Qlimaxss Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ooo Przypomniałeś mi ty postem że muszę kartę w kalendarzu przerzucić . Ta z tyłu litrowa butla to ADBL Black Water?? . Co to za gąbkowe aplikatory te niebieskie?/
czyzu6491 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Litrowe to tar and glue remover a niebieskie to mikrofibry soft wipe od gyeon'a
Qlimaxss Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzięki.Sprawdzę w wolnej chwili
Piotrek Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 Wczoraj przy schodkach nad Wisłą przyłapałem zaparkowaną, rzuca się w oczy
czyzu6491 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2018 coś kojarzyłem te włoskie ramki na rejestracje ale koleżanka wypadek miała, mała panika a sprawca porzucił auto i uciekł
czyzu6491 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mały update Z powodu braku czasu niewiele sie tu działo bynajmniej nie oznacza to, że przy aucie prace staneły Poniżej kilka zdjęć z efektów powłoki i drobnych modyfikacji Pojawił się również długo wyczekiwany porządny wydech co zdecydowanie poprawiło wygląd oraz komfort w trakcie jazdy
KUBAS_95 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Śliczna ta Toyotka, bardzo mi się podoba Corolla w tej budzie. Super robota, oby większość aut z dawnych lat była w takiej kondycji jak Twoja
sparco0 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Komorowy czy przelotowy ten OEM look? Dobrze całość się prezentuje. Końcówka 3"?
czyzu6491 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Komorowy, nie chciałem za bardzo odprężać układu w wolnossącym silniku Końcówka to 71mm, ani to 3 cale ani 2.5, sam określałem wymiary tłumika więc optycznie akurat tyle mi najbardziej pasowało
Kam_04 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Toyota elegancka i zadbana Wujek ma ten sam model,tylko w kombi i srebrny i jeżeli się zadba to bezawaryjny samochód.
czyzu6491 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2018 Obecnie przy aucie trochę nudno, gyeon syncro działa fenomenalnie, Toyota sie psuć nie chce, stan auta doprowadzony w zasadzie do celu Pozostało tylko płyny wymieniać i się cieszyć Udało się zrobić parę zdjęć przed rozpoczęciem października, tym razem w ruchu i trochę lepszym sprzętem 1
smerf91 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2018 @czyzu6491 zajebiste zdjęcia! :) mega sie prezentuje Twoja E11 -tka
Szpako99 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2018 Pięknie zadbane auto Gratuluję zaangażowania i zazdroszczę wolnego czasu !
czyzu6491 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2018 no właśnie na chroniczny brak wolnego czasu cierpie, dzienne studia do tego praca sprawiają, że całe ogólno pojęte dbanie o samochód odbywa sie w nocy w garażu kosztem snu
Mumins Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 Mega zdjęcia!!! Auto kosi niejeden nowoczesny "plastik"
Birkhof Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 Moj teściu zawsze mówi „Toyota to toyota. Najlepszy samochód”. :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
paperson Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 @czyzu6491 widać, że zdjęcia robione dobrym sprzętem Jakim programem je konwertujesz do regulaminowego rozmiaru?
czyzu6491 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 @Mumins Dzięki, wydaje mi się, że zmiany zdecydowanie na plus względem zeszłego roku, "czyściej" sie zrobiło, mniej cukierkowo co chyba lepiej pasuje do jakby nie patrzeć "dziadkowozu" @paperson lightroom od adobe, chyba najprostszy program i najwygodniejszy
czyzu6491 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Od dłuższego czasu poszukiwałem tej kierownicy na różnych portalach i nareszcie sie udało Problem polegał na tym, że pojawiają się tylko czarne do wnętrza materiałowego a nie welurowego. Po wielu namysłach, wizualizacjach i kombinacjach odpuściłem temat bo nijak mi nie pasowała czarna do mojego wnętrza. Snując się po internecie szukając czegoś zupełnie innego natrafiłem na tą i już po chwili wpisywałem adres do wysyłki A oto i pacjent zaczynam rozkładać na czynniki pierwsze w celu dokładnego wyczyszczenia lekko brudna ale nie ma tragedii jak to czasem bywa z przedmiotami używanymi do aut zestaw do działania gotowy wszystko doczyszczone, czas na składanie i jako zabezpieczenie plastików FW mademoiselle a na skórę Gyeon Leather Coat mała pięćdziesiątka na gotowo szybki i prosty montaż w aucie i oto efekt
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 @czyzu6491 świetna sprawa z tą kierownicą BTW, nie wydaje Ci się że emblemat na kierownicy jest nieco krzywo naklejony?
Kam_04 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dokładnie, emblemat wygląda jak by był krzywo naklejony. Zmiana na plus
Michał82 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 @czyzu6491 W pianowniczce APC czy Wash Mist?
czyzu6491 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 @vangsta @Kam_04 aż poszedłem sprawdzić do garażu bo tutaj faktycznie na zdjęciach tak wygląda ale może to kwestia dziwnych pozycji aparatu podczas robienia jedną ręką, w aucie jest wpatrując sie w znaczek dobre kilka minut stwierdzam, że jest równo @Michał82 w pianowniczce jest colourlock strong, z plastikami też sobie dobrze radzi, patent zapożyczony z czyjejś relacji. Potem poprawka wash mistem tak aby zneutralizować silną chemię a przy okazji uwielbiam jego zapach
luke Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 Fajnie wygląda z tą nową kierowcą. Gratki
Rekomendowane odpowiedzi