Jump to content

-12% Urodziny, zabawa foto i gifty AutoNaBlask.pl

Recommended Posts

Posted

Świętuj z nami urodziny!

Przygotowaliśmy dla Was niespodziankę!

-12% na najlepsze kosmetyki samochodowe na świecie,

a to wszystko w sklepie http://www.AutoNaBlask.pl

Co zrobić, by otrzymać rabat?

Wystarczy podczas składania zamówienia w sklepie, w polu kupon wpisać hasło: urodziny

Kupon ważny do 09.03.2017 i nie dotyczy produktów LARE

16864508_1265343796892450_14068135716500755_n.png?oh=cbfa89da50f701d2d4fe4d976a53a16f&oe=593C05CB

Nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy nie dali Wam troche fun'u!

Znacie jeszcze "ciepłe" mikrofibry od ADBL? Puffy Towel !

Mamy 5 sztuk do rozdania!

Co trzeba zrobić? Wrzuć w ten temat dowolne zdjęcie swojego autorstwa związane z detailingiem!

Bawimy się do 09.03.2017, najlepsze 5 zdjęć wybierzemy dzień później, tj. 10.03.2017

Posted

To może na start wrzuce to co zostało dziś u Was kupione na Starołęce :D

ps76rkapnqav.jpg

Na razie zdjęcie samych produktów w weekend myślę, że będzie relacja z dopieszczania auta i wrzucę tutaj zdjęcie jak się prezentują produkty w akcji ;)

Posted

sgo2gk.jpg

pierwsze papierowane i polerowane plasti z klarem...oby ich było jak najmniej :D

Ps. Wiem...zdjęcie słabe bo robione telefonem na wariata :D

Posted

Zdjęcie z cyklu "pańskie oko konia tuczy". Spy photo mojej dziewczyny, jak z wielką pasją i zaangażowaniem przygotowywała swój samochód, aż szpec-detailer w mojej skromnej osobie położy cleaner, a potem wosk. ;)

test17.JPG

Posted

Małymi krokami wchodzę w świat detailingu, a za nami drugie mycie - oczywiście sprzętem prosto od ANB ;)

dc3f8acdbd77abb8.jpg

Posted

Tak jak obiecałem wstawiam gorącą fotkę z weekendu, po pełnym przygotowaniu do sezonu wiosennego. Pełna relacja jeszcze dziś w odpowiednim dziale ;)

Proszę:

dxvyu2m6z5ax.jpg

Posted

Dziękujemy za udział w naszej zabawie i za wszystkie życzenia skladane przez Was! :)

Fibry ADBL polecą do:

Dannyy88

Michał126

Michał82

TiZi

///MPower

Prosimy o kontakt z nami w celu ustalenia szczegółów!