nie była dressingowana ale również dobrze przygotowana pod ten pierwszy w jej życiu dressing, miałem wrażenie jakby Shine miała problem z wchłonięciem. Ale wiąże to raczej z jakością i wiekiem gumy. Taka guma potrzebuje x2 wiecej przejazdów żeby Mamba sie dobrze wchłonęła i zaimpregnowała powierzchnię. Pamiętam pierwszą Mambę z zeszłego sezonu - świetny produkt. Wkrótce porównam Shine ze "zwykła" zobaczymy jak trwałość.
Fitte Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Kropelki lewo Endurance, prawa Mamba Shine Te po prawej jakieś takie ładniejsze A tutaj taki mały bonusik, mamba pięknie siada na plastiki
keza Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zabezpieczyłem dziś zimówki. Od siebie mogę dodać że opony detailingowane i dressingowane regularnie i dobrze przygotowane pod dressing - Mamba Shine szybko i sprawnie wypełnia. Aczkolwiek jeśli opona nigdy nie była dressingowana ale również dobrze przygotowana pod ten pierwszy w jej życiu dressing, miałem wrażenie jakby Shine miała problem z wchłonięciem. Ale wiąże to raczej z jakością i wiekiem gumy. Taka guma potrzebuje x2 wiecej przejazdów żeby Mamba sie dobrze wchłonęła i zaimpregnowała powierzchnię. Pamiętam pierwszą Mambę z zeszłego sezonu - świetny produkt. Wkrótce porównam Shine ze "zwykła" zobaczymy jak trwałość. Domel potwierdzam Twoją tezę, że opona bez jakiegokolwiek dresingu wymaga więcej środka żeby uzyskać właściwy efekt. Przekonałem się sam kiedy ogarniałem nowo zakupione opony Hankook i na nie poleciał Endurance. W najbliższym czasie zobaczę jak będzie po następnej aplikacji. Co do Black Mamba Shine chętnie zakupie i przetestuje.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 [ref]Domel[/ref], No to czekamy na Twoja opinię z niecierpliwością A sam efekt po pierwszym użyciu jak ocenisz? [ref]Fitte[/ref], Dzięki! To kolejna różnica pomiedzy klasyczną Black Mambą a Shine. Shine zdecydowanie lepiej radzi sobie na plastikach zewnętrznych niż klasyczna
Gesiu_15 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 [ref=#000033]Good Stuff[/ref], jak poprawi się pogoda to zrobię porównanie Shine mamba vs Black mamba
Moderator Domel Opublikowano 1 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 707409 A sam efekt po pierwszym użyciu jak ocenisz? Efekt po pierwszym użyciu jest super. Taki jak lubię. Ale muszę zrobić 50/50 z pierwszą Mambą na dniach i sprawdzić jaka jest różnica. Ewentualnie mogę dla was porównać z innymi dressingami które mam link.
Ipkol Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Ewentualnie mogę dla was porównać z innymi dressingami które mam link. Wiesz co, ja będę robił porównanie Shine'a m.in. z Nielsenem, także możesz ze swojej kolekcji wybrać coś innego : )
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 707409 A sam efekt po pierwszym użyciu jak ocenisz? Efekt po pierwszym użyciu jest super. Taki jak lubię. Ale muszę zrobić 50/50 z pierwszą Mambą na dniach i sprawdzić jaka jest różnica. Ewentualnie mogę dla was porównać z innymi dressingami które mam link. Wybierz jak uważasz Ewentualnie mogę dla was porównać z innymi dressingami które mam link. Wiesz co, ja będę robił porównanie Shine'a m.in. z Nielsenem, także możesz ze swojej kolekcji wybrać coś innego : ) Czekamy na porównania
Arkeolowy Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Pierw ogarnąłem felunek 04-06 potem opona była traktowana APC, Tire and rubber od Excede i vampirowana i na to poleciała mamba i megs. Megs Mamba Podsumowanie: Trochę światło może przekłamuje, ale efekt jak dla mnie mega. Uwielbiam wizys mokrej opony przy niskich profilach. Bardzo zbliżony wygląd w moim przypadku do megsa endurance, który był moim liderem przez dłuższy czas. Mamba wygrywa jednak tym, że wolę dressingi w formie cieczy - super się aplikuje na pędzelek 3 ruchy i opona gotowa. Megs jest w formie żelu i tutaj już trzeba aplikatorem się pobawić.. Tutaj mamba po tygodniu aplikacji + te plastiki dolne były mega jałowe bym powiedział, że białe, a mamba świetnie je zregenerowała.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], Dzięki wielkie za Twoją recenzję Bombowo ,że produkt przypadł do gustu
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Moja króciutka recenzja - bez testów i porównania z innymi produktami jeszcze - czasu brak na wszystko... Proszę nie patrzeć na stan felg - to już nie ma znaczenia. Opony zimowe przygotowane ADBL Tire. Niestety po dwóch psikach atomizer zdechł Zostaje w takiej pozycji zamiast mam jeszcze inne produkty z tymi samymi atomizerami - mam nadzieje ze to pojedynczy przypadek A reszta fotek tutaj: Na razie mogę tylko powiedzieć: + Banalna aplikacja + Równomierny blask/błysk - przy aplikacji pędzlem. + Produkt bardzo łatwo wnika w gumę i równomiernie sie rozprowadza bez potrzeby wielokrotnej re aplikacji i bez wyschniętych jaśniejszych plam. + Widać i czuć że produkt dobrze współgra nawet ze starym ogumieniem. - fatalny atomizer
Fitte Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 [ref]Domel[/ref], dziwi mnie fakt białego atomizera. Stare białe inne mają inny kształt natomiast takie jak Ty masz są czarne i nie narzekam Biały mi się dzisiaj własnie rozleciał ale z funkiego
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 To nie nasz atomizer, sklep dodał zły. Odezwij się do nas na PW wyślemy oryginalny
DZIADZIA Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 zdjęcia tak pokazują, czy rzeczywiście się tak błyszczy jak po plaku
zdrowy_zab Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Dostałem taki sam atomizer, niestety również po kilku psiknieciach został w takiej pozycji jak na zdjęciu wyżej.
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 709294 zdjęcia tak pokazują, czy rzeczywiście się tak błyszczy jak po plaku nie rozumiem, to pokazują czy nie? zrobić inne ? No niestety ta suszarka dupy nie urywa Wyblakłe te fotki Jak będę robić porównania wkrótce - o ile wreszcie wiosna przyjdzie - zrobię innym aparatem - szczególnie ze zwykłą mambą. Nie mniej jednak na żywo wygląda to lepiej. I produkt jest w moim typie. Dodane po 1 minucie 55 sekundach: 709286 Biały mi się dzisiaj własnie rozleciał ale z funkiego Mamby zamawiałem z Funky - pewnie dla tego. Zaraz sprawdzę je wszystkie.
Alfa47 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 [ref]Domel[/ref], Chyba chodzi o to czy NAPRAWDĘ tak się błyszczą, bo kolega nie dowierza pewnie, że taki efekt... Ps. Jak skończy się mój ADBL, to chyba zamawiam te mambę... !!!
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 709291 To nie nasz atomizer, sklep dodał zły. Odezwij się do nas na PW wyślemy oryginalny btw. który jest wasz a który Funky ? Ten z bardziej owalną rączką? Wysłałem PW. 709299 Domel, Chyba chodzi o to czy NAPRAWDĘ tak się błyszczą, bo kolega nie dowierza pewnie, że taki efekt... No racja - do dupy te fotki Szkoda waszego czasu Panowie, sorki Ale obiecuję poprawę
DZIADZIA Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 709299 Chyba chodzi o to czy NAPRAWDĘ tak się błyszczą, bo kolega nie dowierza pewnie, że taki efekt... niestety kojarzy mi się to z plakiem i to nie mój klimat 709298 nie rozumiem, to pokazują czy nie? zrobić inne pokazują, że się błyszczy i zastanawiam się czy to wina fotek, czy tak jest w rzeczywistości... ładnie kryje, ale jak jest taki błysk to dressing nie dla mnie
d3bian Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 a ja musze zamówić i zobaczyć jak będzie u mnie. @domel nie świruj zdjęcia sa ok
Rekomendowane odpowiedzi