KubaCK Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dodo suprnatural pieni jak głupi. a dodo born to be mild nie pieni się prawie w ogóle A ja nie nawidzę jak się nie pieni - za to ładnie pachnie ? yy ? Born to be mild jest bardzo pieniącym się szamponem wiec jestem w szoku ? hmm - to może ja dostałem trefny Prawie w ogóle się nie pieni ...
SIL Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wełna? Będzie Ja mam z długim włosem, takie straszydło "Rękawica wykonana z ultra miękkiej naturalnej wełny" Trzeba będzie chyba przetestować jej działanie. Wyglądania fajnie i wzbudza zaufanie. Znalazłem jeszcze jedną rękawice do mycia firmy KAJA za 9zł. Może ktoś już testował? Wysłałem zapytanie do sprzedającego z czego jest wykonana.
przemas22 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mam wkońcu gąbkę Zymola mimo , że firma zacna to mam obawy co do bezpieczeństwa mycia. Samo mycie mi akurat przypadło do gustu. Pochłania duzo piany jest miękka mozna domyć w zakamarkach. Ale mam obawy co do zanieczyszczeń które jednak nie wypłukują się tak łatwo jak w rękawicy. Wchodzą w gabkę i cięzko je wypłukać
Świeży Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ja używam rękawicy Megs'a.Od czasu gdy przerzuciłem się z gąbki na konkretny produkt,moje życie zmieniło się nie do poznania
przemas22 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Znalazłem ciekawe poównanie gabki i rękawic. Trzeba się rejestrowac lub próbowac na te dane nick kosmetykaaut hasło 123456 Klik
SIL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czy rękawica do mycia wykonana 100% z poliesteru będzie dobrym rozwiązaniem do mycia auta?
kuflik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czy rękawica do mycia wykonana 100% z poliesteru będzie dobrym rozwiązaniem do mycia auta? daj zdjęcie:)
SIL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 oto i ona. Jest także kilka postów wyżej. Firma "Kaja"
Administrator CleanerFreak Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W porównaniu z rękawicą Meguiar's "jak dzień i noc". Lepiej dołożyć troszkę pieniążków i kupić coś porządnego, tak aby bród lepiej zchodził z lakieru.
sebcio Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 co lepsze do mycia Duragloss czy Nielsen ? Nielsen bardziej uniwersalny chyba natomiast do karoserii chyba lepszy Duragloss
glubicki Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 polecam tak jak CleanerFreak rekawice Meguiarsa. mi sie osobiscie bardzo dobrze nia myje, latwo ja odprac, wszystko wyczuwalne podczas mycia.
Gość Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Wczoraj w markecie Real w dziale z mopami przypadkowo trafiłem na taką rękawice: Cena - 6,90 Jakość - taka jak rękawica Nigrina, do tego jest większa Z tyłu ma strukturę zwykłej MF, niezłej jakości: http://www.okazjaaa.pl/pub/prod/800/po2 ... 905486.jpg Kupiłem dwie sztuki, idealnie nadadzą się do mycia miejsc, gdzie rękawicy Megsa żal uzywać
Gość Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Dokładnie te części auta miałem na myśli
Administrator Evo Opublikowano 1 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Jeszcze progi i zderzaki od dołu warto.
przemas22 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Do mojej kolekcji prócz rękawicy Sonusa i Zymol sponge dołączył washpudel Swissvax. I okazało się , że to jest tym czego szukałem. Zymol niestety dla mnie okazał się niewypałem. Co do pudla to jest bardzo chłonny, ma jasny kolor, dobrze leży w dłoni. Niestety martwi mnie jedna sprawa gubi włoski. I stąd pytanie czy to po prostu przejdzie myłem nim dopiero drugi raz czy coś z nim nie tak. Dodam , że płukany po myciu tylko ręcznie e letniej wodzie
dkk Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zymol niestety dla mnie okazał się niewypałem a ja chciałem ją kupić, jak na razie mam gąbkę z mikrofibry z Tesco za 10zł i jest całkiem całkiem, ale jak już skoryguję lakier to chyba zdecyduje się na żółto-szarą rękawicę od Chemical Guys
fonnes Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 to chyba zdecyduje się na żółto-szarą rękawicę od Chemical Guys Mi ona przypasowała. Użyłem jej dopiero raz, ale lepiej mi się nią myje niż rękawicą Megs'a. Ma dobry ściągacz i nie ma tendencji do zsuwania się z dłoni co dzieje się z megsową.
malkolm Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Ma dobry ściągacz i nie ma tendencji do zsuwania się z dłoni co dzieje się z megsową. ja mam megsową już dość długo, prana w pralce i gumka tylko troszkę się rozszerzyła, na początku mnie wkurzało to że była bardzo ciasna, teraz jest ok, może masz za małe dłonie
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Osobiście używam rękawicy Megsa, a do miejsc takich jak nadkola, progi i koła używam tego samego co przedstawił kolega dydas
wierzba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 która z przez was używanych rękawic ma dobry ściągacz do ręki ?
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zapytam tu, bo w krótkim pytaniu nie dostałem odpowiedzi. Co lepsze Eurow Sheepskin Mitt czy Megs Wash Mitt? Wiem, że dużo ludzi na forum używa megsa, ale chyba bardziej myślę o Eurow. Jakie jest wasze zdanie?
Administrator Evo Opublikowano 14 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja używam EuroWa i jestem średnio zadowolony. Myje super i jest bardzo bezpieczna, ale mi się zwyczajnie rozwala i pruje.
Puch Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wczoraj w markecie Real w dziale z mopami przypadkowo trafiłem na taką rękawice:Obrazek Cena - 6,90 Jakość - taka jak rękawica Nigrina, do tego jest większa Z tyłu ma strukturę zwykłej MF, niezłej jakości: Kupiłem dwie sztuki, idealnie nadadzą się do mycia miejsc, gdzie rękawicy Megsa żal uzywać A czemu taka nie nadaje sie do mycia karoserii, a raczej do nadkoli, itp. polecacie ? Przejrzałem cały wątek, ale bez jednoznacznej odpowiedzi. Takie "zbite" gąbki z MF lepiej działają ?
Marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nadaje się jak najbardziej. ja używam jej do mycia dolnych partii nadwozia,felg.
Rekomendowane odpowiedzi